Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Feb22

2016. Június 24., Péntek 16:38

Nyílt levél Lázár János országos „információs felügyelőhöz”

Írta:  Tejfalussy András
Értékelés:
(12 szavazat)
REFORMKÉNT KOMMUNIKÁLJÁK A MAGYAROKAT IRTÁSTmagyar,írtás,

( Különösen a magyarirtó „Menzareform”! )

( Különösen a magyarirtó „Menzareform"! )

A vízpótlással arányos mértékű konyhasó- és káliumpótlás élettani optimuma a Ringer infúziós oldat dózisai szerinti. Például a napi 2 liter Ringer infúzióval, a 2 liter desztillált vízzel 18 gramm nátrium-klorid konyhasót és 0,24 gramm káliumot juttatnak be a vérbe. 110 az élettanilag optimális víz : konyhasó dózisarány és 30 az élettanilag optimális nátrium : kálium dózisarány. Miért ez az optimális? Azért, mert ezeknek, a sejtek elektromos működését biztosító (vérelektrolit alkotó) anyagoknak ugyanilyen az aránya az egészséges ember testnedveiben, s így a vérszérumában is.

Ehhez képes Önök a „Nemzeti Stop Só”, „Chips-adó” és „Menzareform” intézkedéseikkel kb. harmadára csökkentették a konyhasó pótlását és többszörösre növelték a „káliumpótoltatást”.

A naponta akármennyi víz mellé bármilyen ütemben maximum 5 gramm nátrium-klorid konyhasó (NaCl), és legalább 4,7 gramm kálium (K) evésére, ivására felbiztatással Önök tudatosan rontják a magyar emberek sejtműködését. Egyetemi tantétel:1 órán belül az 1 vagy 2 grammnál, 24 óra alatt a 3 vagy 4 grammnál több, bárhonnan a vérbe jutó többlet kálium egy felnőttnek is elrontja a szívműködését, az EKG is eltorzul! Önök 0,43 (!!!!) nátrium : kálium dózisarányt erőszakolnak rá a magyarokra, a gyerekekre is, és ezt a médiájukban „egészségvédelemnek” kommunikál(tat)ják!!

E levélre válaszolásuk vagy válaszuk elmaradása megmutatja, hogy tudatos terrorizmus-e az Orbán kormány részéről, hogy Önök „a magyarok egészségét védésként” kommunikál(tat)ják az étkezési nátriumdózis ennyire nagy mértékű csökkentését és az étkezési káliumdózis ennyire nagy mértékű növelését. Az is tudatos terrorizmus, hogy a szennycsatornák szennyvizével vegyszer- és vírusszennyezett folyóból homok és kavics szűrőkkel és klór hozzáadásával készített szennyes, fertőzött vezetékes vizet „legegészségesebb táplálékként” kommunikál(tat)ják, miközben „életveszélyes vízmérgezés okozónak” kommunikál(tat)ják a desztillálással megtisztított, méreg- és vírusmentes ivóvizet. Azért, mert a Talmud kötelezően előírja, hogy „Izrael országa esővizet iszik, az egész világ pedig a maradékot...” (lásd Taanith 10 a. lap)?

Volt országgyűlési hatás mérés tudományos szakértőként az a véleményem, hogy Önök tudatos fajirtást folytatnak, mivel 1976-ban közzétette a Medicina könyvkiadó az 1950-ben Nobel díjat is kapott három kutató állat- és emberkísérleti, hatásvizsgálati eredményeit, amelyek szerint a hiányos nátriumpótlás és a növelt káliumdózis is ivartalanító és életrövidítő, vagyis fajirtó hatású. A www.tejfalussy.com tudományos honlap „Email-könyvek, Videók, Tanítás, MEHNAM és régi honlapok” rovataiban régóta közzé vannak téve ezeknek a hiteles hatásméréseknek az eredményei is!

MEHNAM

Megbízás nélküli kárelhárító jogos védelem keretében az ORFK-hoz is benyújtva, a fajirtó hatású kommunikáció felelősei ellen!

Verőce, 2016. 06. 24. (Tejfalussy András, 1-420415-0215)

 

Megjelent: 807 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 392 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.6%Canada 1.1%
Romania 5.5%Serbia 0.9%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.3%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.8%Greece 0.1%
Austria 1.4%Poland 0.1%

Today: 647
This Week: 3475
Last Week: 5770
This Month: 18647
Last Month: 29004
Total: 1738712

Belépés