20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 július 06, szerda

Megvan a mód hogyan vegyük vissza ami a miénk

Szerző: Dr. Gyarmati Éva

Mivel az interjú során túlságosan jól nevelten és nőiesen finoman fogalmaztam, leírom röviden, hogy mindenki értse, valójában miről szól ez a beszélgetés: a leggátlástalanabb jogi és pénzügyi aljasságokról, amiket a magyar néppel szemben követtek el, és arról, hogy itt van a jogi fegyver mindezek ellen a kezünkben!

Egy volt bankjogász leleplezi a banki és politikai csalásokat...

Dr. Gyarmati ÉvaÉBRESZTŐ, EMBEREK! ELLOPTÁK AZ ÁLLAMUNKAT IS!
IDEJE LENNE VISSZAVENNI, AMI A MIÉNK!

1. Az Alaptörvényt elfogadó országgyűlési képviselők államcsínyt hajtottak végre, 2012. január 1-jével létrehoztak maguknak egy új, de jogilag valójában nemlétező államot, az ország földrajzi nevével azonos nevű, Magyarország nevű fiktív jogi képződményt, amihez ellopták a Magyar Köztársaság teljes intézményrendszerét, javait, bevételeit sőt, az állampolgárait is, az ellenzéki képviselők és az alkotmányjogászok pedig az államcsíny tényének elhallgatásával asszisztáltak ehhez!

A vidós felvétel

2. A devizahitelezés csak a jéghegy csúcsa, mert az egész pénzrendszerünk egy orbitális csalásra épül! A számlapénz formájában megjelenő forintot már nem az állam bocsátja ki, hanem azt a bankok maguk állítják elő, akkor, amikor hitelt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy az országban egy, a magánbankok által üzemeltetett, piramisjátékszerű magánpénzrendszer működik, és ezt a tényt elhallgatták előlünk. Nem csak a devizahitel-szerződések esetében történtek gigantikus csalások, hanem a forinthitel-szerződések megkötésére is csalással vették és veszik rá a bankok az ügyfeleiket! A banki forinthitel-szerződések is érvénytelenek, nem csak a devizahitel-szerződések! Mivel a bankok mind a deviza-, mind a forinthitel-szerződések esetén is csak elektonikus (forint)jeleket adtak az ügyfeleiknek, és a saját vagyonukból nem szolgáltattak semmit, ezért ebből logikusan az következik, hogy nem az ügyfelek tartoznak a bankoknak, hanem a bankoknak kell visszafizetniük az ügyfelek által befizetett törlesztőrészleteket, azoknak a jogalap nélküli gazdagodás szerinti kamatait, kártérítést és sérelemdíjat!

3. A magyar lakosságnak – a bankok javára történő – kifosztását egy jogilag nemlétező állam ál-tisztségviselői (közjegyzők, végrehajtók) hajtják végre, és egy jogi értelemben nemlétező hatalom csaló országgyűlési képviselői, kormánya, közjogi méltóságai, valamint az általuk irányított intézményrendszer és tisztviselők nyomorítják meg az ország népét minden más tekintetben is.

4. Mivel érvénytelen az a jogszabály, amellyel 2012-ben létre akarták hozni az új államot, és meg akarták szüntetni a régit, ezért a Magyar Köztársaság nevű állam továbbra is fennáll, mi továbbra is a Magyar Köztársaság állampolgárai vagyunk, ingatlanjaink pedig a Magyar Köztársaság területén állnak. Tekintettel arra, hogy nekünk nem csak jogunk, hanem egyenesen jogszabályban előírt kötelességünk az alkotmányos rend helyreállítása, ezért az állami közhatalmat törvénytelenül gyakorlókat a Magyar Köztársaság jogával, jogszerűen és erőszak alkalmazása nélkül is el lehet távolítani a hatalomból, a végrehajtási eljárásoknak is véget lehet vetni, csak annyit kell tennünk, hogy megszervezzük magunkat, és ....

5. A többit elmondjuk neked, ha majd csatlakozol az Alkotmányos Ellenállás tagjaiból megalakult, Alkotmányos Magyarország nevű társadalmi önszerveződéshez. :)

Kérem azokat a honfitársainkat, akik elkötelezettek a Szent Korona Értékrend mellett, értsék meg végre, hogy a Magyar Köztársaság Alkotmánya szerintünk csak egy hasznos jogi eszköz, és nem a végcél. Ez az a jogi eszköz, amellyel – külföldi és belföldi elfogadottsága miatt – egy második Trianon kockázata nélkül fel lehet számolni a diktatúrát, és meg lehet állítani a végrehajtási eljárásokat. Ha mindez megtörtént, akkor neki lehet állni a végleges alkotmányunk megalkotásához.

Addig is, amíg elkészül az Alkotmányos Magyarország honlapja, javaslom, jelölj meg ismerősként engem a Facebookon, hogy értesülj a fontos hírekről. Ha valós információkhoz szeretnél jutni, olvasd el és nézd meg a Civil MultiMédia által az internetre feltöltött tartalmakat, és légy szíves, járulj hozzá te is ennek a médiumnak a működési költségeihez havi 1.000 Ft-tal, mert ahhoz, hogy mindenki értesüljön az igazságról, és hogy időben eljussanak mindenkihez a hírek, az kell, hogy legyen egy országos közösségi médiumunk.

(A beszélgetésre 2016 június végén került sor, technikai okokból azonban sajnos csak nemrég tudta közreadni a Civil MultiMédia Televízió, így az interjú végén említett, az alkotmányos helyzetről és a devizahitelesek által használható jogi eszközökről szóló tájékoztatást szolgáló rendezvény már lezajlott, arra a Hősök terén került sor 2016. július 3-án.)

Dr. Gyarmati Éva
Forrás: http://civilmultimedia.com/egy-volt-bankjogasz-leleplezi-a-banki-es-politikai-csalasokat/


(A kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől)

Hozzászólás  

#5 Illegitim az államunk !Zoli 2016-07-15 19:04
Dr.Gyarmati Éva elemzése a HUN tv-ben újra a megoldási lehetőségekről más szögből megvilágítva: huntv.info/tv/illegitim-az-allamunk/
#4 VácBodor Attila 2016-07-15 09:12
Szépek ezek a kezdeményezések mint annyi más eddig, aztán elbuktak sorban.
Gondolkodtam, vajon miért?
Ha sorra elbuknak, a sors nem azt akarja jelezni, hogy nem ez a dolgunk, nem ez irányba kéne menni, tevékenykedni?
Amire jutottam:
"Amint fent úgy lent", avagy.ami kicsiben az nagyban és fordítva.
Ha van Isten , vagy világot irányító szellemiség, közös tudat stb. amely népünk mögött áll, miért ily erőtlen?
Azt tapasztalom a világunk kettősségre épül, a kettősség játszótere, tánca.
Ha megnézzük a kis évkört négy évszakra oszlik, melyben kettő, a tavasz és a nyár, a teremtő, létrehozó erő hatása alatt áll, ugyanakkor az ősz és a tél a romboló, leépítő erőé.
A nyár végére a természet asztalán bőséges élelmet halmoz fel és elszaporodnak az élősködő, lustálkodó egyedek, amik a sok termést felemésztik, de nem csak a termést, hanem a termelőt is. Ilyenkor a termést hozó háttérbe szorul és nehéz idők járnak rá.
Majd az első fagyok az élősködőket és mulatozókat megritkítják, aztán a tél beálltával már csak kevesen maradnak.
A mag ilyenkor már begyűjtötte a télire valót és magába fordulva várja a következő tavaszt, amikor a teremtő, építő erő hívó szavára újra munkába fog és gyarapít.

A népek közt vannak akik az egyik, vagy másik erőhöz tartoznak, hisz a két erő általuk nyilvánul meg, materializálódik.
Mag népe és szemita vagy semmitő..

Ha létezik kis év, akkor nagy évkör is, ami 26000 kis év és abban is léteznie kel évszakoknak.
Dr. Tóth Ferenc azt írta: még ősz van. Majd, ha az élősködők is pusztulni kezdenek, abból tudhatjuk, hogy megjöttek az első késő őszi fagyok.
Tehát az őszben vagyunk. Számomra nem kétséges, hogy ezt éljük.
Amit fontosnak tartok, hogy tisztában legyünk azzal, hogy kik vagyunk?
Ha tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok, akkor tudom a feladatom és ha teszem is azt, akkor bennem béke van.
Tudom a világban mindenki teszi a dolgát. akinek fogyasztania kell, az zabál. Aki pusztító, az ront.
Van aki zavarodott, mert nem érti a világ rendjét, táncát.
Neki keresnie kell, "mert aki keres, az talál", avagy, ahogy népünk tanítja, "ha nem hiszi, utána jár".
#3 "magáért az összefogásért"Zoli 2016-07-14 16:44
Köszönet Subartunak a bejegyzésért. Nem tartozik szokásaimhoz a hozzászólásokat megköszönni, de ez most kivétel mert én is már régóta gondolkodtam hasonló megjegyzésen de a napi teendőim mindég késleltettek evvel. Most, hogy ez az írás megjelent csak egy távirati módon közlöm, hogy egyetértek a mondanivalóval egy rövid kitoldással. Szeretném egyben kiemelni Subartu írásából ezt a mondatot: " Nem az eredményért kelletik most összefognunk, hanem magáért az összefogásért." Igen ez nagyon találó a napjainkban és minden szerveződéscsoportot arra kérnék, vegye figyelembe eme idézett mondatot mert szerintem ez szól igazán a Magyar Megmaradásért.
Most ne az legyen a cél egyik csoportosulásnál, szervezkedésnél sem, hogy az "én csoportom", az "én szervezetem" legyen a névhordozója a szervezkedésnek vagy rosszabb esetben az egyéniségi név legyen a meghatározó az összefogásban, hanem ha a cél ugyan az akkor csatoljuk "vagonunkat" a már közös célirányú vágányú vonat után bármi neve is legyen annak a vonatnak. Hirtelen most nem jut eszembe minden szervezet és csoportosulás melyek már megjelentek honlapunkon is de néhányat említenék ezek mellé amit már Subartu is említett. Például itt van a Magyarok Világszövetsége, de akár a nemrég szétrobbantott MSZ melyből igazán nem is nagyon tudom mi maradt de ha már azt hirdeti Dr. Bene Gábor is, hogy " NEMZETET építs, ne pártot!" magyarmegmaradasert.hu/szerzok/a-c/bene-gabor/item/4454 akkor keresse ő is mindazokat akik nemzetet akarnak építeni ne csak várja, hogy őhozzá csatlakozzanak. Vagy említhetném a " Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/kozlonyeink/item/4498 megszervezése " kezdeményezést is. Ne szilánkokra szakadva külön - külön akarjunk most megmentők lenni mert így nagyon sebezhetőek vagyunk. - Istenünk segedelmével tegyünk a Magyar Megmaradásért!

Szeretettel: >Zoli
#2 Támogatom, hasznos!Subartu 2016-07-14 15:37
Régen találkoztam már ilyen vonzó és támogatásra méltó kezdeményezéssel, mint a CMM. Első ránézésre taszító volt hogy nevének egyetlen szava sem magyar (Civil és Multi és Média), hanem mindhárom jövevény szó. Szerencsére sikerült ezen átlépnem és magát az alapítványt, a szándékaikat, a céljaikat és az eszközeiket megismerni. Remélem sokunkhoz eljutnak majd.
Joe. Wolfy és mások keserűségét is megértem, hisz a Borbély/Minda páros emberfeletti és önfeláldozó munkája minden elismerést megérdemel. Talán, ha lefitymálás helyett összefognának ezzel az új kezdeményezéssel, többre jutnának ők is. Ma már a "marketing" (esetünkben a gondolatok piacra juttatása) kulcsfontosságú, alkalmazkodni kell korunkhoz. A már gondolkodókat nem kell meggyőzni semmiről, ám még a konzum-idióták vannak többségben, őket kell tudni elérni. Aki ezt a tényt figyelmen kívül hagyja, meg fog lepődni az aratáskor, hogy nincs mit learatni.
A CMM meghatározó személyiségei elfogadhatóak számomra a magyarságtudat szempontjából, sőt azok is akiket bevonzottak vagy bevonzanak (hasonló a hasonlót vonzza ...)
Javaslom támogassuk őket, nehogy idő előtt kiégjenek és kedvüket szegjék, mint egyes más, tiszteletre méltó kezdeményezések munkatársai. Annak eredménye lesz aztán hogy később egymást marjuk és azon acsarkodjunk hogy ki mondta meg a frankót hány évvel korábban pedig más a fontos. Bajban ismerszik meg a barát, és most a magyarság nagy bajban van. Ha most nem fogunk össze később már nem lesz kivel.
Nem az eredményért kelletik most összefognunk, hanem magáért az összefogásért. Itt az ideje az életigenlő, józan cselekedeteknek, hogy a porig rombolt országunk romjain kívül mást is fel tudjunk mutatni utódainknak.
#1 Már megint egy lózung--gyűjteményJoe. Wolfy 2016-07-12 10:45
Ezt már 2011-ben is elmondtuk, és az alkotmánybíróságnak nevezett bohozat-bandának három alkotmányjogi panaszt benyújtva, a szogra alapuló magyar Szentkorona Jogrendjére, valamint
az érvényes nemzetközi jogra hivatkozva leírtuk. Keressetek rá! Ezen a honlapon is fenn volt. Az "apostolimagyarkiralysag.info" nevű oldalon ott a függetlenségi nyilatkozat, és a Szentkorona jogrendje, tessék elolvasni és légvárak építésére alapozva jóhiszemű emberek gyűjtögetésével foglalkozni.

Joe Wolfy

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások