Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2019Sep18

2012. Június 26., Kedd 21:38

Téged hív a MVSZ VIII. Magyar Világkongresszusa

Írta:  Botos László
Értékelés:
(4 szavazat)
Tudod-e, hogy két szervezet vetélkedése közötti döntésre szólít fel a sors, amelyről Neked egymagadnak kell döntened? Az egyik az u.n. ez év júliusában megrendezendő II. Magyar Világtalálkozó, ahol lesz fény, dínom-dánom, sosem halunk meg: hangos zene, étel-ital, bőséges változattal, és repül majd a szoknya, mintha minden legjobb rendjén menne, az ország sorsát, jólétét, jövőjét nem árnyalná be semmi: igyunk-együnk, hisz egyszer élünk.

 Kedves Honfitárs, Magyar Testvérem!

Részlet a felhívásból

A másik rendezvény augusztus 15-20 között készül az MVSZ VIII. Magyar Világkongresszusa, sokkal szerényebb megrendezése. Itt nem lesz dínom-dánom, itt komoly megfontolt határozatokat kell, és majd fogunk megtárgyalni a jövőt illetően: és felelenevítjük történelmünk nehéz és ugyanakkor dicső időszakait. Erről van szó, Testvérem. Jelenléteddel melyik találkozót támogatod? Azt, amelyet, talán azért hoztak létre bőkezű adakozással, üzletezés céljából, hogy a fénnyel és zenével elvonják a látogatókat a nemzet sorsának megismertetésétől és a lehetőségek megbeszéléséről, az egység megteremtésének megbeszéléséről, vagy azt, amelyik a nemzet sorsának nehéz helyzetét tárgyalja és dicső történelmét eleveníti fel? A határozat a Tied, Testvérem. Melyiket támogatod jelenléteddel? Vagy pedig, ha teheted, részvételeddel támogasd mindkét kezdeményezést.

Az az egyén, vagy közösség, amely nem tudja egyéni vélt, vagy valós sérelmét a nemzet érdeke mögé tenni, annak a nemzetnek sorsa megpecsételődött. Erről van szó, Testvér. Ennyi nemzetérdekű MVSZ-i cselekmény megismerése után, ha nem tudsz, vagy nem tudunk, mert nem akarunk, közös működésre jönni, akkor nincs Hozzád, vagy Hozzátok szavam. E levél közlemény után, a magyar élni akarás azt követeli mindnyájunktól, hogy adjuk fel ellenességünk, a nemzet és nép érdekében fogjuk meg egymás kezét, felejtjük el sérelmeinket, gondoljunk arra, ha minden kormány anyagi támogatás hiány ellenére, az MVSZ ily sokat tudott tenni Nemzetünk érdekében, akkor együttesen, Istenünk segítségével, minden nemzetérdekű sérelem, baj orvosolható.

Kérdd tagsági felvételed az MVSZ küzdő sorában.

Tisztelettel:
Botos László
2012. június 26.

 


Az eredeti felhívás itt olvasható:   Magyarok Világszövetsége (MVSZ)

 

Megjelent: 2027 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.5%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 3.9%Norway 0.6%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.6%Switzerland 0.3%
Sweden 2.2%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2.1%Netherlands 0.3%
Slovakia 2.1%Australia 0.3%
Germany 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 5
This Week: 1166
Last Week: 4655
This Month: 10479
Last Month: 17964
Total: 2148436

Belépés