Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Apr01

2016. Február 03., Szerda 16:42

Németország: Ukrán háborús menekültek nemkívánatosak

Írta:  Madarász László
Értékelés:
(6 szavazat)
A valódi háborús menekültek esetében, akik a háborús konfliktusok miatt Németországba menekültek, a német kormány 95%-ban megtagadta a menedékjogot! A másik oldalon ugyanakkor Angela Merkel kormánya százezer számra engedi be az "állítólagos háborús menekülteket"minden létező nem európai országból kérdezés nélkül.

Ukrán háborús menekültek

A következőkben a www.info-direkt.eu honlapon közölt írás magyar fordítását adjuk közre. Az eredetileg németül 2016.01.23. –án megjelent cikk elolvasható: itt!

A valódi háborús menekültek esetében, akik a háborús konfliktusok miatt Németországba menekültek, a német kormány 95%-ban megtagadta a menedékjogot! A másik oldalon ugyanakkor Angela Merkel kormánya százezer számra engedi be az “állítólagos háborús menekülteket”minden létező nem európai országból kérdezés nélkül. 

Az eklatáns kettős mérce a “háborús menekültekkel”, és az igazi háborús menekültekkel szembeni kivételezés, akik egy európai országból jönnek, leleplezi az igazi Merkeli politika célját: nem arról van szó, hogy menekülteken segíteni akar, hanem az őshonos európai népeket olyan gyorsan, ahogy csak lehet, más népekre szándékozik cserélni.

A “Frankfurter Rundschau”adatai szerint 2014-2015 között 7000 ukrán állampolgár kért menedékjogot Németországban, ebből 5% kapta csak meg. A többi kérelmezőt visszaküldték Ukrajnába, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ott 2014.április óta háborús állapot uralkodik. 

A Frankfurter Rundschau szerint sok ukrán menekült jön közvetlenül a háborúsövezetből, Donbasz tartományból, ahol a házaikat lerombolták, az életkörülményeiket lehetetlenné tették. Azok a “szírek” természetesen ugyanezt állítják, akik most számlálatlanul Németországba áramlanak.

Sok ukrán férfi azért menekül, hogy ne kelljen katonai szolgálatot teljesítenie, mert nem akar a testvérállammal történő harcokban részt venni. 

A Frankfurter Rundschau tudósítása szerint egy bizonyos Grigorij Demnyicsenko, aki Ukrajnából Németországba menekült, elmesélte, akik megtagadták a katonai szolgálatot, súlyos testi fenyítésben részesültek!

Más ukrán menekültek arról tudósítottak, hogy akik Donyeckből Nyugat-Ukrajnába mentek, az ottani hatóságok diszkriminálták őket, se lakást se munkát nem kaptak.

A Frankfurter Rundschau arról is beszámolt, hogy a német kormány múlt héten az Ukrajnában folyamatosan meglévő háborús konfliktusok ellenére Ukrajnát “biztonságos” országgá nyilvánította, ami azt jelenti, hogy mostantól kezdve egy ukrán állampolgár sem kaphat Németországban menedékjogot.

Ez a politika látható ellentéte annak a halogató politikának, amit a német kormány a többi országgal szemben, mint (Algéria, Marokkó, Tunézia, Pakisztán, Egyiptom, Banglades és az afrikai országok) gyakorol, a “biztonságos országgá” nyilvánítás tekintetében. 

Itt egy nyilvánvaló kettős “erkölcs” (kettős mérce) érvényesül: szigorú intézkedések ukránokkal – tehát európaiakkal – szemben, pedig az ő országukban valódi háború dúl és valódi háborús menekültek, a másik oldalon pedig a közel-keleti és észak-afrikai, azaz nem európai népek irányába mutatott nagyvonalúság nyilvánul meg!

Ukrán menekültek Oroszországban

Ukrán menekültek Oroszországban

Ukrán menekültek Lengyelországban

 Ukrán menekültek Lengyelországban

 Németországgal ellentétben Oroszország a hivatalos adatok szerint már 248200 ukrán állampolgárnak adott átmenetileg menedékjogot, Lengyelország pedig 1 millió háborús menekültet fogadott be!

Ukrán menekültek Lengyelországban (A szövegben található kiemelések tőlünk származnak) admin (magaspart.hu)

Megjelent: 1203 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.2%Norway 1.1%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.1%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.1%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 71
This Week: 2795
Last Week: 6099
This Month: 71
Last Month: 22244
Total: 2339646

Belépés