Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Szo2020Oct31

2020. Február 21., Péntek 16:02

Javaslat bővités

Írta:  Bakonyi Tibor
Értékelés:
(7 szavazat)
Meg valósításra Javasolom. Az adófizető Választópolgárok közvetlen, eltartója a Magyar államnak Ez köztudott, ezzel a pénzel a megválasztott a választók megbízása által megválasztott képviseljük gazdálkodnak. Az össztársadalmi megállapodás szerint

Ezért javaslom, hogy létre kell hozni, egy Nemzeti érdekeket –védő szakszervezetet. (NÉSZ) Amely jogosult ellenőrizni, a nemzeti vagyon felhasználását pártok feletti, tagjai párton kívüli személyek tölthetik be. Kimondottan Független Pénzügyi közgazdászok tölthetik be Ez úgy is nevezhető, mint civil Kontról.

A képviselők bérét is Ők határozzák meg és Általában mint Főmunkáltató! Közalkalmazottak bérét is, Pl: önkormányzatok Rendőrök. Honvédség Tűzoltók. És minden Közfeladatot ellátok Bérezését. Összehangolva Az adó fizetők bérezésével!

Na, most mivel a kormány Csak megbízott az ország irányításával „Köz feladatott alkalmazott", köteles számot adni minden tevékenységről. A rendőrség igénybevételét, a fenntartó adó fizetők Illetve jóváhagyása nélkül nem lehet azt felhasználni.

A hatalom megtartása érdekében. (Ha más állam beavatkozását vennék igénybe a hatalom érdekébe) az Hazaárulásnak minősül! mivel a hatalmat az Ország irányítói munkát az adófizető polgároktól kapták" a munkaadójukkal szembe! Ez minden állam belügye beleszólást nem tűr: Talán még Népszavazást is Igényelne!

Ez az írás egy gondolat a XXI. század Új típusú Demokrácia Érdekében!

Szakemberek részletes kidogozását igényli?! Tehát felkérem azokat a honfi társakat, akiknek a felkészültsége Tudása, Nemzeti elkötelezettsége megvan. Segítsék ezt a gondolatot megvalósítani.

Bakonyi Tibor „ Rács akadémikus" PM RFK Közalkalmazott nyugdíjas A Szemere Bertalan Rendvédelmi Tudományos Társaság Tagja A TIB Tagja A szent László Ifjúsági Szövetség volt alapító Elnöke a volt, Pro Patria et Libertate Alapítvány Létrehozó Titkár

Tisztelettel Baráti kéznyújtással 2020.feb 20

Megjelent: 323 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.2%Austria 1.3%
Romania 5%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 371
This Week: 3842
Last Week: 5363
This Month: 21588
Last Month: 18373
Total: 2500981

Belépés