Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Jul06

2017. Január 09., Hétfő 20:27

Alkotmánysértő izraelita betelepülés

Írta:  Tejfalussy András
Értékelés:
(16 szavazat)
Nyilvános közérdekű javaslat ! Érvénytelenítse az Alkotmánybíróság az izraeliták liberalizáltan, kvótamentesen Magyarországra betelepülésére lehetőséget biztosító „EU és Izrael társulási szerződéséről szóló 01473-as törvény" népszavazást mellőzve az Országgyűlés által 2010. november 10-én hazánkra érvényesnek elfogadását!

A cégeikkel betelepülő izraelieknek a magyarok élete és emberi jogai sérelmérebiztosított lehetőségek:

1./ A HÍDFŐ Baráti Köre (Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A.) „Országhódítók” c. kiadványából kimásolt „talmud-alkalmazási software”: Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta, s ezek még ma is hatályban lehetnek:

„Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek.”

2./Miután 2010. november 8-án az Országgyűlés – népszavazás mellőzésével - hazánkra is kötelezőnek fogadta el a fajirtásra felbiztatott terrorista talmudista izraeliták cégei Magyarországra beengedését, az izraeli cégek tulajdonosai és alkalmazottaik a Magyarországra szült „magyar állampolgár” gyerekeik nevére felvásárolhatják Magyarországot. Közben az alábbi mózesi és talmudi módszerekkel irthatják a magyarokat: 3./ Érvényben van a Talmud, ami szerint a „Jézus után tévelygők is bálványimádók” és hogylásd 5. Mózes 7./ Ahogy a bálványimádókkal bánni kell, 7/2. Irtsd ki őket, ne irgalmazz nekik, ne köss velük szövetséget”. És hogy lásd Talmud, Taanith 10 a. lap: Az „izraeliták esővizet igyanak, tiszta desztillált vizet, mindenki más szennyezettet, vagyis fertőzöttet, mérgezettet”. Lásd Baba kamma 93 b. lap: az izraeliták a tiszta konyhasóval jól sóznak (vagyis a Ringer infúzió szerinti víz : konyhasó, azaz minden 1 liter víz mellé 9 gramm konyhasó aránnyal).

4./A múlt évi kvóta népszavazás a fenti terrorelőírásokat elfogadó izraeliták idetelepülni engedése utólagos legalizálási kísérlete volt. Elfogadtatta volna, hogy hazaáruló országgyűlési képviselők, népszavazás nélkül, kvótamentesen is, akárhány izraeli vagy egyéb idegen állampolgár hazánkba betelepülését engedélyezhetik.

5./A 2010. október 4-i „vörösiszap katasztrófa” is segített elterelni a magyarok figyelmét arról, hogy 2010. november 8-án a Parlament engedélyezte az izraeli cégek, s velük akárhány izraelita hazánkba betelepülését.

Közérdekű kárelhárítási javaslat:1./A Nemzeti Stop Só Programot hatályon kívül helyezés. 2./ A testnedvek, a vérszérum, az ezek szerinti Ringer fiziológiás infúziós oldat dózisarányai szerinti étkezési víz-, konyhasó- és kálium pótlást egészségrontónak hazudókat közveszélyes bűnözőnek nyilvánítás. 3./Atiszta desztillált víz mérgezőnek feltüntetésétés akonyhasó helyett kálisó árusítását fajirtó terror bűncselekménnyé nyilvánítás. 4./A patkányméreg kálisóval „sózást” megengedő hazai élelmiszer törvényt és a hazai MSZ sószabványt alkotmányellenesnek nyilvánítás. 5./A fajirtásra felbiztató fenti Izraelita Szövetségi felhívást és mózesi és talmudi törvényeket és a hasonló állami és vallási előírásokat emberi jog sértőneknyilvánításés hatályon kívül helyez(tet)és. 6./Anépirtás leállítását akadályozó személyek választójogánaka megvonása, miután közveszélyes elmebetegek. 7./A kárelhárítást szabotáló államok ENSZ-, ill. EU tagságát megvonás.

Budapest, 2017. január 7.

Alkotmánysértés elleni kárelhárítási javaslatként és a fenti hazaárulásban bűnrészes jogászok, kormánytagok és országgyűlési képviselők és a bűnsegédkező európai uniós képviselői ellen elleni feljelentésként, jogos védelem és - önvédelem (Btk.), és megbízás nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében is, előterjesztette:

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc oknyomozó dipl. mérnök feltaláló, korábban megbízott országgyűlési szakértő (1-420415-0215, an.: Bartha Edit),

Hungary 2621. Verőce, Lugosi u. 71. , www.tejfalussy.com

Megjelent: 2831 alkalommal

Hozzászólások  

 
Regős Judit
#1 Őseink jogánRegős Judit 2019-01-06 18:54
Magyarország a magyaroké!!! Isten akarátából az emberiség kezdete óta ,Boldigasszonyunk országa !!!
Takarodni fog innen minden petelepdő idegen ,nem lesz benne köszönet annak akit utólér a magyarok átka ,jibb ha pakolnak pucolnak innen ,ezt benézte a mindenkori cionista ,talmudista aberrákt istentelen zsidó és cionista hordája!!!! Voltmár ,hogy megszálltak és gyilkolták a Magyart ,de azt a Teremtő Isten mindìg elintézte ,ősidők óta ,most is így lesz ,de ez már végérvényes elszámolás lesz és pokolraja jut minden gyarmatosító féreg és csicskása !!!
NIMRÓD A NAP PÁRDUCA ,MAG URA,A FÖLD ELSŐ KIRÁLYA ,A MÁGUS ,ÍJJÁSZ KIRÁLY , nem engedi a népét veszni ,a MAGYART !!!
Éljenek a Szkíták-Hunok-Avarok-Magyarok! !!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.3%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 1%
United States 3.9%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.5%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.3%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 247
This Week: 247
Last Week: 3995
This Month: 3162
Last Month: 26205
Total: 2430740

Belépés