Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2019Dec15

2019. Szeptember 23., Hétfő 06:17

A cigány bűnözők brutálisan agyonverték a 18 éves Barna Martint.

Írta:  delhir.info
Értékelés:
(16 szavazat)
Brutális gyilkosság Törökkanizsán: egy magyar fiatalt vertek agyon. A rendőrség őrizetbe vett négy személyt, miután Törökkanizsán brutálisan agyonverték a 18 éves Barna Martint.  

Barna Martin

A rendőrség őrizetbe vette a 19 éves Marijan Dimovićot és a 18 éves Jovan Dimovićot, valamint két kiskorú személyt, akik a gyanú szerint szeptember 17-én agyonverték a 18 éves törökkanizsai illetőségű Barna Martint. Az első információk szerint a gyanúsítottak – a helybeliektől származó információink szerint cigányok – egy „rövid szóváltás" után (sokkal inkább az lesz, hogy belekötöttek áldozatukba) kézzel-lábbal ütlegelni kezdték az áldozatot. A boncolás kimutatta, hogy a tettesek szétzúzták Barna Martin máját.

Agyon verve Barna Martin

A fiatal holttestére szerdán reggel bukkantak a törökkanizsai parkban. A gyanúsítottakat 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Az eset talán sohasem került volna nyilvánosságra, ha Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány elnöke és alapítója nem számolt volna be a Facebookon az esetről, kifejezve felháborodását amiatt, hogy Szerbiában senki sem tud erről a kegyetlen gyilkosságról.

Martin holttestét szeptember 18-án találták meg a törökkanizsai parkban. A boncolás kimutatta, hogy az áldozat májszakadást szenvedett el, halálát a has jobb oldalát ért ütés okozta.

agyonverve5Németh Nándor, a meggyilkolt fiatalember nagyapja az RTS-nek nyilatkozva elmondta, hogy unokáját már korábban is bántalmazták a letartóztatott „fiatalok".

„Előző éjszaka szintén bántalmazták, egy hónappal ezelőtt is megverték. Akkor annyira megverték, hogy kórházba került, ahol varrni kellett a fejét és a fülét"

– mondta a szerencsétlen fiú nagyapja, majd hozzátette, hogy akkor értesítették a rendőrséget, de mindhiába, a rendőrség nem tett semmit.

„A rendőrség kijött, és jegyzőkönyvet vett fel az esetről, hogy az unokám egyáltalán nem volt bűnös, hanem ők, ám további intézkedés nem történt"

– mondta.

Jurić Facebook-bejegyzése alatt a hozzászólók közül sokan azt állítják, hogy a gyilkosság elkövetőit problematikus személyiségként tartják számon Törökkanizsán, akik folyton zaklatták, bántalmazták kortársaikat, de az idősebb polgárokat is.

 

FOTÓ: Ezek a „fiatalok" verték agyon a magyar fiút Törökkanizsán!

Marijan Dimović

  Marijan Dimović

 

Jovan Dimović

Jovan Dimović

Forrás: delhir.info

Megjelent: 224 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.9%Austria 1.2%
Romania 5.5%Canada 1.1%
United States 3.8%Norway 0.9%
Ukraine 2.8%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.7%France 0.3%
United Kingdom 2.1%Kuwait 0.3%
Slovakia 2.1%Netherlands 0.3%
Germany 1.9%Australia 0.3%
Sweden 1.6%Italy 0.2%
Serbia 1.5%Spain 0.1%

Today: 61
This Week: 4006
Last Week: 5029
This Month: 9933
Last Month: 18266
Total: 2202554

Belépés