Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2018Jul19

2016. Október 30., Vasárnap 16:41

Újra a poligráfról / hazugságvizsgálóról

Írta:  Sebestyén Teleki István
Értékelés:
(4 szavazat)
Az alábbi levelet Istvan Dr. Ing Sebestyén írta, viszont a történet úgy helyesebb, hogy két elképzelés találkozott, mivel én egy éve / 2015 - ben összebarátkoztam egy olyan emberrel, aki valamikor 56 - os szabadságharcos létére nyugatra kellett meneküljön és ott iskolái után magas beosztású rendőrezredesként dolgozott, s mint nyakas magyar ember aprította bűnözőket.

Újra a poligráfról/hazugságvizsgálóról, a nemzeti szervezetek vezetőinek átvilágításáról

Egész életében használta a poligráfot / hazugságvizsgáló gépet és valójában 100 % - os garanciával képes kezelni. Akkor elhatároztam, hogy lehetőség alkalmával A Párturalom Felszámolásáért Hunmagyar Vérszövetségben minden élenjáró át kell essen a vizsgálaton és bárkivel csak úgy vagyunk hajlandó együttműködni, ha ezt a vizsgálatot vállalja. Erről természetesen Sebestyén Úr nem tudott és önállóan gondolt az üdvös módszerre és más olyan technikákra, mely üdvös lenne az egész nemzetinek állított táborban, hiszen valószínűen a vezetők jelentős része ügynök.

Szerintem a zöme! Sebestyén Úr nem csak beszélt, vállalta az általam megszervezett találkozót és vizsgálatot, mely által megerősítést nyert, hogy nem ügynök. Viszont kérdésem, hogy azok, akik őt ügynöközik, vállalják - e a teljességgel pártatlan vizsgálatot, melyből kiderül, hogy ügynök- e az illatő, a magyar nemzet javáért dolgozik- e és igény szerint így tovább. Mivel szórakozásra nincs lehetőség az ügyben, csak közismert, fontos szerepet vivő, vagy ilyen szerepet betölteni szándékozó személyek jelentkezzenek a vizsgálatra, vagy ilyen személyek vizsgálatát javasolják.

Tisztelettel: Kőműves Géza


"A fekete lista
Ügynökök seregei ügyködnek a nemzeti érdekű szervezetek szétverésén, vagy takaréklángon tartásán
Dr. Ing. István Sebestyén

Egyik magyar szervezet vezetői megértették mennyire fontos az, hogy a szervezetek tiszták, vagyis ügynökmentesek legyenek. Az elképzelésem a megvalósítás útjára is került.

Az első fokú tisztítást egy feketelista segítségével kell végrehajtani. Ez a lista tartalmazza azon személyek neveit, akikről bebizonyosodott, hogy káros tevékenységet fejtettek ki, valamelyik magyar érdekű szervezetben. A személyek kártevését osztályozva kell feltüntetni. A listában szerepelnek tehát nemcsak az ügynökök, besúgok, hanem a hálózatokat fenntartó titkosszolgálati tisztek is. Ezen utóbbiak neve mellett szerepel az is, hogy melyik szolgálatnak dolgoznak.

A listában le van írva az is, hogy honnan származik az információ, kitől, pontosan miket művelt a fekete listára felkerült személy. Annak a személynek a neve, aki az információt szolgáltatja csak kóddal van feltüntetve. A kódok mögött rejlő nevek egy külön, még titkosabb listán szerepelnek.
Nos egy ilyen fekete lista, nagyon sok névvel létezik már!!!

A nemzeti érdekű szervezetek vezető rétegének megtisztítása még fontosabb feladat. Ezért szükségesnek mutatkozik egy hazugság vizsgáló gép bevetése. Mivel ennek a tisztítási folyamatnak én voltam a kezdeményezője ezért én voltam az első, aki a hazugságvizsgáló gép vizsgálaton átesett!
Megvizsgáltatott, hogy ügynök vagyok-e, parancsra cselekszem-e, bízom-e Magyarország feltámadásában, stb.
Minden válaszom igaznak bizonyult. A rám aggatott érzékelők nem küldtek a készüléknek semmilyen hazudozásra utaló jelet!

Amikor a nemzeti érdekű szervezetek vezetői mind átestek a hazugságvizsgálaton, akkor, és csakis akkor fog elindulni a magyar ügyünk a sikerének útján!!!

Dr. Ing. István Sebestyén

Megjelent: 551 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 233 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.7%Canada 1%
Romania 5.2%Serbia 1%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3.3%Australia 0.4%
Ukraine 2.8%France 0.4%
Germany 2.7%Netherlands 0.2%
Sweden 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Slovakia 2.1%Poland 0.1%
Austria 1.2%Spain 0.1%

Today: 266
This Week: 2823
Last Week: 5608
This Month: 15599
Last Month: 28161
Total: 1877160

Belépés