Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2019Jan17

2019. Január 06., Vasárnap 17:53

Én csak egy senki vagyok…

Írta:  Kovács László
Értékelés:
(10 szavazat)
Én csak egy senki vagyok... Sőt még csak valaki sem akarok lenni. Egyet akarok csak. (Szkíta vagyok ugyanis.) Legyen a Földön Béke és Nyugalom, mindörökké, ámen.

Cím: Amit az ember ellenségeinek sem kíván. (Én csak egy senki vagyok…)

 
Nem akarok Mercédeszt, nem akarok fűtést a lakásomban. (Pedig nálam van, de nincs Kárpátaljai testvéreimnél. Kívánom legyen nékijek is.) De igen, igen, igen, akarom, hogy legyen internet a Ti hálózatokban is, hogy hírt kaphassatok arról, mit is szeretne az Isten. 
 
Nos, az Isten szeretné, ha az ember megmaradna hasonlatosnak arra, aminek őt Őmaga, a Mindeneket teremtő Isten teremté: a saját képére. S nem lennének genderek, csak úgy Gyurcsány-félék, a szemkilövetőéi, a magyar avagy más országbeli óvodákban, mint Norvégiában, Barnfieldben. S csak egy házasság létezne, férfi s nő közt úgy, amint azt Jézus rendelé. Mondom, férfi és nő közt, nem úgy mint Norvégiában a 7x7 genderé közt, amely pedig 49-féle házasság. Ahol bizony mondom Néktek, nem úgy van, mint Isten rendelé. 
Nos, most következzék az én „coming out”-om. Keresztényként undorodok templomba járni, s ennek egy oka van: mert rühellem. S ennek egyszerű oka vagyon. Nekem az Egyház ne tanítsa azt, hogy ne párosodjam állatokkal, mert eszembe sem jutna, ne rontsa el a napomat, a vasárnapot, a szent ünnepet, a szent pihenőnapját, amelyet arra rendelt, hogy őt imádhassam. Most doszt is (nem magyar szó, de tudatosan is használom), azaz csak azért is fogok templomba járni, mert az Európai Unió gyermekjoga afelé halad, hogy ez lészen a norma. Az EU-ban kezd norma lenni, hogy fesztiválokat rendezzenek, ahol emberek állatokkal párosodnak.
 Inkább lenyelem a békát. Tűröm, hogy emberi mivoltomban megalázzanak, de követelem a jussomat: legalább Ószövetség légyen. 
Aki a Szent Korona tagja, fenje, fényesítse ama kardot, amelyet Petőfi Sándor megénekelt amaz Nemzeti dalban. Nem holnap, hanem ma. Mert ugyan sohasem késő, de ma már sajnos igen. Vérnek kell folynia. S ha kell, hát inkább a mi vérünk folyjék el, semmint beteljék az Antikrisztus ama óhaja. Semmint a gyermekeinket levadásszák és elraboltassák a Facebook-ra feltöltött képek alapján. Idáig nem süllyedhet az emberiség. Bízzatok Istenben, mert Isten is csak Bennetek bízhat. Kétely vagyon szívetekben? Nos, nézzétek és értsétek Galina Carjovna filmjét. Oroszul van? Hát Ti elmulasztottátok megtanulni ellenségeitek gyűlölt nyelvét? Hogy lehet az? Hogy fogjátok elmagyarázni az oroszoknak, gyűlölt ellenségeiteknek, hol tévednek?  
A Szent Korona mindenkit fegyverbe szólít, élőket avagy már holtakat, akik – utóbbiak – támadjanak fel s keljenek fel az Élet védelmire. Gyújtsatok gyertyát. Tegyétek az ablakaitokba is, hogy akár ellenségeitek is tudják, hogy Ti sötétségben nem jártok, vagyis inkább hogy Ti igazán a Világosság gyermekei vagytok.  
Jut is eszembe, szkíták. Ugye, tudjátok, hogy Ti a világosság gyermekei vagytok? Akkor jó. Mert viszont Galina Carjovnáék nem tudják, csak hiszik. Szkítának lenni ugyanis annyi, mint megalázkodni Isten akarata előtt. Az Isten ma azt akarja, hogy megalázkodjatok azok előtt, akik Forradalmatokat és Szabadságharcotokat csírájában vérben eltiporták. Hogy miért alázkodtok meg? Miért, bocsánatot kértek Tőletek Trianonért, 1956-ért, a több mint negyvenéves megszállásért? Nem, nem kértek bocsánatot. Pedig kellett volna. Vagy mégis? Nos, igen, Jelcin, az államelnökük nagyon is kért 1992. novemberben. Megkövette a magyarokat, nemcsak bennünket, csonkákat. Őszinte volt ez a megkövetés? Akár őszinte is lehetett, nem tudjuk. De azt tudjuk, hogy Jelcin vagy az ő nevében olyan döntések születtek, amelyek megkérdőjelezik, hogy a saját népe, vagy egyáltalán az emberiség pártján ált-e valójában. 
Ugyan, nekünk, magyaroknak, a szkíták egyetlenegy egyenes ági leszármazottjainak, amit sem mi magunk, sem a semleges kívülállók, sem ellenségeink nem vitatnak, mi érdekünk fűződne, hogy megalázkodjunk? Semmi, avagy mégis valami. Döntsük el mimagunk. Ma az UNESCO, amelynek egyik központja a budapesti Dohány utczában, a hirosimai, nagaszaki, ill. drezdai szőnyegbombázását (még az atomtöltetét megelőzőt megelőzően) levezénylő elme- s egyben lelki beteg világhatalom (Sidouó Világszövetség) „Miniszterelnökség” nevű központjával szemben van (2018. őszi állapot), „fogmosás” címén – szülők tudta nélkül – ma 5-6 éves orosz óvodai gyermekeknek UNESCO-támogatott felvilágosító programokat tart, hogy az önkielégítés természetes.  
Következmény? Nos, a videóban meginterjúvolt gyermekek (12-14 évesek) önmaguk vallanak arról, hogy – leányként és fiúként – 9, azaz Nota bene kilenc éves koruk óta prostituáltak. Mondom kilenc éves koruk óta. Lányként vagy legényként egyaránt.
 Az ellenségeimnek sem kívánom. Mondom: az ellenségeimnek sem. Mint ahogy azon honfitársaimnak sem, akiknek szovjet kiskatonák 1956. nov. 4-én lánctalpasok tiporták ki zsenge életét. Nem szentségtörés ez, nem sértem-e nemzetem lelkét? Nem. Pongrátz Gergely maga nyilatkozta a Kossuth Rádióban, elcsukló hangon, hogy nem könnyű emberéletet oltani. Hiába volt mellette az igazság, hiába támadtak fegyverrel a saját életére. Elcsuklott a hangja. Emberileg egész életében talán először lelke megrendült. Mert fájt nékije más embernek életét, kit az Isten a saját életére teremtett, elvennie. De szükségszerű. Sodomának és Gomorrának égnie és füstölnie kell, mert ha élni hagyjuk, kötelezővé teszi önmagát, betiltja a családot és az egyházat. Ez ma az EU-ban a trend. Sodomának s Gomorrának égnie és füstölnie kell. Ámen. Nem tetszik? Erről szól a film. https://www.youtube.com/watch?v=nQ_fgemRnV8 Akkor tegyük fel hőn szeretett gyermekünk fényképét a Facebookra. Lehet, hogy nem tetszik meg senkinek, s így nem is fizet több százezer dollárt, hogy levadássza és elrabolja, de lehet, hogy igen. Ha elrabolta, lehet, hogy életben marad, de lehet, hogy zárt társaság, mondjuk egyik EU-tagállam, pl. Németország (a videóban ez az ország szerepel) politikai elitje (mondjuk a választási kampányában szereplő pártvezetők) dollár százezreket fizet azért, hogy a videó-felvételen láthassák, hogy miként kínozzák meg s miként ölik meg ezt a Facebookról kiválasztott, levadászott és elrabolt gyermeket. Mert a lelkük s testük ezt kívánja. Durva? Sajnos ma ez az EU alkotta gyermekjog. Ugye nem tetováltattatok a fejetekre vagy a tarkótokra horogkeresztet? Azok jelvényét, akik miatt az angolok a budai Várat 1944-ben lebombázták?
 Szkíták! Ha még maradt bennetek cseppnyi emberség, ne hagyjátok. Keljetek fegyverbe. Ezt tűrni nem lehet. Ezt nem hagyhatjuk. Nem hisztek nekem? Nézzétek meg a videót. Amikor az ember hazudik, az arca bőre általában hamiskásan csillog, mintha hamvas lenne.  
Döntsétek el Ti magatok. Nem tudtok oroszul? () Szerintetek miért volt kötelező az orosz nyelv? Nos, öreg igazság: ha ellenségeidet le akarod győzni, tudnod kell, mit forgat fejében. Nos, én le akartam győzni, s sikerült is, s így megtanultam oroszul. S le is tudom győzni őket, ha kell. S akiben még él Isten lelke, nem akarja hagyni, hogy ez így legyen. S mi sem akarhatjuk, hogy így legyen. Nekik, az oroszoknak, az – általuk, de nem általunk – esküdt ellenségeinknek sem kívánhatjuk. A gyermek nem kínzásra való. Még ha orosz is. Még ha ők avagy szüleik megérdemelnék is. 
Mondám volt: „Legyen a Földön Béke s Nyugalom, mindörökké, ámen!” Imádkozzatok!
Megjelent: 122 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 228 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Serbia 1.2%
Romania 5.2%Canada 1%
United States 4.4%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3.4%France 0.4%
Ukraine 2.7%Australia 0.4%
Sweden 2.7%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2.2%Belgium 0.2%
Germany 2.1%Spain 0.1%
Slovakia 2%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 376
This Week: 2748
Last Week: 4662
This Month: 11043
Last Month: 18901
Total: 1993579

Belépés