Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2017Dec17

2015. Február 05., Csütörtök 07:48

Petőfi Sándor, mi nem tagadunk meg! Hazavárunk! / Petició

Írta:  Beke Ernő
Értékelés:
(6 szavazat)
Petíció, amely történelmi igazságot kér - Beke Ernő, a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házának alapítója petíciót juttatott el sajtószolgálatunkhoz, amelyben igazságot követel Petőfi Sándornak. „Petőfi Sándor, mi nem tagadunk meg! Hazavárunk !– hirdeti a petíció, amely felszólítja a magyar kormányt és a Magyar Tudományos Akadémiát, „hogy vessenek véget a hazudozásnak, az oktalan támadásoknak, és zárkózzanak fel ők is az aláírók mellé". Alább a petíció, és az aláírási lehetőség.  

Hazavárunk, Petőfi Sándor, magyarok legnagyobb költője!

Ezért bocsájtjuk útjára ezt a petíciót. A rajta sorakozó aláírások azt a nemes célt szolgálják, hogy Petőfi Sándornak megadassék a végtisztesség, és a még megmaradt, megtalált földi maradványai a haza földjében leljenek örök nyugodalmat.  Ezek az aláírások felszólítják a magyar kormány illetékes szerveit, hogy kapcsolódjanak be Petőfi Sándor igazságának kiderítésébe, vegyék végre tudomásul a meglévő írott, tárgyi, valós bizonyítékokat, amelyek minket is meggyőztek. (Kételkedőknek: Megvannak Petőfi hamvai) Lépjenek fel a bizonyítékok nélkül ármánykodók ellen, akik tagadják Petőfi Sándor életének utolsó szakaszát, 1849-es eltűnésétől 1856-ig, elhalálozásáig.

Tagadják, mert félnek Petőfi szellemiségétől, forradalmi igazságérzetétől, és tagadásukkal a magyar népet félrevezetik, megfosztva a költőt és a népet attól, hogy újra találkozzanak, és egyek legyenek szabadságszeretetükben, elszántságukban, hitükben.  Ez a Hit oly erős, hogy sok gyarló, magának való személyt elmozdíthat meg nem érdemelt magas pozíciójából.

 Gyűljenek az aláírások, és kötelezzék a magyar kormányt, a Magyar Tudományos Akadémiát, hogy vessenek véget a hazudozásnak, az oktalan támadásoknak, és zárkózzanak fel ők is az aláírók mellé, szolgálva e nemes magyar ügyet, úgy ahogyan ezt teszi a Magyarok Világszövetsége, évek óta kiállva és szívvel-lélekkel munkálkodva Petőfi igazsága mellett.  A remény szikrája már lángot fogott, ég már az örökmécses, várva a magyarok legnagyobb költőét hazájába, örök lakásába!  Petőfi Sándor, szeretünk, hazavárunk Téged!

 Isten minket úgy segéljen!                                                    

 Beke Ernő 

Kézdivásárhely – Székelyföld, 2015. január 31-én

Aláírással csatlakozni itt lehet:

http://www.peticiok.com/peticio_amely_tortenelmi_igazsagot_ker 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8513/150203


Kapcsolódó ragyogó riport: itt

petofisziberiaban

Beküldte Hajdu Éva

Megjelent: 749 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 282 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.2%Canada 1.1%
Romania 6.2%Serbia 0.8%
United States 4.3%Switzerland 0.4%
Germany 3%Australia 0.3%
Russian Federation 2.9%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Belgium 0.2%
Sweden 1.7%Greece 0.2%
Austria 1.5%Kuwait 0.2%

Today: 80
This Week: 4092
Last Week: 5187
This Month: 11852
Last Month: 25920
Total: 1679376

Belépés