20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 július 05, szombat

"A család nevében" – Ellentűntetés a Budapest Pride-al szemben - Az élet védelmében

Szerző: MVSZ

Kedves Életvédő Barátaim!

Holnap, azaz július 5-én délután 15 óraikezdettel "A család nevében" Facebook-csoport szervezésében utcai demonstráció lesz közös élet- és termékenységvédő értékeink védelmében Budapesten az Alkotmány utca és a Kossuth tér sarkán.

A rendezők célkitűzéseivel egyetértőket szeretettel várják a rendezvényre az alábbiak hangsúlyozása mellett. 

Nyomatékosan felhívjuk a csatlakozók figyelmét, hogy "A család nevében" közösség a törvények maradéktalan betartása mellett kiemelten fontosnak tartja a minden ember számára kijáró tisztelet érvényesülését. Ezért – ha történetesen gyökeresen ellentétes álláspontot is képviselünk a Szivárvány Alapítvány által bejelentett demonstrációval – az őket is megillető emberi méltóságot ez alkalommal is változatlanul tiszteletre méltó értéknek tartjuk. Rendezvényünket keresztény alapelvek mentén, a családok védelmében szervezzük. Ezen alapelvekkel pedig teljes mértékben összeegyeztethetetlen az erőszak bármilyen – akár szóbeli – megnyilvánulása is. Aki ezt az elvet megsérti, azt a rendezőként kénytelenek leszünk távozásra kérni, ennek hatástalansága esetén pedig rendőrségi beavatkozást kérni.

Fontos leszögezni, hogy a holnapi rendezvény résztvevői komoly felelősséggel tartoznak: a mi viselkedésünk fényében ítélik majd meg azt, milyen magatartást tanúsít Magyarország keresztény többségű, élet-, termékenység- és családpárti többsége. Ahogy rendezvényünk alkotmányellenes betiltását is orvosolta a bíróság, ugyanúgy fújt részleges visszavonulót a nemzetközi lobbi által támogatott "LMBTQ"   csoport: a békés párbeszéd elől megfutamodva rendezvényüket az eredetileg tervezett helyszíntől 150 méterre tartják meg.

Menjünk, vegyünk részt az eseményen. Életre fel!

Dr. Téglásy Imre elnök

Alfa Szövetség

Human Life International - Hungary

www.alfaszovetseg.hu

mobil: +36 30 9 226 775

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8396/140704

 

Forrás: egipatrona.hu/mvsz

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások