Print this page
2011 december 31, szombat

Feljelentés a Nemzetközi Bírósághoz

Szerző: Tejfalussy András

Alulírt méréstani szakértő, magyar állampolgár, ezúton ismételten kérem, hogy Önök szíveskedjenek közvetlenül elmarasztalni tudatos népirtás miatt a Magyar Államot és annak vezetőit. A Magyarországi bíróságokon ugyanis tilos perelni a károkozás főfelelősét

 

Feljelentés a Nemzetközi Bírósághoz

2/1. lap, Iratjel: harcrauszitas111230-str-ov-lu-cgt

Highly Esteemed European Court for Human Rights
Strasbourg, Cedex 67075, FRANCE
Fax: 00-33388-412730

TISZTELT NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG!

Alulírt méréstani szakértő, magyar állampolgár, ezúton ismételten kérem, hogy Önök szíveskedjenek közvetlenül elmarasztalni tudatos népirtás miatt a Magyar Államot és annak vezetőit. A Magyarországi bíróságokon ugyanis tilos perelni a károkozás főfelelősét, a Magyar Országgyűlést. Amiatt kell elítélni az alperest mert felelős a mi, a magyarok élelmiszerei és ivóvize tudatos rontásával előidézett több évtizede tartó, naponta több mint 100 fővel fogyatkozásunkért.

Az ítélkezésnél kérem alapul venni az alperes tudatos károkozásának és ezen alapuló kárfelelősségének bizonyítékaként az étkezési konyhasó, kálium és víz pótlási arányok élettani hatásait kalibráló hazai és külföldi mérések konkrét eredményeit, köztük azokét a mellékvesekéreg kutatókét is, aki 1950-ben Nobel-díjban részesültek az étkezési konyhasópótlás csökkentés és káliumbevitel növelés élettani hatásai bevizsgálásáért. Ezeket a bizonyítékokat is összegyűjtöttem és az Önök t. Bírósága számára is közzétettem, a http://aquanet-2.fw.hu internetes honlapunk útján, így tehát ezeket nem szükséges itt megküldenem.

Kérem továbbá, hogy fizettessék ki a Magyar Állam alperessel a jelen ügyben 1990 óta általam folyamatosan, előbb az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk tagjaként (vezetőjeként), majd a Fővárosi Bíróság 01 04 231575 számú határozata 2003. 02. 28-án történt bejegyzése óta végelszámolóként folytatott közérdekű kárelhárítási munkát.

Melléklet: „Orbán Viktor miniszterelnök támogatására, felhívás a népünket irtó orvosmaffia elleni harcra, a Ptk. 484-487. § szerinti megbízás nélküli ügyvitel, közérdekű kárelhárítás útján” (iratjel: harcrauszitas111230-1).

Copy: 1., dr. Polt Péter legfőbb ügyész. 2., dr. Orbán Viktor miniszterelnök, 3., Fõvárosi Bíróság t. Cégbírósága (Hiv.: Cgt. 01-10/022069/15.)

Verőce, 2011. december 30.

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
(1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértő
Agroanalízis Tudományos Társaság gmk, Cégbíróság
által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T/F: +361-250-6064, +361-27380-665
http://aquanet-2.fw.hu

2/2. lap, Iratjel: harcrauszitas111230-1.


--------------------------------------------------------------------------------

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK TÁMOGATÁSÁRA, felhívás a népünket irtó orvosmaffia elleni harcra, a http://aquanet-2.fw.hu honlapon közzétett hatás kalibráló mérési bizonyítékok alapján, a Ptk. 484-487.§ szerinti megbízás nélküli ügyvitel, közérdekű nyilvános kárelhárítás útján.

Nobel-díjasok mérései is igazolják, hogy az étkezési hiányos konyhasó pótlás és kálium túladagolás is életrövidítő, ivartalanító, allergizáló, keringésrontó stb. hatású. Szó sincs tehát arról, hogy nem tudatosan irtanak minket több mint száz fővel minden nap, a kálisóval műtrágyázással növelt káliumtartalmú élelmiszert fogyasztásunk megkezdődése, 1960 óta. A fogyásunkat hamisan tulajdonítják más hatásoknak. Tudatosan veszik semmibe a vérelektrolit élettanilag optimális összetételére vonatkozó természeti törvényt, a hatás kalibráló konkrét méréseket. A vérszérumunk konyhasó:kálisó arányát rontást figyelmen kívül hagyó statisztikai elemzéseik hamisan tulajdonítják másféle okoknak a magyar fogyást. Az IMF stb. hiteleket a népirtással nyugdíjrablásból törlesztik?

1993 óta próbálkozunk azzal, hogy megértessük a hazai kormányokkal, a minisztériumi vezetőkkel és a parlamenti politikusokkal, hogy a nátriumból, káliumból, kloridból és vízből lévő vér-elektrolit ezen anyagait az élettanilag optimális fiziológiás arányuk ( lásd a Ringer fiziológiás sóoldat alapján: NaCl : KCl : víz = 0,9 : 0,03 : 99 ) szerint kell pótolni, vagyis harmincszor több nátriumot, mint káliumot. Ennek az alapvető, mondhatnánk legalapvetőbb élettani szabálynak pl. az felel meg, ha napi 2 liter vizet pótlásnál az ételek és italok napi 18 gramm konyhasót, de csupán napi 0,6 gramm kálisót (ennek megfelelő arányban nátriumot, káliumot, klórt) juttatnak be a szervezetünkbe. Fizikai munkánál, sportnál, az izzadással elvesztett vizet és konyhasót is feltétlenül pótolni kell. (Az izzadás miatti káliumvesztés nem jelenős.)

Ezt valamennyi orvos és gyógyszerész így tanulta, tudja, mégis a legtöbbjük szó nélkül eltűri, hogy egyes csecsemőtápszerekben nem harmincszor több nátrium van, mint kálium, hanem háromszor több kálium van, mint nátrium, és az ellen sem tiltakoznak, hogy a felnőtt lakosságnál – függetlenül az izzadási sóveszteségtől - lecsökkentették a naponkénti átlagos konyhasópótlást 5 grammra, a fiziológiás szükséglet harmadára, negyedére, és napi átlagban 4,7 grammra, a fiziológiás optimum tízszeresére növelték az ételekkel és italokkal a szervezetbe juttatott kálium mennyiségét, a “STOP SÓ, Nemzeti Sócsökkentési Reformmal”. Pedig a káliumpótló tabletta ismertetője szerint csak 0,5 gramm káliumot kell pótolni naponta, s az orvosi tankönyvek szerint a szájon bejutott 3,6 gramm/nap-nál több kálium előtte egészséges felnőtteknél is EKG torzulást okoz, s a vérbe 0,8 gramm/óra, ill. 11 gramm/24óra gyorsasággal bejutott kálium is szívleállást okozhat. Dr. Surján László miniszter azt írta nekem, hogy “1 nap alatt 132 gramm kálisót evés vagy ivás veszélytelen”. Az ilyen miniszter közveszélyes tömeggyilkos! Nagyon is jól tudja, azt is tanulta, hogy az USA-ban kivégzésekor 7 gramm kálisóval állítják le az elítéltek szívét!

Jelen irat a Kormányt és Országgyűlést likvidáló harcra uszítás is, ha a minisztereik továbbra sem hajlandók kiíratni az étkezési sókra, hogy melyik felel meg, s melyik nem, a kálisót valamennyi étkezési sóban tiltó MSZ-01-10007-82 szabványnak, meg azt, hogy melyik élelmiszer van tiszta NaCl konyhasó helyett kálisóval “ízesítve”. Akkor is likvidálni kell őket, ha a tiszta desztillált ivóvizet szennyezett vizet hozzá keveréssel ajánlják inni. Meg akkor is, ha veszélytelennek tüntetik fel a településenként átlagosan kb. 8 naponként vett 1-1 vízminta hiányos mérésével álellenőrzött vezetékes vizet, ami a mezőgazdasági stb. mérgező vegyszerek és a szennycsatornákkal bejuttatott, a vízmű szűrési technológiáival, és klórozással nem hatástalanítható vírusokkal szennyezett folyók vizéből készül. Meg akkor is, ha tovább árusíttatják az NaCl konyhasóval mérgezett “műtrágyákat”.

Verőce, 2011. december 30.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
(1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértő
Agroanalízis Tudományos Társaság gmk, Cégbíróság
által kijelölt végelszámoló, 1036 Bp. Lajos u. 115.