Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2017Apr26

2016. Október 13., Csütörtök 08:27

Vádirat

Írta:  Gavallér János
Értékelés:
(5 szavazat)
Születésemtől fogva embernek képzelem magam, s mint ember jogom van hinni az igazságban. Az igazság megcsúfolása miatt vádolom a jelen demokráciát. Odáig jutott, hogy elvette tőlem, s gyermekeimtől azt a jogot, amely számunkra biztosította az emberi mivoltunkat; a véleménynyilvánítási szabadságba vetett hitet.

Történt (2006-ban), hogy szeretet volna a nép üvölteni a világnak, hogy nagyon rossz, ami nálunk van. A hatalom diszkrét szégyenében kreált embert gyalázó, pimasz okokat, hogy a törvény olvasata belénk fojtsa a szavakat. A világ előtt titokban elhitetni, hogy boldogok az emberek, azt ideig-óráig lehet, de velünk elhitetni, hogy értünk vannak a törvények azt többet e hatalom elhitetni képtelen. ÜZENEM INNEN, A SZÍVEMBŐL: KITÉPHETITEK, DE SZOLGÁTOK NEM LESZ SOHASEM!

Miért szolgálnám életemmel és gyermekeim összetört lelkével azokat, kik önmagukat képzelik a szívembe írt törvények egyetlen letéteményesének és ilyen-olyan paktumpolitika alapján, beképzelik, hogy a jog papírra vetett erőszak! Miért aláznám gyermekeim tiszta szívét méltatlan kényszereszmék várfalán? Minden jog, mely olyanoktól származik, akik maguk megsértették mások jogát, jogtalan erőszaka a hatalomnak. Itt ma Magyarországon kitépték szívünkből a jogot és modern korlátok közé űzték. Az a társadalmi rend, mely belém veri ilyen a törvény és a jog, az a társadalmi rend hazug. A hazugoknak nincs joguk!!!

Vádolom a jelent elfogultsággal, a jogértelmezés egyoldalú olvasatával, vádolom az ember megalázásával és a szándék nyomorba kötözésével! Kérem az emberi testekben dobbanó szíveket, örökre ítéljék el az erőszak hatalom mögé bújó megnyilvánulásait! Kérem a kort, korlátozza a szívek kifosztását és követelem a tisztességnek helyreállítását!

A VILÁG ÖSSZES HADSEREGE KEVÉS A SZÍVEKBE VERNI AZT, HOGY AMI FÁJ AZ JÓ ÉS SZÉP! A FÖLDI HATALOM EHHEZ KEVÉS! ISTEN ÍTÉLŐSZÉKE ELŐTT A NÉP LELKE LEGYŐZHETETLEN!

2007.10.22.

Megjelent: 226 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 164 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 68%Canada 1%
Romania 5.8%Serbia 0.8%
United States 5.2%Kuwait 0.4%
Russian Federation 3%Switzerland 0.4%
Germany 2.6%Czech Republic 0.3%
Ukraine 2.6%Australia 0.2%
Slovakia 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 1.7%France 0.2%
Austria 1.6%Netherlands 0.2%
Sweden 1.5%Belgium 0.1%

Today: 67
This Week: 1474
Last Week: 5419
This Month: 18295
Last Month: 25676
Total: 1497716

Belépés