Print this page
2015 június 20, szombat

"El fognak árasztani az afrikai bevándorlók"

Szerző: MM.

Muaamar al-Gaddafi: "Jó lenne, ha megértenétek. Ha ti engemet félrelöktök és eltesztek láb alól, egy nagy problémát fogtok okozni magatoknak, Bin Ladent és fegyveres lázadókat kedvezményeztek ezzel. A következő fog történni. El fognak árasztani az afrikai bevándorlók, akik Libián keresztül jönnek. Nem lesz, aki visszatartsa őket."

Ezeket a szavakat mondta Muaamar al-Gaddafi a du Dimanche lapnak 2011 februárjában. Mikor ezt mondta még nem gondolta, hogy októberben saját maga is menekült lesz az országában, ahol csúnyán elbánnak vele, megölik.

Cikk németül: "Ihr werdet von einer Immigrationswelle aus Afrika überschwemmt werden"

Szerbiában humanitárius katasztrófa törhet ki a menekültek miatt

Szerbia "harapófogóba" kerülhet.

Szír menekültek

A belgrádi kormány humanitárius katasztrófától tart, ha az uniós országok - köztük Magyarország - visszatoloncolják hozzá a migránsokat, akik közben délről is folyamatosan érkeznek. Most szír menekültek újabb áradata érte el Macedóniát, sokan biciklivel tekernek Szerbia felé, amelynek határát naponta legalább ezren lépik át.

Ha Magyarország ebben a pillanatban "hermetikusan, szögesdróttal, betonfallal" zárná le határait, akkor pillanatnyilag 15 ezer migráns rekedne Szerbiában, ahová délről amúgy is naponta érkezik legalább ezer - fogalmazott Csikós László szerbiai szociális ügyi államtitkár kedden Belgrádban. Ausztria és Németország bejelentéséről, hogy napokon belül megkezdhetik 15 ezer, korábban Magyarország irányából nyugatra érkező migráns visszatoloncolását, Csikós László elmondta: ha bizonyítható, hogy a migránsok korábban Szerbiából érkeztek Magyarországra, akkor a toloncegyezmény értelmében ők visszaküldhetők Szerbiába.

Ha a most Szerbiában tartózkodó 15 ezer migránshoz csatlakozna az a körülbelül 15 ezer, akit Ausztria és Németország Magyarországra küld vissza, akkor humanitárius katasztrófa fenyegetné Szerbiát - fogalmazott az államtitkár. Akkor Szerbia kénytelen lenne lezárni a déli határait, vagy a Macedóniával megkötött toloncegyezmény értelmében oda küldené vissza a migránsokat. Akiknek utánpótlása továbbra sem csökken. Görögországba a Földközi-tengeren naponta mintegy 600 fő érkezik, ami hatszorosa a tavalyinak. Az emberek többsége a szíriai, iraki és líbiai fegyveres konfliktusok elől menekül Európába - írta minapi jelentésében az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága. (MTI)

Beküldte: Kunavar


Nemierőszak-dzsihádról beszélnek Svédországban

Stefan Löfven svéd szociáldemokrata kormányfő Budapesten a bevándorlásban rejlő lehetőségekről beszélt, és azzal indokolta ennek szükségességét, hogy „a menekültek nélkül nehéz lenne fenntartani a jóléti rendszert". Eközben a Malmö külvárosában, Jägersróban élő, templomba járó átlagpolgár egyre inkább csak a bűnözés és az erőszak terjedését látja az újonnan érkezőkben. Egyesek úgy vélik, a bevándorlóknak közük van a hétvégén holtan talált tizenéves lány halálához, és összefüggésbe hozzák őket a szervkereskedelemmel és a bűnbandák közti véres leszámolásokkal is.

Az erő szerintem azt jelenti, hogy egy svéd a földre borul előttem, és megcsókolja a lábaimat – idéz egy 15 éves arab fiút a lundi egyetem szerkesztésében megjelent, Háború a svédek ellen című, a Malmőt rettegésben tartó muzulmán tinédzserbandákról szóló Petra Åkesson-tanulmány. Sokak szerint Svédországban a bevándorlók agresszív viselkedése számos bűncselekmény eredője, és sokszor sajnos ez be is igazolódik. A Malmö külvárosában, Jägersróban élők körében járva határozottan az lett az érzésünk, az átlagpolgár egyre inkább csak a bűnözés és az erőszak terjedését látja a bevándorlás hátterében.

A legutóbb Lisa Holm esete borzolta fel a kedélyeket; a lány egy blombergi kávézóból június 8-án, szombaton este, munka után indult haza, de soha nem érkezett meg. Egy hétig kutatott utána a hatóság és csaknem ezer önkéntes, aprólékosan átfésülve a környéket. Amikor még nem derült ki, mi történt, egy baloldali ismerősünk az úgynevezett eltűnt fehér lány szindróma tipikus esetének nevezte a történteket. A szociáldemokrata érzelmű, ötven év körüli szociológus, Alexander az amerikai politikailag korrekt sajtó által terjesztett frázisra utalt, amelynek az a lényege, hogy a média fokozottabban érzékeny a felső-középosztálybeli, fehér bőrű lányok eltűnésére, mint a más etnicitású polgárokéra, különösen a színes bőrű férfiakéra. Alexander példaként hozza a két, 9 és 12 éves arab gyerek történetét, akik februárban tűntek el a malmöi pályaudvarról, és – teljes hírzárlat mellett – csak az egyiküket találták meg később, Dániában. Alexander beszélgetésünkkor még nem tudta – mert a rendőrség csak később hozta nyilvánosságra – hogy a hétvégén megtalálták Lisa Holm holttestét. A Lidköping település melletti Blomberg faluból eltűnt, 17 éves, szőkésbarna, skövdei lányt a hatóságok mellett több mint 900 önkéntes kereste hét napon át. A rendőrség a múlt hét végén a bűncselekménnyel összefüggésben letartóztatott három embert, két férfit és egy nőt, akikről semmilyen információt nem adnak ki. Azt a széles körben terjedő hírt sem erősítették meg, hogy a lányt halála előtt többször megerőszakolták. Az online közvélemény egy része muzulmán bevándorlókat gyanúsít, abból kiindulva, hogy Svédországban a nemi erőszakért elítélt férfiak több mint 80 százaléka bevándorló, javarészt iszlám országból érkező migráns.

Több mint hétezer, főként fiatalkorú ember tűnik el évente Svédországban, de Lisa Holm esete különösen heves indulatokat kavart fel és fokozott médiafigyelmet váltott ki. – Azt hiszem, az Aftonbladet nevű lapban olvastam egy cikket, amiben előre temették a tizenéves lányt, azt sugallva, hogy az eltűnésének köze lehet a szervkereskedő bandák svédországi jelenlétéhez. Svédország ugyanis már nemcsak tranzit- és célország, hanem kibocsátó ország is a nemzetközi ember- és szervkereskedelem területén. Ez döbbenetes! – mondta Alexander, miután kiderült, a lány meghalt.

Míg korábban Oroszországból, Nigériából, Albániából, Tanzániából és Thaiföldről érkezett a nagyjából évi 600 fős, főleg szexuálisan kizsákmányolt nőkből álló, egyirányú „tranzit", mostanában sokat hallani Svédországból eltűnt fiatalokról és kisebb gyerekekről, akiket soha nem találtak meg. A velünk szóba állók világnézetre tekintet nélkül mind ismertek valakit, akinek gyermekkorú rokona városi legenda ízű körülmények között tűnt el és soha nem került elő.

– Szerintem a rendőrség sok esetben eltitkolja egy-egy gyerek eltűnését, hogy ne keltsen pánikot – halljuk immár sokadszor a pánikkeltés elkerülésére tett lépések mindenhatónak tűnő érvét Hakantól, aki női felsőruhát árul hétvégente, mobil módon, autóból kipakolva, különböző Malmö környéki és Smaland tartományi kis- és nagyváros főterén. – Ez ugyanolyan, mint a nemi erőszaktevők esete, vajon miért most tudjuk meg a 2013-as statisztikákat? Félnek, rettegnek a felháborodástól, a hatóság és a média önmagát cenzúrázza – fogalmaz Hakan, hozzátéve, az elkövetők származását politikailag korrekt módon a sajtó úgy írja le: „nem európai hátterű" bevándorlók. – Én úgy tudom, az év első felében 1000-1500 nőt erőszakoltak meg a fiatal bevándorlók, az áldozatok harmada 15 év alatti. Valamelyik politikus nemierőszak-dzsihádról beszélt, és igaza van! – jelenti ki a férfi. – Ismerek olyan malmöi lányokat, akik estefelé az utcán eltakarják az arcukat, vagy sötétre festik a hajukat, csak hogy kevésbé keltsék fel a helyi szomáliai vagy szír fiúk érdeklődését. Azt ugyanis mindenki tudja, a fiatal lányok is, hogy a nemi erőszak miatt elítélt tettesek 85 százaléka külföldön vagy külföldi szülőktől született, szíriaiak, marokkóiak, algériaiak, tunéziaiak, líbiaiak – fejtegeti dühösen Hakan. – Persze a baloldali kormány védi őket, hiszen az állampolgárrá váló bevándorlók általában a szociáldemokratákra szavaznak – teszi hozzá.

A svédek többsége a híradások nyomán a múlt pénteki, göteborgi robbantást is a bevándorlókkal hozza összefüggésbe. Az autóba rejtett pokolgép a járműben ülő három férfit azonnal megölte, a negyedik utas, egy kislány később a kórházban vesztette életét. Az esetnek feltehetően köze van a Göteborgban élő, külföldi eredetű bandák közti leszámolásokhoz, ahogyan a márciusi lövöldözésnek is, amelyben két gépfegyveres férfi tűz alá vette a Var Krog éttermet, ahol éppen focimeccset néztek a helyi fiatalok. A gólyózáporban ketten meghaltak és tizenketten megsebesültek. Az esetnek voltak előzményei – közölte Ulla Brehm rendőrségi szóvivő arra utalva, hogy a támadás előtt a göteborgi peremvilághoz tartozó Hisingen-szigeten több erőszakos cselekmény, köztük filmbe illő tűzharc is történt.


Forrás: http://www.napigazdasag.hu/cikk/46832/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot

Emlékeztek erre a 2 hónappal ezelőtti cikkre ? Hasonlítsátok össze most a jelenlegi helyzettel ! Elképesztő menekült-cunami várható 2-3 hónapon belül Dél-Európában

Sajnos tudom a blogban eléggé el vagyok maradva újabb cikkek megírásával, de az az igazság, hogy annyira gyorsan követik egymást az események a nemzetközi színtéren, hogy sokkal alkalmasabb ez a FB-felület ezen történések követésére és a véleményünk kicserélésére, hogy mostanában oda koncentráltam. Természetesen nem hagyom abba a kutatást vagy a mélyebb tartalmú cikkek megírását, de megértéseteket köszönöm előre is... :)

Párhuzamosan futnak megint olyan szálak, melyek annyira 'beindultak', hogy az a régen használt kifejezés, miszerint a "nemzetközi helyzet egyre fokozódik"...már képtelen lenne kifejezni a valós állapotokat.... Már kevés ! Mert nem csak hogy fokozódik, egyenesen robbanásszerű változásokat indítottak be (igen....indítottak be és nem magától a semmiből jöttek egyszer csak létre).... Na de ezt nektek VilagHelyzete olvasóknak már szerencsére nem kell magyaráznom.... Remélhetőleg képben vagytok ! ;)

Jól látszik, hogy kitört a pánik Európában, a kormányok egymásra mutogatnak tehetetlenségükben. Vannak olyanok, melyek már hoztak lépéseket, vannak, melyek még mindig béna kacsát játszva papolnak liberális befogadásról és szétosztásról, meg humanitárius okokról..... Míg más államok már kőkeményen belesüppedtek a bevándorló ezrek tömegébe és nem tudnak mit kezdeni az autóutak mentén fosztogató vagy éppen a pályaudvarokon letelepedő és helyi lakosokat is vegzáló menekültekkel......

Rablások, késelések, erőszakos bűncselekmények és elképesztően borzalmas és sajnálatos látvány fogadja a jóléthez szokott habzsoló-dőzsölő európait.... A civil emberek pedig egyre inkább aggódnak. És ami fontos: intézkedéseket követelnek. MEGOLDÁST várnak !
Tudjátok..újra: Problem - Reaction - Solution..... Hogy mi lesz a szintézis, amit előkészítettek számunkra ? Szerintem ez a most lezajlott G7, majd Bilderberg-tanácskozáson is komoly szinten szóba került.... Vagyis közölték az egybegyűltekkel, mihez tartsák magukat a jövő eseményeit illetően .....
És egy fontos momentumot ne felejtsünk el : A G7 csúcstalálkozót már ostoba módon és USA parancsra, de Oroszország kizárásával tartották meg ! Ami egyáltalán nem biztató körülmény a tervek újabb fázisainak valóra váltását illetően....

Mert eközben, mint hallottuk egy a hidegháború vége óta példátlan és fenyegető hír látott napvilágot aznap, amikor az orosz elnök a pápával tárgyalt. Előtte Renzi olasz miniszterelnökkel.
Az USA nehéz-fegyverzetet telepít Kelet-Európába és 'számít Magyarországra' ! 

 
Igen ! A "harmadik világ" dörömböl Európa kapuján és jogosan kéri jussát az eddigi kizsákmányolás és elnyomás után.... Csakhogy két út maradt: 
1. vagy keresztültörnek és másznak ezen a kapun 
2. vagy teljes határzárat és a határőrizet szigorú visszaállítását hozza vissza Európa. Azaz megszüntetik az emberek szabad mozgását az államok között....

Egy dolog viszont minden gondolkodó embernek gyanússá kell váljon: 

A fekete és közel-keleti (valódi) migránsok 95 % -a képtelen lenne összeszedni az embercsempészek által megkövetelt összeget, így felmerül a gyanú, hogy bizonyos körök anyagi segítséget nyújtanak az Európába beözönlő messze vegyes etnikai összetételű bevándorlók embercsempészéséhez, szállításához és útnak indításához ! Vagyis teljes mértékben szervezői és nem csak okozói a hatalmas várható exodusnak !  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

 További részletek képekkel videókkal ITT: →

Forrás: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/06/a-harmadik-vilag-dorombol-europa.html

Összeállította: Magyar Megmaradásért szerkesztő