Print this page
2016 július 12, kedd

Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) megszervezése / Felhívás!

Szerző: Takács András 

Magyarország az 1989-1990-es, úgynevezett rendszerváltással olyan útra tévedt, ami Hazánk kirablását, a lakosság többségének elszegényedését, egzisztenciális és szociális biztonságának romlását eredményezte. Bizonytalanság és kiszolgáltatottság telepedett az országra. A rendszerváltó politikai és gazdasági „elit" olyan útra terelte hazánkat, amely a magyarság kipusztulását eredményezheti. A parlamenti pártoknak nincs jövőképük, vagy ha igen, akkor az egy új típusú gyarmatállammá silányítaná országunkat.

HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG?
FELHÍVÁS A NEMZETI SZERVEZETEKHEZ!

Már több mint 25 éve reménykedünk, hogy majd jobb lesz, de mint látjuk, hazánk kiszolgáltatottsága csak nő, és az elkeseredettség, a nincstelenség idegen országokba űzi munkabíró fiataljainkat. Naivitás azt hinni, hogy azok, akik ezt az önfelszámoló folyamatot elindították, azok meg is tudnák állítani, hiszen ez az ő rendszerük, ők alkották, őket szolgálja. Elit- és rendszerváltásra van szükség, ha életben akarunk maradni, ha azt akarjuk, hogy még gyermekeink és unokáink is magyarként élhessenek Magyarországon.

Meg kell állítanunk Magyarország romlását, és új útra, a felemelkedés útjára kell kormányozni.  A „Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” támogatásával és aktív közreműködésével elindult a Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) megszervezése, amelynek első munkaülését ez év augusztus végére tervezzük. Már eddig is több olyan nagytekintélyű honfitársunk fogadta el meghívásunkat, akik eddigi munkájukkal, a közjó iránti szolgálatukkal már bizonyították hazaszeretetüket.

A Nemzetstratégiai Kerekasztal feladata, hogy a nemzeti oldal értelmisége, szakpolitikusai a nemzeti oldal civilszervezeteivel és pártjaival közösen megalkossák Magyarország felemelkedésének programját és cselekvési tervét, a Nemzet jövőképét és a lehetséges kiutat. E cél megvalósulása érdekében kidolgozzák egy igazi nemzeti kormány programját és cselekvési tervét, amely a Nemzet egészéé, nem csak a gazdagoké.

Világossá szeretnénk tenni, hogy a jövő Magyarországát vissza akarjuk helyezni arra a kősziklára, amely több ezer éven át megvédte és megőrizte őseinket és hazánkat. Vissza kell térnünk azokhoz az alkotmányos evidenciákhoz, amelyek erős és egységes nemzetté nemesítették Magyarország népeit. Nem vagyunk, nem leszünk a „multikultúra”, a nagyhatalmi erők megtört gerincű csinovnyikjai, nem leszünk sem rabok, sem arabok!

Ezért felhívással fordulunk a nemzeti oldal tiszteletre méltó személyiségeihez, szervezeteihez, pártokhoz, civilszervezetekhez, csoportokhoz, hogy a fenti célok megvalósítása érdekében fogjunk össze, és a 2018-as választásokra egy „ernyőszervezet” alá gyülekezve – még nem tudni, hogy melyik szervezet lesz az – foglaljuk vissza a Nemzet Házát. Kérjük, a tettre kész, képzett hazafiak mielőbb határozzák el, hogy részt akarnak venni nemzet-újraépítő munkánkban. Elképzelésünk részleteit a jelentkezőkkel ismertetjük.

Budapest, 2016. 07. 12.

 Jelentkezni lehet:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)         
Online-újságunk                                           
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                     

Dr. Sebestyén István s.k.
szakmai koordinátor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Takács András s.k.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 0670/600-9741
szervező


Forrás: Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Ajánlotta: Nagy Lajos