Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2019Aug18

2013. Január 25., Péntek 12:25

Autós vonulás + BANK(Z)ÁR

Írta:  Koppány Csoport
Értékelés:
(12 szavazat)
2013. február 14-én a Koppány csoport autós vonulást és blokádot szervez a bajbajutottak részére, hogy nyomatékosan felhívjuk a Bankok figyelmét arra, hogy a türelmünk elfogyott. Készek vagyunk blokád alá venni a Bankok előtti területeket, a végrehajtó irodákat, amennyiben nem kezdenek azonnali tárgyalásokat a Kormánnyal a devizahitelesek problémáinak azonnali megoldása érdekében. Szeretnénk hívni a Bankok és az önkormányzatok figyelmét is arra, hogy azonnal szüntessék be a kilakoltatásokat, hogy a döntésképtelen Kúria miatt az EU Bíróság határozatáig függesszenek fel minden deviza hitellel kapcsolatos végrehajtást, árverést.

Felhívjuk a kormány figyelmét, haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a devizahitelesek mellett kiálló jogászokkal és ügyvédekkel a devizahitelezés tisztességes törlesztő részleteinek visszaállítása érdekében. Kezdjen tárgyalásokat a Bankok működésének felülvizsgálata céljából. Amennyiben ezt nem teszi meg, a tavasz első sugaraival, ha kell naponta, hetente tartunk autós blokádokat, tiltakozó demonstrációkat az adott területen való folyamatos ott tartózkodással.

Koppányosok és civilek.

Arra kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassák el jelen írást. Végre próbáljunk fegyelmezetten koncentrálni egy adott eseményre. Csak azok jelentkezzenek, akik valóban el is jönnek. Nincs, időnk tetszik, és ott leszek gombokat nyomogatni.

Autósokat és civileket egyaránt várunk. Kimondottan örülnénk, ha igen sok autós jelentkezne, hogy akár kilométeres sorban tudjunk egy intézmény elé menni. Ennek megfelelően kérem, aki hajlandó részt venni a tiltakozáson és autója van, az jelentkezzen a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy hívjon a +36 20-916-0029-es telefonszámon egyeztetés céljából. Az autós vonulás során a jelzett intézmények előtt megállunk és használjuk autóink kürtjeit.

A vonulás során a Blaha Lujza téren gyülekezünk február 14-én 13: 00 órakor. 13:20 perckor tovább indulunk a Chazar András végrehajtó székházhoz, majd a pár utcával arrébb lévő Császti Ferenc végrehajtó irodájához gurulunk. Ezt követően a városon keresztül megyünk a bankszövetség épületéhez, minek utána a Nemzeti Banknál tesszük tiszteletünket. Végül innen az Astoria elé vonulunk, és egysávos útlezárással tiltakozunk 2 óra hosszán át.

Aki teheti, az autójára szereljen nemzeti színű zászlót vagy a témába vágó transzparenst. A gyalog lévők beülnek egy autós mellé, így vonulunk végig a városon folyamatosan dudálva.

Arra kérek mindenkit, hogy környezetében terjessze az eseményt és a fenti időpontra hívjon meg barátokat, rokonokat, ismerősöket. Legyünk sokan, hogy a megjelenő média komolyan vegyen minket. Nagyon fontos, hogy az esemény akár minden percben megosztásra kerüljön. Vigyük el az eseményt az Internet világába. Fórumokra, iwiwre, myvipre, szimpatizáns és nemzeti honlapokra vagy politikai fórumokra. Mentsük le a plakátot és megosztásnál kimásolva a szöveget helyezzük a visszatöltött plakát mellé, hogy értelmesen jelenjen meg.

Mutassuk meg, hogy képesek vagyunk 50-100 autóval megjelenni, hiszen a cél is óriási, amiért kiállunk.

Jöjjön bárki, aki a céllal egyetért, aki bajban van, de az is, aki nincs, hiszen a mi bajunk eléri őt is utóbb. Jöjjetek biciklivel, motorral és hozzatok utasokat. Akkor leszünk eredményesek, ha Budapest kivezényli, az összes rendőrét a forgalmi rendet fen tartani, illetve mert sokan vagyunk.

Hajrá Magyarok!

A Facebook esemény oldala:https://www.facebook.com/events/237552239712710/237560999711834/?notif_t=event_mall_comment

Koppány Csoport

MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!

 

Megjelent: 2340 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.1%Austria 1.4%
Romania 5.5%Canada 1.1%
United States 3.9%Norway 0.5%
Russian Federation 2.8%France 0.4%
Ukraine 2.6%Switzerland 0.3%
Sweden 2.4%Kuwait 0.3%
Slovakia 2.1%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2.1%Australia 0.3%
Germany 1.9%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.2%

Today: 413
This Week: 4181
Last Week: 3961
This Month: 10390
Last Month: 17275
Total: 2130636

Belépés