Print this page
2018 június 24, vasárnap

"A sárember kora" - Könyvsorozat melyet teljes erővel támadnak!

Szerző: Szabó László

Kedves olvasóink, honfitársaink! Egy figyelemreméltó kérés érkezett a szerkesztőségünkbe mégpedig ilyen címen, hogy "MAGYARORSZÁG LEGFONTOSABB TRILÓGIÁJA SEGÍTSÉGET KÉR!" Természetesen beleolvasgattam, megnéztem úgy a rövid bemutató filmecskéket mint elolvasva a rövidke ízelítőket, és, ennek alapján döntöttem el, hogy segítek - segítünk Szabó Lacinak ezért titeket is kérlek, hogy segítsetek nekünk, hogy ezek a fontos tudások, tanulságos képes és szöveges gondolatok eljussanak minden magyarhoz akik ebben érdekeltek. Mottónk: Akit az igazmondásért támadnak azokat is mi segítjük és védjük! Itt alant közlöm a szerző kéréseit és gondolatatit de megjegyzem, hogy a kiemelések tőlem erednek. Szeretettel: >Zoli

Dr. Hargitai Zsuzsannától kaptam meg az elérhetőséget. Írtam egy könyvsorozatot, melynek címe: A SÁREMBER KORA. Bárhova fordulok ezzel a könyvsorozattal, mindenütt falakba ütközöm. Mindent megtesznek azért, hogy ezek a könyvek ne jussanak, ne juthassanak el az olvasókhoz, elsősorban a bennük található tudás- és ismeretanyag miatt.

A könyvsorozat semmilyen támogatásban nem részesül, sőt, inkább csak üldöztetésben. A weboldalt olyan súlyos támadások érték, hogy le kellett kapcsolni. Mivel ez volt az egyetlen médiamegjelenési lehetőség, a könyvek értékesítése gyakorlatilag leállt. Ezek a könyvek gyakorlatilag semmilyen támogatásban nem részesülnek, az eladott könyveknek kellene kitermelnie a folytatás nyomdaköltségét. Hónapokba telt új webszolgáltatót találni, most már külföldön van a szerver, de ennek ellenére, már az első nap, tehát a teljesen üres, tartalom nélküli oldalt betámadták.

A könyvsorozathoz készült videóelőzetesek:
http://saremberkora.hu/sarember-kora-1-videoelozetesek/

A Moneypuláció című kötethez készült videóelőzetesek:
http://saremberkora.hu/moneypulacio-videoelozetesek/

Ezen az oldalon pedig bele lehet olvasni a sorozat összes, tehát a megjelenésre váró köteteibe is:
http://saremberkora.hu/a-konyvsorozatok/

A könyvek megrendelhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(Név, postai cím és valamilyen telefonos elérhetőség megadása szükséges!)

A könyvekre kattintva az adott kötet részletes információi, ajánlók, tartalomjegyzék, videó-előzetesek érhetők el!

Sem Morpheus, sem Neo nem ért rá, így nekem jutott a megtiszteltetés, hogy elkalauzoljalak egy darabon, a Valóság Sivatagában.

Azért vagyok itt, hogy segítsek rajtad! A nevem: Szabó László.

Azonosító H.U.N. 6.8.1.2.0.1. Diverzánselhárító Biztonsági Egység.
Feladatom, hogy megvédjelek, mert elrendelték a megsemmisítésedet!

Kicserélik, becserélik, felcserélik, lecserélik, elcserélik, azt, ami a miénk, valami másra, valaki máséra. Az egymást követő korok soha véget nem érő folyamában, ahol látszólag minden modern és fejlődik, a valóságban, a szenvedések és háborúk világában tengeti munkás hétköznapjait az emberiség.
Ez a kor: A VASKOR! De ismered másik nevén is: A SÁREMBER KORA!

Az egyszer használatos létezés, ahol messziről jött emberek – akik azt hiszik magukról, hogy fontosabbak, mint az Isten – a te jeledet mutatják neked, miközben a diktátor varázsigéjét mormolva, hibás tudást hoznak a Tudás Népének. Bölcs kötéltáncosnak kell lenned, az egyensúlyát vesztett világban! Csak úgy élheted túl, ha ismered, a zápor tanítását! Amikor kilógsz a vásárlók rendezett szövetéből, romok és kínok közt, rá kell, hogy ébredj, elrendelték a megsemmisítésed!

SZERENCSÉRE VAN JÓ HÍR IS!
MINDIG KÜLDENEK VISSZA VÉDELMEZŐKET!
MOST IS KÜLDTEK!

Útban az Aranykor felé, segíts, hogy túléljük a Vaskort, Sárember korát!

Most már csak rajtad múlik minden!

A jövő nem dőlt el! Legalábbis véglegesen még nem!

Ne felejtsd! Mindenki számít! Te is!

Legfőképpen Te vagy az, aki számít! Itt, és most!

Kedves Olvasó! Most te következel!

A könyvsorozatok

A könyvek alatti feliratra kattintva beleolvashatunk a Sárember-trilógia és a Mutatványos bódé-trilógia köteteibe. Azokba is, amik már megjelentek és azokba is, melyek megjelenésre várnak. A megjelent kötetek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről megrendelhetők!
(NE FELEDD, EZEK A KÖNYVSOROZATOK SEMMILYEN TÁMOGATÁSBAN NEM RÉSZESÜLNEK, INKÁBB CSAK ÜLDÖZTETÉSBEN! AKKOR TUD MEGJELENNI A KÖVETKEZŐ KÖNYV, HA AZ ELŐZŐ JÓL FOGY! A KÖNYV NEMCSAK SZÉP, DE HASZNOS AJÁNDÉK IS!)

♠  Kedvcsináló a MONEYPULÁCIÓ című könyvhöz

♠  Kedvcsináló a SÁREMBER KORA 1. kötetéhez

♠  Kedvcsináló a SÁREMBER KORA 2. kötetéhez

♠  Ízelítő az EMLÉKCSINÁLÓK 1. kötetéből

♠  Ízelítő az EMLÉKCSINÁLÓK 2. kötetéből

♠  Kedvcsináló a MUTATVÁNYOS BÓDÉ 1. kötetéhez

♠  Kedvcsináló a MUTATVÁNYOS BÓDÉ 2. kötetéhez

♠  Kedvcsináló a MUTATVÁNYOS BÓDÉ 3. kötetéhez

Nagyon szívesen vállalok könyvbemutató előadásokat is, akár a gúnyhatárokon kívülre is, csupán egyeztetés kérdése.

Ha érdemesnek találja, kérem ajánlja jó szívvel másoknak is!

Üdvözlettel és köszönettel: Szabó László

--
Szabó László
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.moneypulacio.hu
http://www.saremberkora.hu
Facebook: https://www.facebook.com/moneypulacio