20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 március 22, csütörtök

Védjük meg Magyarországot! - MVSZ felhívás

Szerző: MVSZ sajtóiroda

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége 2012.03.17-i ülésén megvitatta az utóbbi időben Magyarország ellen a világ különböző országaiban zajló politikai- és sajtóhadjáratot, és az igazság, a tisztesség, a méltányosság jegyében az alábbi felhívást fogalmazza meg. A Magyarok Világszövetségének Elnöksége felemeli a szavát az ellen a gyűlöletkampány ellen, amely hónapok óta folyik Magyarország, annak kormánya és népe ellen.

MvszAmi most a világsajtóban és egyes politikai színtereken Magyarország ellen zajlik, az kísértetiesen hasonlít a XIX-XX. század fordulójára, amikor legdurvább hazugságokkal, európai polgárok millióinak gátlástalan félrevezetésével minden valóságalapot nélkülöző ellenségképet gyártottak Magyarországról, amelynek egyetlen logikus feloldása lehetett: Trianon, azaz az ezeréves Magyarország ízeire szaggatása.

Ma németországi, franciaországi, egyesült államokbeli, kanadai, hollandiai, de még ausztriai és svájci médiumok is egymással versengve ontják Magyarországról, a magyar kormányról, a magyar népről a valótlanságot.

A Magyarok Világszövetsége, amely a világ egyik legrégibb és mindenképpen a legnagyobb, kormányoktól és pártoktól független magyar civil szervezete (NGO), félreteszi jogos sérelmeit – hiszen a kormány nem támogatja, sőt ellene cselekszik –, és határozottan védelmére kel Magyarországnak, népének és – Orbán Viktor vezette – legitim kormányának.

Emlékeztetjük mindazon politikusokat és közírókat, akik a Magyarországra Trianont hozók utódaiként országunkat, annak kormányát és magyar népünket indokolatlanul támadják, megengedhetetlenül rágalmazzák, és ellenünk megbocsáthatatlanul uszítanak, az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének, Theodore Rooseveltnek szavaira: „Itt az alkalom, hogy a magyar nemzetnek kifejezzem köszönetemet azért a hősiességért, amellyel közel 1000 éven keresztül, karddal a kezében az európai civilizációt védte." [1]

Felhívjuk a világ minden magyarját és minden egyes magyar szervezetét, hogy csatlakozzék felhívásunkhoz, és ezen túl, ki-ki a maga módján, a maga eszközeivel, a maga környezetében keljen védelmére Magyarországnak, népének és kormányának.

Igazságot Magyarországnak! Igazságot Európának!

A tiltakozás itt írható alá

Melléklet: Igazságot Európának! - http://www.mvsz.hu/#igazsagot

[1] 1910. április 2-án, a magyar parlamentben mondott beszédében Theodore Roosevelt, az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke, történész így szólt: „Itt az alkalom, hogy a magyar nemzetnek kifejezzem köszönetemet azért a hősiességért, amellyel közel 1000 éven keresztül, karddal a kezében az európai civilizációt védte. Ennek a nemzetnek nem volt más sorsa a múltban, minthogy minden keleti, civilizáció-ellenes megmozdulással szemben védje nemcsak önmagát, de a Nyugatot s nemcsak az európai Nyugatot, hanem annak méhében Amerikát is. Én ezt azért mondom, mert ismerem történelmüket, és nem tartanám magam művelt embernek, ha nem ismerném a magyar népet. Köszönetet mondok újólag. A képviselő urakat arra kérem, hogy Magyarország minden választókerületében mondják el, hogy Amerika hálás a magyar nemzetnek."


ANGOLUL - IN ENGLISH

Hozzászólás  

#15 Éva Szfvár 2012-05-28 11:20
Kedves Törpapa!
Úgy beszélsz, mintha Te magad lennél a MVSZ! Ismétlem, amit írtam, azt a Te hozzászólásodra reagálva tettem! Ha ezt nem tudod elviselni, ezért válaszul összehordasz mindent, ami rám nézve nem a legkedvesebb megnyilvánulásod, ráadásul ok nélkül szórod rám! ez rólad mond el valamit. Ha a MVSZ-ben dolgozol, akkor a dolgaid közt fontos lenne a hibákra rámutatni, hogy azok ne ássák alá az eddig felmutatott értékeket! Mint ahogy a barátommal sem akkor teszek jót, ha engedem rossz döntést hozni anélkül, hogy figyelmeztetném erre! A taktikázás nem a mi jellemvonásunk szerintem, a mi útunk, újra csak azt tudom mondani: az egyenes és az igaz!
Egyébként én is úgy vagyok a MVSZ-el, mint Te! amíg azt látom, hogy amit tesz értünk teszi, addig híve vagyok! Persze nem elvtelenül! Egyébként rendszeresen figyelem munkáját, minden MTF példány a könyvespolcomon van, és még a terjesztésével is foglalkozom.
+1 #14 torpapa 2012-05-27 13:40
Sok szó közt elvész a gondolat. Röviden:
1. Ha az MVSZ-t valaki tájékozatlanságból kritizálja, tudatlanságból akaszt rá (illetev tevékenységére) jelzőket, az nem barát, habár nem is feltétlenül a nemzet ellensége.
2. Ha valaki szándékosan támadja a Magyarok Világszövetségét, hamis, megalapozatlan vádakat próbál terjeszteni róla, judaista módszerrel befeketíteni igyekszik, az feltehetően a nemzetünk ellensége, mégha ő nem is tartja magát annak.

Természetesen véleményszabadság van, ám a magyarmegmaradasert.hu honlap nem a gyűlölködők alantas vágyainak kielégítésére szolgál, hanem nemzetünk süllyedő hajójának víz felett tartására.
Ettől függetlenül az elítélő vélemények is helyt kapnak és kaptak (van számtalan a hozzászólásokban), de akkor az valóban vélemény legyen. Ha viszont már állítunk valamit, akkor próbáljuk meg alátámasztani az állításunkat.

>>leszerelt véleményéhez fűznénm hozzá:
1.
"ilyen zűrzavarban vezér nélkül egymást csépeljük"
szerintem különböztessük meg a belső és a külső iránytűt. A vezér véleményem szerint a külső iránytű kategóriája. A gyűlölködés, indulatoskodás a belső lélekminőség hiánya.
2.
"Szíts háborút csalással", tanítja a Mossad mottója.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de nekem olyasmi rémlik, hogy "Megtévesztéssel győzni fogunk" Látszólag nincs különbség, valójában az első az ősrégi "oszd meg és uralkodj elv", a második pedig annak a félrevezetett és parazitává "nemesített" rassznak az uralkodó ideológiája, amely a magyar (és minden Istenhez törekvő) lélektől idegen. Ezért is olyan sikeresek, mert olyan erkölcsi mélységbe sikerült magukat eljuttatni, ami egy normális lélekember számára elképzelhetetlen. A kínzásokkal, gyilkosságokkal, háborókkal, hamis propagandával fenntartott euroatlanti "civilizáció" olyan szinten embertelen, hogy akit nem érint közvetlenül a nyomor vagy az éhezés, a homokba (alkoholba, drogba) dughja a fejét, mert ésszel felfoghatatlan, hogy milyen is a valóság. Ezért építünk ki álomvilágot.
3.
"Az önvédelmen kívül soha, semmi körülmények között, ne bántsuk egymást."
Ahogyan egy gyilkosság, úgy egy bántás sem feltétlenül szándékos. Van aki már azt is bántásnak érzi, ha megkérdezzük tőle, hogy "Voltál fodrásznál?" és akkor is védekezik, amikor senki nem támadta őt.
Azt gondolom, hogy a "bántások" az eltérő kulturális, tájékozottsági viszonyokból adódnak. Éppen létező tudatállapotában mindegyőnk őszintén hisz abban, hogy meglévő ismeretei igazak, hiszen csak nem tesz el ő maga a saját fejébe [*****]séget!
Aztán pár évvel később szintén ő maga jön rá ennek a hamis voltára, egy másik, de ugyanolyan esetleges tudatállapot birtokában. Kapcsolódó olvasmány a magyarmegmaradasert.hu/.../8
Magamnak úgy fordítom le a javaslatodat, hogy "Ne akarjuk meggyőzni egymást" mert abból fakad a bántás. Ha tiszteletben tartjuk egymás krétakörét, ne fogja úgy érezni, hogy bántani akarjuk. Azonban, ő maga nyilván bántásnak fogja érzékelni, ha idejön a honlapra terjeszteni a judaista tanokat, és a hozzászólása törlésre kerül. Ha nem is ennyire élesen, de hasonló a helyzet az ezer éves szellemi tudatmosás után arcukat újra a Nap felé fordító magyar testvéreink esetében.
Tetszik, nem tetszik, háború folyik, és egy háborúnak mindig vannak áldozatai. Sőt, szerintem a tudati síkon folytatott háborúnak lényegesen több és súlyosabb áldozata van, mint a fizikai fegyverekkel vívott háborúnak.
#13 Éva Szfvár 2012-05-27 12:49
Kedves Barátaim! Csak olvasok és olvasok és nem értem mi történik itt?

"Kedves torpapa!
szerinted tehát egy kis pénzért hazudjunk, és hunyászkodjunk? Erről nem jut eszedbe az a szó, hogy "korrupció"?, "korrumpálódás"? olvasd el légyszíves még néhányszor saját hozzászólásodat!"

Ezt írtam! A Te hozzászólásodra, hisz ezt nem az MVSZ mondta - írta! Nem támadtam az MVSZ-t! Ez eszembe sem jut! Már többször megvédtem különféle támadások elleni beszélgetésekben, mert nagyon is elismerem tevékenységét! és ha néhány lépését kritikával illetem is, (ráadásul magunk között szólva ),az nem támadás. Ha ezt a sokmindent a támadásról nekem és rólam írtad, akkor én ezt nem veszem magamra! Nem is tudom mi alapján tetted ezt! Ismersz engem?
A nemzetközi "pocskolás" ellen (ahogy írod), nem éppen a nemzetköz által legitimnek elfogadott kormánynak kellene keményen kiállni? Persze nem csak akkor amikor őt magát támadják, hanem már korábban is meg kellett volna tennie, és folyamatosan kellene tennie, amikor a magyar népet támadják!!!!!!!!!!!!! Első lépés lehetne pl. a Magyar Tudományos Akadémia kitakarítása!
A kormány legitimitásának kérdése pedig nem lényegtelen !
Amit az igazságról írtam, azt nem "nagyotmondásnak", inkább tanításnak szántam, nem a mindennapi, apró-cseprő kis hazugságokra gondolva, hanem nagy dolgokra, ami lehet pl. a "demokrácia", vagy akár a kormány legitimitásának kérdése!
Elég baj az, hogy az igazság kimondását eddig, hosszú évtizedeken keresztül nem gyakoroltuk! Itt az ideje elkezdeni!
Végül megjegyzem, az sem volt szándékomban, hogy Téged bántsalak, vagy "támadjalak!" Csupán elmondtam a meglátásaimat!
#12 Burattino 2012-05-27 00:18
Idézet:
eleink nem az európai civilizációt (vagyis inkább annak hiányát) védték 1000 évig, hanem a zsidó(keresztény) uralmat.(...) Amíg valaki ezt az ezeréves szentistvános saulista maszlagot ki nem veri a fejéből, addig semmi sem különbözteti meg őt egy homokozóban csücsülő kisgyerektől, vagy attól, amivel játszik.
Üzenjük néhai Theodore Roosevelt történésznek, az Egyesült Államok volt elnökének. Vegye tudomásul, hogy a magyar nép tévedés, megtévesztés áldozatává vált.
+1 #11 leszerelt 2012-05-26 18:19
Hát, igen: Viharos tengeren nem könnyű tartani az irányt; ködben, füstben nehéz fölismerni úgy barátot mint ellenfélt. Szárazföldön a csata fölveri a port; a lovak dübörögnek, eszeveszett a kiabálás, az üvöltözés, szabják csattannak, a zaj őrületes; a puskaporszag elfojtja a gyöngyvirág illatát; a harc az életért éltre tör... Nem csoda, hogy ilyen zűrzavarban vezér nélkül egymást csépeljük.

A zűrzavar mindig a gyengébb félnek kedvez: Ha nem elég nagy, nagyobbat kelt: "Szíts háborút csalással", tanítja a Mossad mottója. "Semmi mást sem kell tenned, csak zavard meg a már lezüllesztett gójok helyzetfölismerését egy néhány hazugság, féligazság elterjesztésével, és máris egymásnak esnek. Saját maguk fogják elárulni, karóbahúzni vezéreiket, apjukat, anyjukat, testvéreiket".

Na de, mit tegyünk? és mit ne? Ragaszkodjunk a magyar erkölcshöz és gyakoroljuk. Ha kell, tanuljuk meg őseink, néphőseink életét, népmeséinket, hagyományainkat, Istenhitünket, történelmünket tanulmányozva. Továbbá, itt egy régi, de ma is megfontolásra kívánkozó tanács:

Az önvédelmen kívül soha, semmi körülmények között, ne bántsuk egymást. Ellenségünk bennünket akar fölhasználni saját magunk elpusztítására. Ehhez viszont irányított erőszakra van szüksége. Az irányítás ellen képtelenek vagyunk védekezni mert a sok melléfogás, hazudozás, elárulás ma már oda vezetett, hogy senki sem bízhat egyetlen önmagát vezérnek kikiáltóban sem. Tehát csak az erőszak visszautasítással tudjuk meghiúsítani ellenségünk tervét. A magyarságot csak magyar testvér képes kipusztítani... Ne próbáljuk meggyőzni honfitársainkat az "igazságról." Az igazságot csak a Jóisten ismeri... Ha majd egy hiteles vezér föláll, őt minden hazafi föl fogja ismerni. (magyarmegmaradasert.hu/szerzok/oszkatona/item/1822)

A zűrzavarkeltők taktikájára válaszul mondjuk ki, sőt, kiáltsuk: Az uszításokból, az irigységkeltésből, a leügynöközésekből, lekommunistázásokból, leburzsujozásokból, legazemberezésekből, stb., nem kérünk; az ilyesmit szemrebbenés nélkül elutasítjuk. Tudjuk, hogy mi magyarok sok mindenben nem értünk egyet; lobogóink, ruházatunk, lovaink nem egyszínűek; egyéni, falubeli, környéki világnézeteink, érdekeink különböznek; de egy a Hazánk, egy Nemzetünk, egyek vagyunk, egyként, egytest-, lélek-, szellemként létezünk és élünk, és nem csonkítjuk meg sajátmagunkat, se különbségeink, se nézeteltéréseink miatt.
#10 torpapa 2012-05-26 15:19
Kedves leszerelt,

Bölcs szavaid, mint mindig, az egyensúly és a feszültségek oldásának irányába igyekszenek terelni a gondolkodást.

Elfogadom, hogy a gordiuszi csomót nem kell kibogózni, hanem karddal is át lehet vágni. Főleg akkor jó ez a megoldás, ha a zsüri elfogadja ezt a megoldást. Ám lehet, hogy a zsűri azért fogadja csak el a megoldást, mert Alexandrosz kardja az ő nyakukat is átmetszené, tehát jobb belátásuk ellenére döntenek így. Ám a csomó akkor is kibogozatlan maradt, ha kettévágta valaki.

Esetünkben a zsűrinek, amelynek egyik tagjának érzem magam, fel kell vállalni a kardcsapást döntése következtében.
A csomó, amit Éva asszony és sok megtévesztett (hozzátehetnénk hogy jószándékú, csakhogy mi a "jó") honfitársunk szeletelni készülnek, az MVSZ.
Azt az MVSZ-t csapkodják a kardjukkal, amely az elnyomorított magyarságnak talán az utolsó védőbástyája. Ha valaki tud más hasonló szervezetet említeni, örömmel veszem. Jelen ismereteim alapján viszont azt kell vélelmeznem, hogy a magyar nemzet fájának utolsó gyökereit akarják elmetszeni.
Végülis mondhatnám, hogy metsszék el bátran, sőt a saját torkomat is felajánlom, hiszen az ám a felebaráti megoldás, csak úgy cuppognának a gyönyörűségtől a szentek. Ez is egy megoldás, aztán érdeklődve figyelném, hogy 1-2 vagy több száz inkarnáció múlva a feleszmélő lélek hogy Mea culpázik, és tördeli az aktuális kezét.
Mindkét új járható, mindkettőt választhatnám. Azonban ha csak az egyszerű megfigyelő szerepét vállalnám fel, és békésen nézném, hogyan gyilkolják a számomra fontos értékeket, embereket, netán a családomat, akkor mi végre lennék itt a Földön?

Bocsáss meg nekem, kedves leszerelt barátom, de ha valaki az MVSZ-t támadja (nem érvekkel, hanem a szokásos birkatakarmánnyal) akkor bizony kifejtem ezzel kapcsolatban az álláspontomat.
Ugyanakkor én leszek az első, aki hátat fordít az MVSZ-nek és az ott folyó munkának, ha megtudom, hogy nem a magyar nemzet és annak szellemi felemelkedése érdekében cselekszenek. Addig viszont nem.

Tisztelettel,
törpapa
+1 #9 leszerelt 2012-05-26 04:53
Kedves Éva és Törpapa honfitársaim,

Ha megengeditek, hadd szóljak közbe. Nem bele, csak közbe.

Kívülről nézve, mindkettőtöknek igaza van. Egyéni távlatotokat szerintem a folyamat működtetés és a célpont űzés közti különbség választja el (magyarmegmaradasert.hu/szerzok/oszkatona/item/1831) Éva honleány az iránytűt figyeli, Törpapa hazafi a túloldali kikötőt tartja szem előtt. Mindkettő ugyanott akar kikötni, csak másképp.

A célpont űző nem magára az elvre, hanem annak céljára összpontosít. Másképp mondva, nem az eljárást, nem a módszert keresi, nem azt, hogy az elv mit mond? hogy milyen irányt mutat? hanem azt, hogy miért lett elv?, mi a célja? Az célpont űző az elv fölé néz; az elv forrása szándékát keresi. A folyamat működtető, viszont, magára az elvre összpontosít. Másképp mondva, az eljárást, a módszert keresi, azt, hogy mit mond az elv?, hogy milyen irányt mutat? A folyamat működtető bízik az elv forrásában; azaz "tudja", hogy eléri célját ha elvei szerint "kormányozza" ténykedését.

Mindkét hozzáállásnak vannak előnyei is, hátrányai is. A célpont űzés fokozottabb ráérzést és elemzést igényel, védi a célpont űzőt a hamis elvektől és a körülményektől, végtelen lehetőségekre nyit ajtót, de lassú, ráérettséget igényel és a tévedés kockázatával jár. A folyamat működtetés sokkal gyorsabb - nem igényel elmélkedést - (csak az elvek megtanulását igényeli), biztosítja a célt, kizárja a tévedést, de képtelen hamis elveket fölismerni és a folyamat működtetőt védeni a körülményektől, egy véges lehetőség készletre szorul, és könnyen megbénulhat.

Ésszerűen, a hozzáállást mindenkor a föladatot jellege dönti el. A baj csak az, hogy mindenki többé-kevésbé az egyik vagy a másik hozzáállás híve. Emiatt, sokszor helytelennek tartjuk mások hozzáállását; és nem szívesen vállalkozunk a számunkra természetellenes föladatokra, vagy ha muszáj, azokat csak nagy erőfeszítéssel - eltökéltség hiányában, morgolódva - tudjuk elvégezni - ha egyáltalán. Pedig mindkettőnek megvan a maga helye és ideje: Sőt egymás nélkül egyik sem életképes. Egyik sem jobb vagy rosszabb, egyik sem helyesebb vagy helytelenebb, egyik sem "erkölcsösebb" vagy erkölcstelenebb a másiknál. Pl. egy anya ennivalót lop gyermekének; egy másik becsületesen dolgozik, de gyermeke éhenhal. Az egyik igazat mond és becsületes, megbízható marad; a másik hazudik ahelyett, hogy elárulná szomszédját.

Kétség esetén, tekintsünk föl az Égre, és keressük meg vezérelveink szándékát... ott fönt.
+2 #8 torpapa 2012-05-25 23:45
Idézet - Éva Szfvár:
Kedves torpapa!
szerinted tehát egy kis pénzért hazudjunk, és hunyászkodjunk?!

Kedves Éva!
Nem értem a mondanivalód lényegét. Sokan ingyen is hazudnak, nem csak pénzért, de mi köze ennek az MVSZ ellen folytatott hadjárathoz? Az otthonvédők is igyekeznek betartani a törvényeket, sőt még Kásler Árpád is az illegitim (általatok megszavazott és hatalomra juttatott) bűnbanda törvényeinek tiszteletbe tartása mellett próbál harcolni a tisztességért és a jogainkért. Az MVSZ ugyanezt teszi. A tankok által elfoglalt és a bankok által megnyomorított ország törvényeit betartja, államformáját, választott kormányát tiszteletben tartja. Ezért támadjátok?? Ezért kiabáltok kígyót békát az MVSZ-re, amely nem a közpénz ellopásából, hanem magánemberek, igaz magyarok áldozat vállalásából tartja fenn magát? Abból a pénzből, amiből Ti székelykaput állítotok, a Magyarok Világszövetsége több ezer MTF-et ad ki szerte a világon. Az MVSZ azért tudott életben maradni, mert még vannak magyarok. Előfordulhat, hogy az MVSZ szándékai egybeesnek a kormányéval, ám ettől még nem lesz hazaáruló. Sokkal inkább tiszteletre méltó, hogy Szövetségünk még ilyen áron is fellép az érdekünkben. Aki egy kicsit is tájékozott, tudhatja, hogy a magyarok ellen most és korábban is folyt lejárató hadjárat. Valakiknek fontos, hogy hamis színben tüntessék fel nemzetünket. A külföldön terjesztett hamis tanok még a David Lane-hez hasonló nagyságokat is megtévesztik. Miért is baj tehát, ha a mostani csonkaországot érő nemzetközi pocskolás ellen fellép az MVSZ? Mi köze ennek a korrupcióhoz, Éva?
A mondásaid az igazságról jól hangzanak, csak sem most sem a kádár-rendszerben nem működtek. A kádár-rendszerben aki itthon maradt, beállt a sorba. A mostani rendszerben sem nagyotmondásra, inkább cselekvő kezekre, tiszta fejekre és szívekre van szükség. Nem mindegy persze, hogy milyen hajóban evezünk, mert vannak olyanok, amelyek hatalmas erőfeszítéssel eveznek, és pont ezért egyre távolabb kerülnek az áhított céltól. Vigyázni kell, nehogy a kapitány körül legyen beretválva.
Kedves Burattino
Szerintem eleink nem az európai civilizációt (vagyis inkább annak hiányát) védték 1000 évig, hanem a zsidó(keresztény) uralmat. Miután Atilla vezérünk ripityára verte és felbomlasztotta a római EU-t kb. 1200 éve, a római hatalmi centrum - amelyet jó szittya szokásként nem irtott ki írmagostól, hanem megkímélt - ideológiai harcot kezdett. 150 év múltán ért be a gyümölcs, a szellemi hálóba beakadt Gyejcs, majd Vajk. (az évszámok összekeverését kibogozhatod Tóth Gyula debreceni előadásából a kerecsen.tv -n, de az, hogy Álmos Ügyek fia és Ügyek Csaba unokája, tehát Atilla 4. leszármazotti generációja, bizony ősrégi ismeret.) Az egykoron Európa egyetlen nagyhatalmát jelentő hun magyarságot azért igyekeznek felmorzsolni, mert az ősi nemzet még nagybetegen és agymosottan is veszélyt jelenthet számunkra. A hatalmuk nem elsősorban fizikai (bár ma már az is) hanem az emberek tudatát foglalták el, a római vallás segítségével. Amíg valaki ezt az ezeréves szentistvános saulista maszlagot ki nem veri a fejéből, addig semmi sem különbözteti meg őt egy homokozóban csücsülő kisgyerektől, vagy attól, amivel játszik. A tudat megtisztítása nélkül a nemzet csak nevében maradhat fenn.
Kérek minden látogatót, tegye félre előítéleteit, és legyen olyan mint egy gyermek. Nyitott, érdeklődő, és persze öntudatos, őszinte kritikus. 1000 év szellemi mocskát nem lehet egyetlen fürdővel kimosni a tudatból, keményen meg kell dolgoznunk érte.
Tisztelettel,
torpapa
#7 Burattino 2012-05-25 21:09
Idézet:
Ennek a nemzetnek nem volt más sorsa a múltban, minthogy minden keleti, civilizáció-ellenes megmozdulással szemben védje nemcsak önmagát, de a Nyugatot s nemcsak az európai Nyugatot, hanem annak méhében Amerikát is.


Az a civilizáció amelyet a magyarság védett 1000 éven át, most a magyarok ellen fordult.
#6 Éva Szfvár 2012-05-25 10:00
Az út egyébként egyszerű: az igazság útja! Soha, semmi körülmények között nem szabad hagyni, hogy igazság helyett a hazugság érvényesüljön! még akkor sem, ha felsejlik bennünk a kétség, hogy az igazság vajon nem érdekünk ellen való-e? De lehet, hogy pillanatnyilag igen, ám később hatalmas hozadéka lesz! De még a "pillanatnyilag" helyzetben is van hozadéka az igazság kimondásának: az a boldogító hatalmas érzés, amely eltölt, amikor ezt teszed, teszem, tesszük!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások