20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 április 03, szerda

A Haza nem eladó

Szerző: Kásler Árpád

Április 21-én folytatjuk azt, amit február 9-én hóban, fagyban elkezdtünk a Kossuth téren, amikor megfújtam a gyülekezőre a kürtöt. Ebből teljesedett ki, a február 16-i zászlóbontásunk a nemzet megmaradásáért vívott harcban. Ezt követte a március 9-i folytatás, ahol még többen voltunk a József nádor téren és onnan vonultunk a Kossuth Rádióhoz.

A frissítés 2013-05-03

Üdvözlöm!

Tisztelettel ajánlom mindenki figyelmébe ezt a rövid, de lényegre törő összefoglalót április 21-ről és mindarról, amiért összejöttünk a Hősök terén.
Kívánok mindenkinek kitartást, erőt és egészséget, hogy együtt élvezhessük a győzelem gyümölcsét, mert a győzelem csak idő kérdése.

Üdvözlettel,Kásler Árpád

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eAS9aRByV4o


Ezen a napon több ezer ember közfelkiáltással és aláírásával felhatalmazott, hogy legjobb tudásom és tiszta lelkiismeretem szerint szervezzem meg az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását kérő illetve a történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságát visszaállító néptömeget. Ezért nagyon fontos, hogy április 21-én 11 órára minél többen jöjjenek el a Hősök terére!

A HAZA NEM ELADÓ

Ez, élő történelem, ne maradjanak le róla! Ezzel segítenek önmagukon, a nemzeten és az utódokon! Szervezzenek buszokat, teleautókat és mozgósítsanak minden lehetséges felületen. A legjobb ha kézről-kézre és szájról-szájra teszik ezt, úgy ahogy a Rádiónál fogadalmat tett nyolc ezer ember.

Akik buszokat szerveznek ide írjanak Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és közzétesszük a járatot valamint a szervező elérhetőségét így rövid időn belül meg tudjuk tölteni a buszokat. Nagyon fontos, hogy akinél csak lehetséges az utazási költségből foglalót kérjenek, ezzel lehet a leginkább elkerülni a szabotálást. Sajnos erre is volt példa korábban.

Buszparkolási lehetőség van a Hősök tere közvetlen közelében, a rendőrség szerint az alsó rakpartot el kell kerülni mert le lesz zárva. Hozzon mindenki nemzeti zászlót magával, de akinek nincs akkor a helyszínen is hozzájuthat. Az alábbi linken a rendezvény hivatalos szórólapja nyomtatható formában található. Kérek mindenkit, hogy vegye ki a részét a közös harcból és nyomtassa ki lehetősége szerint és hordja szét a környezetében.

Fáradságos és kitartó munkával a győzelem garantált.

Köszönettel, Kásler Árpád


A HAZA NEM ELADÓ! – szórólap letöltése .pdf formátumban →

Országjárás–időpontok–helyszínek →

 

Hozzászólás  

+1 #1 A bankrabszolgák győztes SpartacusaZoli 2013-04-05 09:20
A bankrabszolgák győztes Spartacusa, Kásler Árpád – Kásler Árpád, Jakab István
Műsor tartalma
Amikor az emberek utcára vonulnak, értetlenül állnak az a tény előtt, hogy a bankok Magyarországon minden jogi paragrafust áthágva, önálló törvények alapján olyan szerződéseket iratnak alá az emberekkel, amelyeknek még a károsultjai a saját szüleik, akár azok nyugdíja vagy egy életen át kuporgatott kis háza is. Milyen módon lehetne ezt a rabszolga pestist megállítani? Egy millió ingatlan van a kezükben, több millió autót koboztak el… A bankok által meglopott emberek száma: több három és fél millió! Az állam polgárainak ki nyújt védelmet? Hogyan lehetne vér nélkül, de hatékonyan visszaállítani az embereket emberi és alkotmányos jogaikba. Adásunkban Kásler Árpáddal Jakab István beszélget.
www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=a5d28d753

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások