Print this page
2018 április 12, csütörtök

AMK Tájékoztató

Szerző: AMK

Tisztelt honpolgár! / Egyáltalán nem szoktunk a szót ejteni Orbán világáról, de a jelen helyzet adja magát,hogy ezt éppen most mi mindannyian megtegyük, hogy lássák az emberek semmi nincs elveszve. Létrehoztunk egy cikket a honlapon ami mindenki által elérhető, de fontos, hogy a honpolgárok, immár teljes mellszélességel kiálljanak és segítő kezet nyújtsanak tájékoztatással embertársaiknak.


" 1947. augusztus 31-én tartották Magyarországon a hírhedt „kékcédulás választásokat”

2018. április 8-án a nép választott? Az alaptörvénnyel létrehozott, Magyarország nevű formáció országgyűlési képviselőválasztást írt ki e napra. A választás eredménye nincs szinkronban az elvárásokkal, sőt a kormánypártok kétharmados győzelmét mutatják. A választók többsége ugyanakkor azért ment el választani, hogy megvalósulhasson a rendszerváltás. A közösségi oldalakon már egymásnak feszülnek az indulatok, van aki a választás megismétléséért küzd... teljes cikk "


Az "AMK Tájékoztató -2018/12-es" hírlevélben már elküldtük az alábbi link alatti szöveget, amit most aktualizáltunk az események fényében, így mindenkit arra kérünk, hogy terjessze online és nyomtatott formába is, a saját környezetében és egyéb rendezvényeken alkalom szerűen, mert van mit választani.

A teljes cikk a közösségi oldalakon osztható.

A www.akasapjt.hu oldalon a rendezvényeken való osztást is meglehet beszélni a fórum kategóriába.

Az alábbi gondolatok folyamatosan megjelennek leveleinkben az új honpolgárok részére.  A beküldött jelentkezéseket már nem kell megismételni.

Hazánkat az Európai Unió, és azon belül is Németország vezetői próbálják belekényszeríteni az általuk kezdeményezett migráció elfogadásába, és fenyegetnek a magyar vagyon kisajátításával. Azonnali hatékony cselekvésre van szükség.

Ezért felhívással fordulunk minden honpolgárunkhoz, arra kérve Önöket, hogy fejezzék ki egyetértésüket a Szent Korona Országa, Magyar Királyság Korona Tanácsa által indított kezdeményezéssel, amivel a letétekben kezelt, világháborúk során elrekvirált, vagy a hadi szállítások fejében eddig ki nem fizetett magyar vagyontárgyak – vagy azok ellenértékének – visszaszolgáltatásáért, Németország és minden érintett utódállam nemzeti kormányának, valamint a Svájci letéteket kezelő bankoknak küldendő megszólítás (diplomáciai jegyzék)formájában folytat.

Voltak már próbálkozások, de a válasz az volt, hogy a Magyar Királysággal kötött szerződések nem vonatkoznak a jogfolytonosság nélküli köztársaságokra. Az IPC2017 Konferencia határozatánakérvénybe lépését követően a Kárpát-medencében legálisan működő Magyar Királyi Korona Tanács jogosan kérheti a Szent Korona Országa, Magyar Királyság részére a vagyon visszaszolgáltatását.

Fentiek tükrében a függetlenné vált Szentkorona Országa Magyar Királyság ideiglenes vezető testülete, a Magyar Királyi Koronatanács a honpolgárok érdekében végzett munkájának hatékonyságát növelve, a visszakövetelt javak anyagi támogatásával gyorsíthatja országunk gazdasági működésének beindítását, a honpolgárok adósságmentesítését, és a végrehajtások leállítását.

Kérjük, hogy rövid határidővel válaszoljon az alábbi csatolt "Nyilatkozat" kitöltésével.

 Az nyilatkozat kattintással alább elérhető :

   Nyilatkozat 

Sorsdöntő időket élünk. A haza sorsa most az Önök, a Szent Korona Országa, Magyar Királyság honpolgárainak a kezében van.

  •  Akar-e Ön jobb világban élni melynek építésében részt is kíván venni, a saját egyéni képességei által?
  • Képességeit, tehetségét hasznosítani a munkája során, egészséges – harmonikus családi életet élni?
  •  Egy élhetőbb, szebb világért dolgozni, tudását fejleszteni/elmélyíteni a munkája által?
  •  Elismerést a munkájával kivívni, munkatársaival jó kapcsolatot építeni?
  • Az új dolgok megalkotására lehetőséget, hogy könnyebbé tegye mások életét is?
  • Biztos munkahelyet, kiemelkedő beosztást, társadalmi státuszt biztosítani, egyben lehetőséget a fejlődésre, előre lépésre, esetleg vezetővé válni?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, akkor a gomb megnyomásával a felsorolt ágazatokból tud választani.  A folyamatos jelentkezési lehetőséget ezúton tesszük lehetővé. 

Az egyes ágazatok tagjai részére fórumot hozunk létre az akasapjt.hu oldalon, ahol a közös munka feltételeit Önök alakítják.

Ez a tevékeny honpolgárok egyik közösségi tere, melynek fejlesztése, a technikai háttér kialakítása, olyan gyorsaságban történik, ahogy a 7. ágazat (támogatói – befektetőéi) kedve és folyamatossága alakul. A 7. ágazat tagja bárki lehet, független az összeg nagyságától.

Vannak elsődleges prioritást élvező dolgok, amely koordinálása a mindenkori KT feladata. Így a közösségi terek fejlesztése is fontos, kialakítása elősegíti a folyamatos együttműködés lehetőségét, amely minden honpolgár egyéni érdeke is.
A gyorsításhoz pluszenergiára van szükség, ami egyben az Ön befektetése is a saját jövőjébe!

Kelt . 2018 április 11-én a Szent Korona országában.

A nemzet megmaradásának érdekében az elkövetkező időben a Szent Korona jogait – ami egyben a Nemzet érdeke is – a nemzetrészek képviselőiből megalakult Magyar Királyi Korona Tanács képviseli.

Forrás: AMK
Beküldte: AMK