Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Jul14

2010. Október 19., Kedd 21:11

Az életünkre törnek!

Írta:  Vattay Szabolcs
Értékelés:
(3 szavazat)
Most légy észnél magyar! -- mert segítséget senkitől sem várhatsz. 1956-ban legalább kaptunk bíztatást. Most készítik elő a lemészárlásunkat, most, ezekben a percekben zsírozzák le hazánk megszállását!  Nyílt provokáció történt ma schmitt pál részéről,  http://kuruc.info/r/26/68104/ ; ezzel egy időben, izraelben ! -- háborús bűnösökkel, tömeggyilkosokkal tárgyal hazánk legmagasabb rangú katonai vezetője és a honvédelmi miniszter. http://kuruc.info/r/4/68106/ 

Nem csodálkoznék azon, ha orbán viktor közben titokban Putyinnal tárgyalna arról, hogy ne avatkozzon bele hazánk belügyeibe, mert öt nap múlva megint szét akarják verni az 1956-os vegytiszta forradalmunkat ünneplő, a szabadságharcunk leverésére emlékező tömegeket.

Vajon mit kereshet hende csaba és a vezérkari főnök néhány nappal '56 ötvennegyedik évfordulója előtt izraelben? Milyen fegyvertársi
szövetségünk van izraellel, ha a hivatalos álláspont szerint hazánkban nem tartózkodnak izraeli haderők? Máskülönben nem is NATO-tag izrael.

Évek óta polgárháborúra, egy ismét sárba-tiport forradalomra, levert szabadságharcra játszik a jogfolytonosságot élvező, jelenleg is cionbolsevista hatalom.  Hazánk hivatalos megszállásának nem lehet már semmi akadálya, ha az oroszok jóváhagyják, és ebbe katonailag nem avatkoznak bele.

Gondoljuk csak el: Budapesten kvázi "randalírozik" a tömeg. Szorgos kezek gondoskodnak arról, hogy őrizetlen teherautókon fegyvert találjon a scmitt pál nyilatkozata miatt felbőszült tömeg. Erre nem is olyan rég volt példa.

Miután fegyverhez jutott a tömeg, belelőnek a tömegbe; ami persze nem marad válasz nélkül. Később azt mondják a győztesek, mert mindig nekik van igazuk! -- hogy mi lőttünk előbb.

A rend helyreállítására kétségbeesetten behívják az izraeli csapatokat, melyek már itt vannak bevetésre kész állapotban. Senki más nem avatkozik bele, mert az USA és az EU is magasról szar le minket, magyarokat.
Hiába nem EU tag; hiába nem NATO tag izrael; azt csinálhat majd itt Magyarországon is, amit csak akar. SEGÍTSÉGRE NEM SZÁMÍTHATUNK! Ugyanis minden jel eddig még erre utal.

MOST LÉGY ÉSZEN MAGYAR! SEMMI MEGGONDOLATLANT NE CSELEKEDJ. HAMAROSAN MAGÁTÓL IS ÖSSZEOMLIK A G. W. BUSH ÁLTAL MEGHIRDETETT " ÚJ VILÁGREND ". CSAK EZT A HÁTRALÉVŐ IDŐT ÉLJÜK TÚL A NÉLKÜL, HOGY DRÁGA MAGYAR VÉR FOLYJON MEGINT.  MEGINT CSAK HIÁBA!!!

Nagyon nagy a baj, de ilyenkor szokott közel lenni már a segítség! ISTENI SEGÍTSÉG! -- mert más rajtunk, magyarokon, már nem segíthet!

Isten áldjon minden igaz magyart!

Vattay Szabolcs


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 2219 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.2%Norway 1.2%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.5%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.2%Poland 0.1%

Today: 304
This Week: 756
Last Week: 3590
This Month: 7261
Last Month: 23851
Total: 2434839

Belépés