Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Sep20

2012. Június 11., Hétfő 20:22

Az egyetlen út

Írta:  Balogh Béla
Értékelés:
(6 szavazat)
Honfitársaim! A győzelemhez a családok megmentésén keresztül vezet az út. Aki ezt másképpen gondolja, az nem érti a célt. A politikai megoldások ideje már lejárt. Mielőtt odaálltam volna a csatatérre, még nem tudtam, hogy az otthonvédelem lesz hivatásom. Ezért az Istennek tettem esküt, hogy megvédem a bajbajutott embert.

Nagy_csaladMár most kérdezem tisztelt honfitársaim, kitől várunk segítséget? Kívánhatunk-e kevesebbet, mint saját halálunkat, ha elveszítjük életünk munkájának teljes gyümölcsét, az otthonunkat? Egyértelmű a válasz: NEM!

Mi rosszabb történhetik velünk, mint hogy párunkat börtönbe zárnak? Mi rosszabb történhetik velünk mint az, hogy hamarabb jutunk az örökkévalóságba, mint ahogy a természet törvényei szerint történt volna különben.

Ha kitörölnek bennünket a családok sorából, mi végre puszta létünk? Nem arról van szó, hogy minden áron a halált kell választanunk, hanem mindössze akarnunk kell a változást. Ez történhet közönyös megadással vagy összefogással.

Magyarországon a civileknek az önvédelemre kell koncentrálniuk. Nem tehetünk egyebet, mint hogy védelmezzük magunkat az utolsókig. Sokan azt kérdezik majd, hogy lehet-e remény a jó kimenetelre? Erre azt felelem: ha megadjuk magunkat, úgy bizonyosan elvesztünk.

Tetteinkkel nekünk kell példát mutatnunk bátrabbaknak, hogy sokan csatlakozzanak ügyünkhöz, mert sokan is vagyunk bajbajutottak. Nem rosszabb farkasszemet nézni a végrehajtóval és csatlósával, a rendőrséggel, mint várni a végrehajtót, aki könyörtelenül utcára tesz.

Közösen kell kiállnunk minden olyan kilakoltatáson, amiről tudomásunk van, mert ezzel szabhatunk gátat a hatalom gátlástalan terjedésének. Mi lakhatást akartunk, ők harcot akartak, tehát legyen harc. A győzelem nem rajtam múlik. Én csak az egyik eszköze vagyok. Minden ember külön maga az, amely magában hordozza a győzelmet. Az egyes ember nélkül minden elveszett.

2012. június 9.
Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője

Forrás: jovonk.info

Megjelent: 1408 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 179 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.7%Serbia 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4.4%France 0.4%
Russian Federation 3.4%Switzerland 0.4%
Ukraine 2.8%Australia 0.4%
Germany 2.5%Netherlands 0.2%
Sweden 2.3%Belgium 0.2%
United Kingdom 2.1%Italy 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.3%Spain 0.1%

Today: 85
This Week: 2083
Last Week: 4177
This Month: 12090
Last Month: 22635
Total: 1920352

Belépés