Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2017Mar29

2016. December 15., Csütörtök 04:45

„Új szegedi gondolat“ – szegedi jóslat

Írta:  JÉGA SZABÓ FERENC
Értékelés:
(8 szavazat)
Karácsonyi ajándék a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek / Megszólal a Korona (!)  –  A Magyar Szent Koronán  –  is –  fellelhető kultúrtörténeti számok Magyarország feltámadásáról (is) beszélnek

Tisztelt Olvasó!

Jéga Szabó Ferenc különös számmisztikai felfedezéseiről mindig kellő szerénységgel nyilatkozik: ő csak elmondja, amit hosszú kutatásaival kiderített, de az már az olvasó, a hallgató dolga, mit fogad el belőle. Ő nem tehet mást, mint hogy ennyi meglepő összefüggés mögött okot, tudatosságot vél, s nem hisz az ennyire rendezett vak véletlenben.

A Szilaj Csikó sem tud mást tenni, mint szóról szóra ugyanezt: nem hiszünk abban, hogy a vak véletlen ilyen rendezett számkapcsolódásokat képes teremteni. A többit pedig az olvasóra bízzuk. (– a Főszerk.)

***

Tisztelt Olvasó!

Ajánlom figyelmébe / figyelmükbe a „melléklet"-ben szereplő anyagokat, melyek szerény véleményem szerint óriási jelentőségűek magyar nemzetünk, Magyarország szempontjából.

Kérem, alapos átolvasás után – magukévá téve a benne foglaltakat – minden hatókörükben található módon segítsék az anyag legszélesebb körbeni elterjesztését, népünk tudatának egészsége helyreállítása céljából.

(A teljes anyag saját munkám, s azok a Magyar Szent Korona vizsgálatait célzó kutatásaim „melléktermékeként" fogalmazódtak meg.)

Illő s méltó tisztelettel:

Jéga Szabó Ferenc

 

 Szegedi Jóslatok

Szegedi Jóslatok 1

Szegedi jóslatok 2

 

Megjelent: 682 alkalommal

Hozzászólások  

 
Jéga Szabó Ferenc
#4 Szeged, Csuka.u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-09 12:44
Elnézést a kettőződésért, de első frissítéskor nem jelent meg, s azt gondoltam újra kell írni, - de akkor kissé már más lett a szöveg, s most látom, hogy "így jártam":) 8)
Idézet
 
 
Jéga Szabó Ferenc
#3 Szeged,Csuka u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 20:33
Igen, a definíció pontos-magam is így gondolom. Az, hogy ki írta - le! - semleges. Az üzenet ahonnan jön, ott tudják, mi a fontos most a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek, Magyar Ország népének. Mert "nemzetiség sok van, de nemzet csak egy"-e Hazában,a Szent Korona tulajdonolta Országban. Azt is kell tudni, hogy a Magyar Szent Korona még számos egyéb számot hordoz, melyek - mint "isteni" üzenet és megvalósult terv mutatják a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz (azaz a Naprendszer), és a mikro-Mikrokozmosz(azaz a Ember) működési számait - szoros kollerációban. ezekről tájékozódhatnak az érdeklődők, ha beírják a keresőbe - a "megszólal a korona, youtube" szavakat. Szeretettel kívánom minden honfitársamnak a minél több információ megismerését. Jéga Szabó Ferenc
Idézet
 
 
Jéga Szabó Ferenc
#2 Szeged, Csuka u.8Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 19:35
Postos a "definíció", magam is így gondolom. S még úgy is gondolom - tudom,- hogy a Magyar Szent Korona ezeken kívül is számos olyan számot "hordoz", melyekben a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz(azaz a Naprendszer, illetve a mikro-Mikrokozmosz (azaz az Ember) működési számai találhatók, szoros kollerációban.Ezek a számok megjelennek azonosan a korai sumir anyagoktól, az asszíron, a pártuson át, a szkítákon keresztül, s a "honfoglaló"gyűjtőnéven számontartott magyar kultúrtörténeti anyagokban,(anyagokig) egészen napjaink ilyen tárgyaiig, - kézzelfoghatóan.
Idézet
 
 
Dr Fülöp Adél
#1 4032 Debrecen Verseny u 38Dr Fülöp Adél 2017-01-03 19:44
Fantasztikus Írás!!!Nehezen felfogható ez egy átlag embernek,de "Elfogadandó" a számok törvényszerűségének és a Szent Korona" Szentsége" következtében!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 155 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 68.1%Canada 0.9%
Romania 5.7%Serbia 0.8%
United States 5.3%Kuwait 0.4%
Russian Federation 3.1%Switzerland 0.4%
Germany 2.6%Czech Republic 0.3%
Ukraine 2.6%Australia 0.2%
Slovakia 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 1.7%France 0.2%
Austria 1.5%Netherlands 0.1%
Sweden 1.4%Belgium 0.1%

Today: 507
This Week: 2090
Last Week: 5814
This Month: 23823
Last Month: 23395
Total: 1477853

Belépés