20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 január 06, szerda

Büntető bírósági eljárás sürgetés

Szerző: Tejfalussy András

A Tórát értelmező, ma is zsidó törvénykönyv Talmuddal azt taníttatja a MAZSIHISZ, hogy a zsidók tiszta desztillált vizet ivással és közben megfelelő étkezési (fiziológiás) konyhasó pótlással védjék, gyógyítsák önmagukat, s eközben az ellenkezőjével fokozatosan irtsák ki a nemzsidókat a zsidók által megszállni kívánt területekről.

Tárgy: Büntető bírósági eljárás sürgetés

Kód: Mazsihisz-FB-Pataki-100104-buntetoperi

Tárgy: Büntető bírósági eljárás sürgetés a népirtásban bűnsegédkező MAZSIHISZ és Országos Egészségügyi Pénztár és ezek bíró, ügyész stb. bűnsegédei ellen, válaszként Dr. Polgárné Dr. Vida Judit fővárosi bírósági polgári kollégiumi vezető-helyettes 2009. december 14-én kelt, 2008.El.A.328/4. sz. téves tájékoztatására.

Tisztelt Fővárosi Bíróság!

Válasz: a MAZSIHISZ alperes és társaival szemben a Talmud szerinti étkezési, főleg ivóvíz- és sóösszetételi diszkriminációkkal népirtásban bűnsegédkezésük miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságnál, dr. Pataki Árpád bírónál indítottam a 19.P.85.585/2002. pert, amit az általam benyújtott bizonyítékok alapján át kellett volna tennie büntetőbíróságra, de semmibe véve a konkrét bizonyítékokat, megengedték, hogy a MAZSIHISZ alperes népirtásra kitanítást folytasson az iskoláiban, s most, erre a jogellenes részítéletükre alapozva, elkezdték folytatni ezt a pert, ill. az azzal összefüggő OEP és társai e módszerű népirtása elleni pert is.

Kérem a büntetőper elrendelését alperesek és bíró, ügyész stb. bűnsegédeik ellen!

Melléklet: a 2008.El.X.A.328/4. számú ügyirat.
Verőce, 2010. 01. 4.

Tisztelettel:


Tejfalussy András dipl. mérnök , méréstani szakértő
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG GMK v.a.
Cégbíróság által kijelölt végelszámoló (1036 Bp., Lajos u. 115.)

(felperesek képviselője)


Utóirat: A Tórát értelmező, ma is zsidó törvénykönyv Talmuddal azt taníttatja a MAZSIHISZ, hogy a zsidók tiszta desztillált vizet ivással és közben megfelelő étkezési (fiziológiás) konyhasó pótlással védjék, gyógyítsák önmagukat, s eközben az ellenkezőjével fokozatosan irtsák ki a nemzsidókat a zsidók által megszállni kívánt területekről. Ezt az OEP is finanszírozza, bebeszélik a kivégzőméreg, idegméreg kálisóval kevert konyhasó használatát és a fertőző vírusokkal is (!) szennyezett vezetékes ivóvizet ivást. Valamennyi peres előzményi dokumentum és a perrel összefüggő mérési stb. bizonyíték is közzé van téve a www.aquanet.fw.hu internetes honlapunkon. A Fővárosi Bíróság és Ítélőtáblája ellen ezekkel a bűnözésekkel összefüggésben kezdeményeztem a Fejér Megyei Bírósági 3.P.20.689/2007. pernél büntetőpert és perújítást!

Cc.: Tájékoztatásul a Fővárosi Bíróság t. Cégbírósága részére, hiv.: Cgt.01-09/005413/13.
Tejfalussy András: Email könyv 29.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások