Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Jun21

2011. December 31., Szombat 02:38

Feljelentés a Nemzetközi Bírósághoz

Írta:  Tejfalussy András
Értékelés:
(7 szavazat)
Alulírt méréstani szakértő, magyar állampolgár, ezúton ismételten kérem, hogy Önök szíveskedjenek közvetlenül elmarasztalni tudatos népirtás miatt a Magyar Államot és annak vezetőit. A Magyarországi bíróságokon ugyanis tilos perelni a károkozás főfelelősét

 

Feljelentés a Nemzetközi Bírósághoz

2/1. lap, Iratjel: harcrauszitas111230-str-ov-lu-cgt

Highly Esteemed European Court for Human Rights
Strasbourg, Cedex 67075, FRANCE
Fax: 00-33388-412730

TISZTELT NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG!

Alulírt méréstani szakértő, magyar állampolgár, ezúton ismételten kérem, hogy Önök szíveskedjenek közvetlenül elmarasztalni tudatos népirtás miatt a Magyar Államot és annak vezetőit. A Magyarországi bíróságokon ugyanis tilos perelni a károkozás főfelelősét, a Magyar Országgyűlést. Amiatt kell elítélni az alperest mert felelős a mi, a magyarok élelmiszerei és ivóvize tudatos rontásával előidézett több évtizede tartó, naponta több mint 100 fővel fogyatkozásunkért.

Az ítélkezésnél kérem alapul venni az alperes tudatos károkozásának és ezen alapuló kárfelelősségének bizonyítékaként az étkezési konyhasó, kálium és víz pótlási arányok élettani hatásait kalibráló hazai és külföldi mérések konkrét eredményeit, köztük azokét a mellékvesekéreg kutatókét is, aki 1950-ben Nobel-díjban részesültek az étkezési konyhasópótlás csökkentés és káliumbevitel növelés élettani hatásai bevizsgálásáért. Ezeket a bizonyítékokat is összegyűjtöttem és az Önök t. Bírósága számára is közzétettem, a http://aquanet-2.fw.hu internetes honlapunk útján, így tehát ezeket nem szükséges itt megküldenem.

Kérem továbbá, hogy fizettessék ki a Magyar Állam alperessel a jelen ügyben 1990 óta általam folyamatosan, előbb az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk tagjaként (vezetőjeként), majd a Fővárosi Bíróság 01 04 231575 számú határozata 2003. 02. 28-án történt bejegyzése óta végelszámolóként folytatott közérdekű kárelhárítási munkát.

Melléklet: „Orbán Viktor miniszterelnök támogatására, felhívás a népünket irtó orvosmaffia elleni harcra, a Ptk. 484-487. § szerinti megbízás nélküli ügyvitel, közérdekű kárelhárítás útján” (iratjel: harcrauszitas111230-1).

Copy: 1., dr. Polt Péter legfőbb ügyész. 2., dr. Orbán Viktor miniszterelnök, 3., Fõvárosi Bíróság t. Cégbírósága (Hiv.: Cgt. 01-10/022069/15.)

Verőce, 2011. december 30.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
(1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértő
Agroanalízis Tudományos Társaság gmk, Cégbíróság
által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T/F: +361-250-6064, +361-27380-665
http://aquanet-2.fw.hu

2/2. lap, Iratjel: harcrauszitas111230-1.


--------------------------------------------------------------------------------

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK TÁMOGATÁSÁRA, felhívás a népünket irtó orvosmaffia elleni harcra, a http://aquanet-2.fw.hu honlapon közzétett hatás kalibráló mérési bizonyítékok alapján, a Ptk. 484-487.§ szerinti megbízás nélküli ügyvitel, közérdekű nyilvános kárelhárítás útján.

Nobel-díjasok mérései is igazolják, hogy az étkezési hiányos konyhasó pótlás és kálium túladagolás is életrövidítő, ivartalanító, allergizáló, keringésrontó stb. hatású. Szó sincs tehát arról, hogy nem tudatosan irtanak minket több mint száz fővel minden nap, a kálisóval műtrágyázással növelt káliumtartalmú élelmiszert fogyasztásunk megkezdődése, 1960 óta. A fogyásunkat hamisan tulajdonítják más hatásoknak. Tudatosan veszik semmibe a vérelektrolit élettanilag optimális összetételére vonatkozó természeti törvényt, a hatás kalibráló konkrét méréseket. A vérszérumunk konyhasó:kálisó arányát rontást figyelmen kívül hagyó statisztikai elemzéseik hamisan tulajdonítják másféle okoknak a magyar fogyást. Az IMF stb. hiteleket a népirtással nyugdíjrablásból törlesztik?

1993 óta próbálkozunk azzal, hogy megértessük a hazai kormányokkal, a minisztériumi vezetőkkel és a parlamenti politikusokkal, hogy a nátriumból, káliumból, kloridból és vízből lévő vér-elektrolit ezen anyagait az élettanilag optimális fiziológiás arányuk ( lásd a Ringer fiziológiás sóoldat alapján: NaCl : KCl : víz = 0,9 : 0,03 : 99 ) szerint kell pótolni, vagyis harmincszor több nátriumot, mint káliumot. Ennek az alapvető, mondhatnánk legalapvetőbb élettani szabálynak pl. az felel meg, ha napi 2 liter vizet pótlásnál az ételek és italok napi 18 gramm konyhasót, de csupán napi 0,6 gramm kálisót (ennek megfelelő arányban nátriumot, káliumot, klórt) juttatnak be a szervezetünkbe. Fizikai munkánál, sportnál, az izzadással elvesztett vizet és konyhasót is feltétlenül pótolni kell. (Az izzadás miatti káliumvesztés nem jelenős.)

Ezt valamennyi orvos és gyógyszerész így tanulta, tudja, mégis a legtöbbjük szó nélkül eltűri, hogy egyes csecsemőtápszerekben nem harmincszor több nátrium van, mint kálium, hanem háromszor több kálium van, mint nátrium, és az ellen sem tiltakoznak, hogy a felnőtt lakosságnál – függetlenül az izzadási sóveszteségtől - lecsökkentették a naponkénti átlagos konyhasópótlást 5 grammra, a fiziológiás szükséglet harmadára, negyedére, és napi átlagban 4,7 grammra, a fiziológiás optimum tízszeresére növelték az ételekkel és italokkal a szervezetbe juttatott kálium mennyiségét, a “STOP SÓ, Nemzeti Sócsökkentési Reformmal”. Pedig a káliumpótló tabletta ismertetője szerint csak 0,5 gramm káliumot kell pótolni naponta, s az orvosi tankönyvek szerint a szájon bejutott 3,6 gramm/nap-nál több kálium előtte egészséges felnőtteknél is EKG torzulást okoz, s a vérbe 0,8 gramm/óra, ill. 11 gramm/24óra gyorsasággal bejutott kálium is szívleállást okozhat. Dr. Surján László miniszter azt írta nekem, hogy “1 nap alatt 132 gramm kálisót evés vagy ivás veszélytelen”. Az ilyen miniszter közveszélyes tömeggyilkos! Nagyon is jól tudja, azt is tanulta, hogy az USA-ban kivégzésekor 7 gramm kálisóval állítják le az elítéltek szívét!

Jelen irat a Kormányt és Országgyűlést likvidáló harcra uszítás is, ha a minisztereik továbbra sem hajlandók kiíratni az étkezési sókra, hogy melyik felel meg, s melyik nem, a kálisót valamennyi étkezési sóban tiltó MSZ-01-10007-82 szabványnak, meg azt, hogy melyik élelmiszer van tiszta NaCl konyhasó helyett kálisóval “ízesítve”. Akkor is likvidálni kell őket, ha a tiszta desztillált ivóvizet szennyezett vizet hozzá keveréssel ajánlják inni. Meg akkor is, ha veszélytelennek tüntetik fel a településenként átlagosan kb. 8 naponként vett 1-1 vízminta hiányos mérésével álellenőrzött vezetékes vizet, ami a mezőgazdasági stb. mérgező vegyszerek és a szennycsatornákkal bejuttatott, a vízmű szűrési technológiáival, és klórozással nem hatástalanítható vírusokkal szennyezett folyók vizéből készül. Meg akkor is, ha tovább árusíttatják az NaCl konyhasóval mérgezett “műtrágyákat”.

Verőce, 2011. december 30.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
(1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértő
Agroanalízis Tudományos Társaság gmk, Cégbíróság
által kijelölt végelszámoló, 1036 Bp. Lajos u. 115.

Megjelent: 3156 alkalommal

Hozzászólások  

 
Gyula
#6 Gyula 2012-01-08 15:49
Ja, és még arra is kell vigyázni, hogy a szervezetnek 30:1 arányban kell NaCl és KCl, vagyis rájöttem, hogy az a legjobb, ha az otthon vett 10-20% KCl tartalmú sóhoz hozzákeverem a NaCl-t. Persze van benne bizonytalanság, mert nem írják rá a sóra nálunk, hogy mennyi kálisót nyomnak bele. Csak amit a neten lehet olvasni a nem hivatalos bevizsgálásokról, arra alapozom a 10-20%-ot.
Idézet
 
 
Horváth Ákos
#5 Horváth Ákos 2012-01-02 17:23
Szükséges az ilyen figyelem felhívás. Mint írja ismételten. Egyszer már elhajtották. Mert minden sóhivatalt a népirtók működtetnetek.
Idézet
 
 
sound
#4 sound 2012-01-02 09:28
Idézet - Lenhardtné D. Ibolya:
Évek óta halljuk, hogy nincs rendben a só, ahogy Tejfalussy úr ugyancsak figyelmezteti az ország vezetőit erre a tényre, de eddig nem reagáltak. Miért? Valami azt súgja nekem, hogy tervszerű genocídium történik, sajnos a vezetőink tudtával és beleegyezésével.


Igen mi halljuk, mi olvassuk. És az a kb. 9 millió másik magyarul beszélő ember a hazánkban vajon miért nem olvassa és miért nem tud róla? Mert nem akar róla tudni. Talán ennek van egy olyan vetülete is, hogy pl. ami itt cikként megjelent, nem éppen egy jó fogalmazvány. Főleg nem mondhatni egy jól szerkesztett és minden lelettel s diagnózisokkal egyértelműen alátámasztott rávezetésnek. Viszont kiérződik belőle egy bizonyos keménység és akarat, ami egyéni meggyőződést támaszt alá,..
Részemről, naponta vívom harcom mások egészségéért, s ezért tudom, hogy fogalmuk sincs az embereknek ilyen dolgokról.
Olyan honlapokat fedezek fel, ahol kétségbeesett emberek vallanak mindennapi betegségeikről és bajaikról, és nem lehet segíteni nekik, mert orvosért kiáltanak állandóan, meg gyógyszerért, és nem hiszik el, hogy a depresszió függ az élelemtől is melyet magához vesz,s nem hiszi, hogy gyógyulhat, mert szerinte az orvos szava szent, s az bizony megmondta, hogy ez csak még rosszabb lesz majd nála...
Akik itt vagyunk, kezdünk egy kicsit egyoldalúan látni és gondolkodni, s lassan alapvető dolgokat nem akarunk megérteni másoknál, akik még nem közöttünk vannak itt...
Amikor az ember rákérdez valakinél, hogy akar-e legalább némileg stabilabb egészséget, akkor azt mondja igen. Amikor elkezdődik a javulás , akkor pedig gyorsan abbahagyja, mert miért is... Mert akkortól nincs mentsége a lustaságára, nincs mentsége, hogy miért akarja magát előrébb tenni a családon belül, vagy a társadalmon belül, nincs mentsége arra, hogy öngondoskodóvá váljon és sorolhatnám még tovább.

Megjegyzem én magam sem vagyok képes ennyi sót naponta megenni, mint amennyit Tejfalussy Úr ajánl. :)
Idézet
 
 
Lenhardtné D. Ibolya
#3 Lenhardtné D. Ibolya 2012-01-02 08:48
Évek óta halljuk, hogy nincs rendben a só, ahogy Tejfalussy úr ugyancsak figyelmezteti az ország vezetőit erre a tényre, de eddig nem reagáltak. Miért? Valami azt súgja nekem, hogy tervszerű genocídium történik, sajnos a vezetőink tudtával és beleegyezésével.
Idézet
 
 
Skorpió58
#2 Skorpió58 2012-01-01 09:29
Itt az élő bizonyíték,hogy miért nem kapsz sót a gyógyszertárba.

Országos Tisztifőorvosi Hivatal Országos Tisztifőgyógyszerész
1097 Budapest, Gyáli út 2-6. 1437 Budapest, PC. 839
Központ: 476-1100, Tel: (36-1) 476-1312, Telefax: (36-1) 215-5318 e-mail: gyogyszereszoth.antsz.hu
Iklatószám: OTH/665-2/201 1.
Tárgy „Gyógyszertári só” forgalmazása
Melléklet: 1 db QÉTI vélemény
Tisztelt Vezető Gyógyszerész Hölgy/Úr!
A gyógyszertárak a 2006. évi XCVIII. tv. (Gyftv.) szerint, egészségügyi szolgáltató tevékenységet végző egészségügyi intézmények.
Működésük során be kell tartaniuk a gyógyszertárak működési rendjéről szóló 41/2007. BiM rendelet 2.* a) és b) pont szerinti előírásokat, így a funkcionális helyiségekben kizárólag szaktevékenységek végezhetők, vagyis a forgalmazási körben megadott termékekkel kapcsolatos tevékenységek.
A hatályos gyógyszerkönyv, valamint az Országos Gyógyszerészeti Intézet 2/2009- MAG sz. Közleménye a magisztrális gyógyszerkészítéshez felhasználható kémiai gyógyszeranyagok, zsiradékok, viaszfélék, növényi drogok, illóolajok ás gyógyszerkészítmények listájáról tartalmazza a nátrium kloridot (Natrii Chloridum Ph.Mg. VIIl).
A gyógyszeranyagok gyógyászati célra egyszeri alkalommal kiadható mennyiségét a Formulae Normales VII. kiadása (FoNo VII.), illetve az OGYI-P-65-2004 módszertani levél tartalmazza. A hatálybalépés időpontja: 2004. szeptember 1.
Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.)ESzCsM rendelet 13. (7) bek,, és 16. * (3) bek. b) pontjai előirják, hogy
13j (7) (3yógyszeranyag gyógyászati célra önmagában vény nélkül csak akkor ás olyan mennyiségben adható k4 ha az egyszeri kiadásra alkalmas adagját (dosim) a FoNo meghatározta. Ettől eltérő kiadás nem gyógyászati célú felhasználásnak minősül, igy erre a veszélyes és/vagy ellenőrzött anyagokforgalmazására meghatározott szabályokat tartalmazó külön jogszabály rendelkezései irányadóak.
16. (3) h) A FoNo dosim mennyiségnél nagyobb mennyiségű gyógyszeranyag önmagában orvosnak, állatorvosnak, gyógyszerésznek is csak vényre adható ki.
A gyógyszertárban forgalmazható termékekről szóló 2/2008. (1.8.) BiM rendelet 4. *-a sorolja fel, hogy a gyógyszereken túl mely termékek forgalmazhatók, melyben élelmiszer kategória nem szerepel.
A konyhasónak tehát a nem gyógyszerként, nem gyógyászati célú — élelmiszerként történő - forgalmazására a gyógyszertárban nincs lehetőség.
Egyidejűleg mellékelten küldöm információként, az OÉTI fenti témában a népegészségügyi problémát is jelentő, hazai sófogyasztásról készült tájékoztató szakvéleményét, mely az Intézet honlapj áról (www.oeti.hu) is letölthető.
Budapest, 2011. február 3.
Tisztelettel:
Dr. Bódis Lászlóné
G * gos tisztifőgyógyszerész
Idézet
 
 
Gyula
#1 Gyula 2011-12-31 17:25
Én most hozattam egy bécsi patikából NaCl-t. Ott lehet ilyet venni - nálunk tilos, csak receptre adják.
Arra kell vigyázni, hogy
1. Nincs benne jód, ami viszont kell, tehát pl. olyan multivitamint kell hozzá enni, amiben van jód.
2. Csomósodik (mert kálium-cianid sincs benne, ami a legtöbb sóban a csomósodást gátolja), de ez néhány rizsszemmel megoldható ősi bio módon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 153 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.6%Canada 1%
Romania 5.3%Serbia 1%
United States 4.7%Australia 0.4%
Russian Federation 3%France 0.4%
Germany 2.8%Switzerland 0.4%
Ukraine 2.8%Netherlands 0.2%
Sweden 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.2%Spain 0.1%

Today: 29
This Week: 2440
Last Week: 7718
This Month: 18740
Last Month: 29827
Total: 1853610

Belépés