20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 április 21, csütörtök

Itt a piros! Hol a piros? Orbán módra.

Szerző: Madarász László

Kohl – Orbán közös közlemény (MTI): Helmut Kohl és Orbán Viktor a sajtó beszámolóival szemben nem lát ellentétet nézeteik és Angela Merkel német kancellár törekvései között, és a célokat tekintve teljes mértékben egyetértenek vele.

Orbán-KohlOrbán Viktor nyilatkozott a Bildnek:

* „Magyarország kiáll Berlin mellett, és további kezdeményezésekkel támogatja Angela Merkel kancellárt."
* „... erről a helyről is szeretném legjobb kívánságaimat küldeni Angela Merkel kancellárnak."

Mi van? Melyik merkellel ért egyet Orbán?

  1. Azzal a merkellel, aki megnyittatta Európa kapuit az illegális – főként – muszlim hitű kontinensfoglalók előtt?
  2. Azzal a merkellel aki a törökökkel olyan megállapodást kötött, mely szerint az illegális bevándorlást legálissá kívánja átalakítani egyelőre úgy, hogy ugyanannyi szíriai „menekültet” vesznek át Törökországból, mint amennyi migránst a törökök Görögországból visszafogadnak, majd teljesen legalizálni szándékozik a ránk vándorlást, a török vízumkényszer eltörlésével? Azokkal a törökökkel, akik azóta is szó szerint zsarolják az EU-t?
  3. Azzal a merkellel aki az uniós tagállamok között szét kívánja osztani – az általa népvándorlásra ösztönzött – eddigi, majd a jövőben is érkező csőcseléket?
  4. Esetleg azzal a merkellel, aki a „menekült” bevándorlás-, majd a beilleszkedés többletköltségeinek okán, Németországra nehezedő anyagi terheket (és annak jó nagy haszonnal növelt értékét, természetesen kamatostól) szétosztani szándékozik az EU többi tagországai között?
  5. Talán azzal a merkellel aki előbb-utóbb a Németországból majdan kiutasított migránsokat Hazánkba fogja visszaküldeni, mint teszik ezt jelenleg az osztrákok is?

Szerintem mindegyik merkellel egyetért! Akkor viszont miért hülyít minket holmi kvóta ellenes népszavazással és Schengen 2.0 –nak nevezett akciótervvel? (Javasolt elolvasni az akcióterv kivonatát, mert a továbbiakban arra fogok hivatkozni.)

  1. Határok, 2. Azonosítás

Magyarország sem biztosítja kellőként a déli határok védelmét! Ha ezt valóban teljes körűen megtenné, akkor nem fognának el az osztrákok a magyar határ közelében migránsokat, és nem toloncolnák vissza azokat hozzánk! Mégis: ők miként kerülnek át a labancokhoz, ha állítólag nem léptek országunk területére, de közelmúltban mégis azon utaztak át? Az osztrákokon kívül kik és hol azonosították őket itthon?

  1. Az Európai Unión kívül

„A menekültügyi eljárásokat az EU területén kívül, zárt és őrzött hotspotokon kell lefolytatni, az EU területére történő első belépés előtt.” Mi van? A Magyarországra illegálisan belépő, kerítést átvágó csürhét sem zárt táborokban őrzik! (Vagy legalábbis erről én nem tudok.) Ha csak egy hétvégén 200-300 illegális határátlépőt fognak el, és ez így megy, hetek- hónapok óta, hol vannak a feltartóztatott emberek és mennyi a számuk? Soha sehol nem kommunikálta ezt le senki a kormány részéről. Hol is vannak azok a „zárt és őrzött” pontok Hazánkban? Ha viszont majd az Orbán javaslat hatására ténylegesen zártra épülnek ki, arra jók lesznek, hogy a migránsokat Hazánkba tartsák! Tarthatjuk el őket mi, mert dolgozni, a már régóta velünk lévő élősködőkkel együtt, ugyan már miért akarnának?

  1. Megállapodások, 6. Visszatérés

A honfoglalókat kibocsátó országok örülnek annak, ha kevesebb éhes szájat kell eltartaniuk, így esély sincs arra, hogy visszafogadnák őket! Ez csak akkor menne, ha iszonyatos összegeket invesztálna az EU, a helyben maradás feltételeinek biztosítására! Munkahely és ott adott szinten elvárható jövedelem, oktatás, egészségügy, szociális védőháló kiépítése, stb. Ebbe a teljes unió beledöglene! Gondoljunk bele: ezekre itthon sem fordítanak az állítólagos pénzhiány miatt kellő gondot! Kevesebbe kerülne, ha azt tennék, ami a magyar parlament felügyelete alatt folyik: korrupció! Megvenni az adott országok vezetőit! Igen ám, de akkor azok a baksisért egyre többet fognak ránk küldeni saját fajtájukból, azokat is újfent, akik egyszer már megtették az utat Európába! És a csúszópénz csak nő, csak nő… Amúgy meg hol van az a biztonságosnak mondott tranzitország, akivel meg lehet állapodni egy teljesen bizonytalan létszámú, idegen kultúrájú és identitású, vegyes, agresszív embertömeg – akár ideiglenes – befogadása kapcsán? A mesében… Vagy a Holdon?

  1. Feltételesség

Itt tulajdonképpen a merkel – török megállapodás újradimenzionálása történik. Vagyis a kancellárasszony török vízummentességgel kapcsolatos elképzelését támogatja a miniszterelnök. Számomra: nevetséges nyelvcsapás merkel altestének irányába!

  1. Segítségnyújtás

Itt Orbán pont arról beszél amire merkel vágyik: sok-sok pénzt Németországnak, mint elsődleges célországnak, azaz a leendő németalföldi kalifátusnak! (Lásd fent: 4. pont.) Ezzel Orbán egy új EU-s adónem kivetését kezdeményezi minden magyar polgárra! Talán a neve is megvan már: szolidaritási adó! Németországnak, Svédországnak, Dániának, mert ők szegények, mi meg a béka feneke alól is ki tudjuk nyögni… Majd néhány ország állampolgára – akik amúgy keletre menekülnek már hazájukból – mentesül az új adó megfizetése alól, de aki javasolta! Na, ott fognak fizetni, mint a katonatiszt!

  1. Önkéntesség

Itt arról van szó, hogy kvóta alapján nem veszünk át migránst, elég nekünk az az évente néhány tízezer, akit illegális határátlépés miatt feltartóztatunk, illetve várjuk még hozzá a nyugat-európai országokból kiutasítottak tömegeit, akik rajtunk keresztül jutottak el oda! Magyarul: mi is fogadunk az említett módokon majd migránsokat, csak nem kvóta alapján! Az élősködők legalja nekünk jó lesz…

Tehát a „magyar” miniszterelnök, mint bevezetőben is idéztem, „… kiáll Berlin mellett, és további kezdeményezésekkel támogatja Angela Merkel kancellárt.” Ezek a kezdeményezések csak merkelnek jók! Nekünk – a magyarországi oligarchákon kívül – nem! Jobban tette volna Orbán, ha hallgat!

A népszavazásnak meg – a Schengen 2.0 akcióterv után – semmi értelme!

A miniszterelnök akcióterve és a Kohl –Orbán közös nyilatkozat egyaránt kimondja: Orbán Viktor miniszterelnökként nem fekszik keresztbe a háttérhatalom- és német helytartója azon tervének, hogy Európát muszlimizálja! „…a célokat tekintve teljes mértékben egyetértenek vele.”

Meglehet miniszterelnökünk már látta a jövőt: „Engem itt Budapesten felakasztanának egy lámpavasra…” Még nem! Ám ha így folytatja egyre nagyobb rá az esély, és úgy tűnik igény is lesz arra előbb-utóbb! Vélhetően ennek megelőzésére épülnek a stadionok, hiszen néző a magyar focira ott elvétve akad! Viszont a stadionokat más célra is lehet használni: pl. a politikájával elégedetlenkedők elhallgattatására! Lásd az alábbi fotón: 

Pinochet rezsim Chile 1973.

Pinochet rezsim Chile 1973.

Az eredeti írás : http://magaspart.hu/?p=676

Hozzászólás  

#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2016-04-22 21:23
Viszont tájékoztatási célból, megküldöm az alábbi kezdeményezésemet. A melléklete is nemsokára megtekinthető lesz a www.tejfalussy.com honlapon.

T. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA! Azonosító: mkabmandatumsemmites160422

KÉREM MEGERŐSÍTENI, HOGY A VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIVEL ELLENKEZŐ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ KÉPVISELŐ MANDÁTUM SZERZŐDÉSÉNEK A SEMMISSÉGÉT BÁRMELYIK OLYAN VÁLASZTÓPOLGÁR IS KIMONDHATJA, AKI SZAVAZÓKÉNT RÉSZT VETT A VÁLASZTÁSON.

A VÁLASZTÁSI ÍGÉRET ALAPJÁN POZÍCIÓHOZ JUTTATÁS IS SZERZŐDÉS, AMI SEMMISNEK NYILVÁNÍTHATÓ A SZAVAZÓ RÉSZÉRŐL, MIUTÁN A SZAVAZATA ALAPJÁN MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐRŐL BEBIZONYOSODOTT, HOGY VÁLASZTÁSKOR HAMIS ÍGÉRETTEL CSALTA KI A VÁLASZTÓKTÓL A KÉPVISELŐI POZÍCIÓT, KÉPVISELETI JOGOT, FIZETÉST STB. BIZTOSÍTÓ (TITKOS VAGY NEM TITKOS) SZAVAZATOKAT!

A MELLÉKELT BIZONYÍTÉKOK ÉS BIZONYÍTÁS SZERINT NEM CSAK „HIPOTÉZISEK”, HANEM BIOLÓGIAI TÉNYEK ÉS KONKRÉT HATÁS MÉRÉSEK IS BIZONYÍTJÁK, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ HAMIS ÁLLÁSFOGLALÁSAI ÉS A HAZAI HAMIS EGÉSZSÉGÜGYI TÖRVÉNY ÉS HAMIS ÉLELMISZER TÖRVÉNY ÉS HATÁSKALIBRÁLÁSI CSALÁSOK ALAPJÁN HAZÁNKBAN IS BEVEZETETT ÚN. „NEMZETI STOP SÓ PROGRAM”, „CHIPS-ADÓ” ÉS „MENZAREFORM” A HAMIS ÍGÉRETEIK ALAPJÁN MANDÁTUMHOZ JUTOTT ORSZÁGGYŰLÉSI ÉS EURÓPAI UNIÓS KÉPVISELŐK TUDTÁVAL ÉS BELEEGYEZÉSÉVEL FOLYTATOTT TUDATOS EGÉSZSÉGRONTÁS.

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGÁT NYILVÁNOSAN FELKÉREM, ISMERJE EL, HOGY AZ EGÉSZSÉGVÉDELEM ÉS -OKTATÁS STB. VONATKOZÁSÁBAN HANGOZTATOTT HAMIS ÍGÉRETEKKEL A VÁLASZTÓIKAT A VÁLASZTÁS ELŐTT ÉS/VAGY SORÁN MEGTÉVESZTŐ KÉPVISELŐK, TEHÁT PÉLDÁUL A NÉPIRTÓ „MENZAREFORMOT” FOLYTATNI ENGEDŐ KÉPVISELŐK KÉPVISELETI MEGBÍZÁSI (MANDÁTUM) SZERZŐDÉSÉT A VÁLASZTÁSON REGISZTRÁLT BÁRMELYIK VÁLASZTÓ POLGÁR MAGA IS KIMONDHATJA A MANDÁTUM SZERZŐDÉS KEZDETI IDŐPONTJÁRA VISSZAMENŐ HATÁLLYAL IS SEMMISNEK.

A MANDÁTUM SEMMISSÉG ÁLTALAM BEJELENTÉSE HARRACH PÉTER ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐVEL SZEMBEN A MÁTÓL SZÁMÍTOTT 30. NAPON LÉP ÉRVÉNYBE, HA Ő ÉS PARLAMENTI KÉPVISELŐ TÁRSAI ADDIG SEM INTÉZTÉK EL A MENZAREFORM BETILTÁSÁT.
(1992. dec. 8-án a KDNP, az MDF és SZDSZ is részt vett a hamis 8253. miniszteri válaszban, amivel a megakadályozták a 99%-os kálisó „REDI SÓ”-val sózás mérgező hatásai általam parlamenti szakértőként összegyűjtött tankönyvi- és OÉTI-s stb. tényleges mérési adatai parlamenti vizsgáló bizottsági vizsgálatát!)

Budapest, 2016. április 22.

MELLÉKLET: A „VIVEGA” ELNEVEZÉSŰ „SZABADALMAZTATOTT SÓKEVERÉKBEN” 40% A MÉRGEZŐ KÁLISÓ, DE JÓÍZŰ FŰSZEREK HOZZÁADÁSÁVAL ELNYOMJÁK A KÁLISÓ ROSSZ ÍZÉT, HOGY NE FIGYELMEZTETHESSE A KÁLISÓ MÉRGEZŐSÉGÉRE A SÓZÓT, A FOGYASZTÓT (Azonosító: vivegavalmergezes-160422)

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an.: Bartha Edit), hatásmérés-tudományi szakértő (korábban: minisztériumi, országgyűlési, önkormányzati megbízású szakértő), 2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com, , +36 20 2181408

Közérdekű bejelentésként is kapják: a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA, valamint a parlamenti képviselői mandátumát a lakóhelyemről, Verőcéről is származó szavazatokkal elnyerő Harrach Péter (KDNP) országgyűlési képviselő. Közzététel: www.tejfalussy.com, YouTube, Facebook stb.

feladó:
András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy
címzett:

másolatot kap:

titkos másolat:
. . .
dátum:
2016. április 22. 19:43
tárgy:
T. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGA! KÉREM MEGERŐSÍTENI, HOGY A VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIVEL ELLENKEZŐ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ KÉPVISELŐ MANDÁTUM SZERZŐDÉSÉNEK A SEMMISSÉGÉT BÁRMELYIK OLYAN VÁLASZTÓPOLGÁR IS KIMONDHATJA, AKI SZAVAZÓKÉNT RÉSZT VETT A VÁLASZTÁSON . . .
küldő:
gmail.com

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások