20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 július 12, kedd

Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) megszervezése / Felhívás!

Szerző: Takács András 

Magyarország az 1989-1990-es, úgynevezett rendszerváltással olyan útra tévedt, ami Hazánk kirablását, a lakosság többségének elszegényedését, egzisztenciális és szociális biztonságának romlását eredményezte. Bizonytalanság és kiszolgáltatottság telepedett az országra. A rendszerváltó politikai és gazdasági „elit" olyan útra terelte hazánkat, amely a magyarság kipusztulását eredményezheti. A parlamenti pártoknak nincs jövőképük, vagy ha igen, akkor az egy új típusú gyarmatállammá silányítaná országunkat.

HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG?
FELHÍVÁS A NEMZETI SZERVEZETEKHEZ!

Már több mint 25 éve reménykedünk, hogy majd jobb lesz, de mint látjuk, hazánk kiszolgáltatottsága csak nő, és az elkeseredettség, a nincstelenség idegen országokba űzi munkabíró fiataljainkat. Naivitás azt hinni, hogy azok, akik ezt az önfelszámoló folyamatot elindították, azok meg is tudnák állítani, hiszen ez az ő rendszerük, ők alkották, őket szolgálja. Elit- és rendszerváltásra van szükség, ha életben akarunk maradni, ha azt akarjuk, hogy még gyermekeink és unokáink is magyarként élhessenek Magyarországon.

Meg kell állítanunk Magyarország romlását, és új útra, a felemelkedés útjára kell kormányozni.  A „Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” támogatásával és aktív közreműködésével elindult a Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) megszervezése, amelynek első munkaülését ez év augusztus végére tervezzük. Már eddig is több olyan nagytekintélyű honfitársunk fogadta el meghívásunkat, akik eddigi munkájukkal, a közjó iránti szolgálatukkal már bizonyították hazaszeretetüket.

A Nemzetstratégiai Kerekasztal feladata, hogy a nemzeti oldal értelmisége, szakpolitikusai a nemzeti oldal civilszervezeteivel és pártjaival közösen megalkossák Magyarország felemelkedésének programját és cselekvési tervét, a Nemzet jövőképét és a lehetséges kiutat. E cél megvalósulása érdekében kidolgozzák egy igazi nemzeti kormány programját és cselekvési tervét, amely a Nemzet egészéé, nem csak a gazdagoké.

Világossá szeretnénk tenni, hogy a jövő Magyarországát vissza akarjuk helyezni arra a kősziklára, amely több ezer éven át megvédte és megőrizte őseinket és hazánkat. Vissza kell térnünk azokhoz az alkotmányos evidenciákhoz, amelyek erős és egységes nemzetté nemesítették Magyarország népeit. Nem vagyunk, nem leszünk a „multikultúra”, a nagyhatalmi erők megtört gerincű csinovnyikjai, nem leszünk sem rabok, sem arabok!

Ezért felhívással fordulunk a nemzeti oldal tiszteletre méltó személyiségeihez, szervezeteihez, pártokhoz, civilszervezetekhez, csoportokhoz, hogy a fenti célok megvalósítása érdekében fogjunk össze, és a 2018-as választásokra egy „ernyőszervezet” alá gyülekezve – még nem tudni, hogy melyik szervezet lesz az – foglaljuk vissza a Nemzet Házát. Kérjük, a tettre kész, képzett hazafiak mielőbb határozzák el, hogy részt akarnak venni nemzet-újraépítő munkánkban. Elképzelésünk részleteit a jelentkezőkkel ismertetjük.

Budapest, 2016. 07. 12.

 Jelentkezni lehet:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)         
Online-újságunk                                           
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                     

Dr. Sebestyén István s.k.
szakmai koordinátor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Takács András s.k.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 0670/600-9741
szervező


Forrás: Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Ajánlotta: Nagy Lajos

Hozzászólás  

#4 maszat,mosza(d)t...ugyistudodki 2019-03-31 11:24
"magyar moszad" (direkt)
Egy-két idézet jutott eszembe ezzel kapcsolatban. "akiről a nagytöbbség nincs meggyőződve ,hogy bolond,annak esélye sincs a bölcsesség közelébe kerülni. Amúgy a farkasokat is megilleti a védelem." Ebben a fertőben egy emberrel nem lehet elvitetni az egész balhét. Anno kardinál Mindszenty már figyelmeztette a Magyarokat(!), hogy "Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők azoknak a forradalmi bandáknak a vezetői,akik az országot kínpadra vonják." Süket fülekre talált! Hogy ezek a mai napig grasszálni tudnak az Országunkban(!), a világban,ahhoz kellenek olyan férgek,mint akik ma is a hatalomban,vagy annak közelében vannak. Némi(?) koncért odadobva az Országot ,Népet, csakhogy egy kis ideig tündökölhessenek saját képzeletbeli nagyságukban. Akinek ez megy,az tegye. De Tisztességes Ember nem hígul ezekkel a tetvekkel ,és nem vesz részt ebben a fertőben! Többek között azért sem, mert minden tetteknek következményei lesznek és amit ma okoz másoknak,holnap ugyanaz vár rá . Az életben nem a megélhetés a legfontosabb!
"az Emberi Élet Igazi Értelme és Célja az Igazság Keresése,az Érte való szakadatlan Küzdelem! Minden más csupán időpocsékolás és csak a hitványak érvelése!" (TF.)
A határokat Apáink anno a Vérükkel festették meg! Azt ceruzával,vagy tollal átrajzolni,vagy idegeneknek bitorolni lehetetlen! Gaztetteikért egy magasabb igazság elött felelni fognak!
Az ÚR legyen Velünk!
#3 Magyar MoszadTransylvan 2019-03-31 09:25
A magyar kibontakozást a Magyar-Moszad teszi lehetetlenné. Sebestyén felsorolásából ez egyértelműen látszik. A hitványabb fajta titkosszolgálatok szívesen, mivel kötelező, beszervezik az elmebetegeket, mint itt az állandó rágalmazásairól hírhedt Horváth Alpár sepsiszentgyörgyi borderline személyiségzavarban szenvedő újságírót. A Moszad uralja a magyar szolgálatokat, melyeken belül a magyar érzelmű tiszteknek rejtőzködniük kell. A magyaroknak nincs országuk már!
#2 Ellenzék...? Oh jaj!ugyistudodki 2019-03-26 21:23
Tisztességes Ember többek között ezért is tartja magát távol a politikától,mert becsületességéből kifolyólag a pártharcok, előbb utóbb a halálát okozzák. Jelenleg Magyar(?)országon semmiben és senkiben nem lehet már megbízni,mert előbb utóbb kiderűl róla,hogy "sáros,vagy ha nem, hát akkor besározzák. Ez a helyzet egyedül a hatalmon lévőknek kedvez, és igyekeznek is fenntartani a helyzetet,hiszen a cél,hogy a többség beleunjon,megundorodjon attó a sok aljasságtól, ami a körülveszi a politikai életet(?)! A sok duma,vagy hűhó ellenére mindig,minden a pénzről,a hatalomról,és a mégtöbb pénzről szól! Az Ország,a Nép meg odadobva a kutyáknak,hogy marakodjanak rajta. De persze mindíg, minden a kisemberért történik! Legalábbis szavakban..! Ha már az "írástudok" sem tudnak közös nevezőre jutni,és egymás torkának esnek,akkor kire lehetne számítani , vagy bízni az Ország ügyeit, annak irányítását!? Bár az elmúlt 30 év alatt sikerült(?) bizonyítaniuk! Az alkalmatlanságukat! Jellemtelenek és életképtelenek minden téren, hiába lobogtatják kitűnő bizonyítványaikat,az alapokon elbuktak. Emberségből és jellemből. Az ország az enyészeté,mert a Jó Istenen kívűl itt másra számítani hiú ábránd!
#1 NsK szétveréseIstván Sebestyén 2019-03-24 13:08
Habár ezen cikk írójaként a cím alatt Takács András (TA) van feltüntetve, mint a meghívó/felhívás szerzője, őt inkább a NsK szétverőjeként kellene emlegetni. A társaság a NIF-en körülöttem alakult ki és akkoriban én voltam a NIF egyedüli szerkesztője. Ebbe a csoportba kérezkedett be TA. Az ő javaslata volt a NsK megszervezése, és a meghívottak listáját is ő állította össze. Tehát az összes meghívott, akiknek én küldtem szét a meghívókat, címe neki megvolt. TA aztán megsértődöttséget játszott és önkényesen szétküldött leveleket, hogy a NsK nem lesz megtartva. Ugyanabban az időben TA ellen támadást indított Krasznai Zoltán, a raccsoló zsidó, és iii/iii-as tartó tiszt hálózata. Ebben rajta kívül benne volt Bene Gábor ( cigány-zsidó) és Bella Árpád leányfalusi zsidó. Dr. Bene Gábor szétküldte a Krasznai hálózatába tartozó Horváth Alpár Szilamér borderline személyiségzavarban szenvedő bértollnok súlyosan rágalmazó levelét az összes meghívottnak. A raccsoló zsidó tartótiszt meg rászólt az "alapító" NIF szerkesztőre, hogy Sebestyént rakd ki. Bella Árpád azonnal teljesítette a parancsot és engem, Transyadmint, kirakott. Mivel az elmebeteg Horváth Alpáron kívül minden érintett kártevő zsidó, ezért meg azt sem állítható, hogy a iii/iii-as volt a hálózat vagy inkább Moszad hálózat volt, melynek a magát mélymagyarnak állító Horváth Alpár a tagja és kiszolgálója.
A csoportom a szétverése előtt kidolgozta a közvetlen demokrácia megteremtésének koncepcióját Magyarországon, beleértve az árnyékkormány minisztériumait és ezek részletes 100 napos cselekvési terveit, ill. hosszútávú több ciklust is átölelő programjait. Választási törvényt is kidolgoztuk, melynek célja a közvetlen demokrácia bevezetése. Rendszerváltást lehetővé tevő közvetlen demokrácia bevezetése nem a magyarságit kiszipolyozó pártok, kormányok érdeke. Ezért lehetséges, hogy ebben az esetben a Fidesz uszította ránk az edzett iii/iii-as vérebeit.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások