Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2019Oct16

2012. Február 21., Kedd 18:41

Őstörténeti Konferencia Körmenden

Írta:  Golenya Ágnes
Értékelés:
(5 szavazat)
Több évtizedes hallgatás után Móricz János ügyvédje a nyilvánoság elé áll! DR. GERARDO PEÑA MATHEUS Körmendre érkezik, hogy tanúskodjon Móricz János felfedezésével kapcsolatban és elmesélje a magyaroknak, amit tudnunk kell!

02_Moricz_JanosKörmenden lesz RUTH RODRIGUEZ SOTOMAYOR, Spanyolországban élő ekvádori kutató, akire Móricz János többször hivatkozik beszámolójában. Ott lesz MANUEL PALACIOS, ekvádori kutató, aki a magyar ősnyelv és egyes dél-amerikai ősnyelvek rokonságát kutatja. Ugyancsak ott lesz Körmenden KLAUS DONA, osztrák kutató, akit az „Emberiség eltitkolt történelme" című interjúból ismerhetsz.

Mindannyian megdöbbentő kutatási eredményeket hoznak. Nekünk. Szeretettel várunk Téged is Körmenden, Móricz János szülővárosában!

A konferencia időpontja 2012. április 14-15.

[Részvételi feltételek]

Miért különleges ez a konferencia?

Az amerikai kontinens, a pár száz éve ráaggatott nevével ellentétben nem új, hanem ellenkezőleg, régi. Sőt: ősrégi! Erről tanúskodik megannyi „lelet", hajdan-volt, kataklizmák előtt élt népek néhai városai, szobrai, épített és kulturális hagyatéka. Megdöbbentő építési technológiák, ősi szerkezetek, megmagyarázhatatlan tudás...

Rejtélyek és kérdőjelek

Egy Amerikába vándorolt hazánkfia, a körmendi (horvátnádaljai) születésű Móricz János neve csak hazánkban cseng aránylag ismeretlenül. A világon sokan ismerik és tisztelik, mint egy különleges ecuadori földalatti barlang és ismeretlen ősi tárgyak felfedezőjét, valamint egy újszerű prehistorikus elmélet képviselőjét.

Móricz elmélete dióhéjban

- több európai nép őse élt az amerikai kontinensen (egy-gyökerűség – egy ősi közös nyelv), beleértve a magyarokat.

- utódai vagyunk egy magas kultúrájú igen ősi civilizációnak, ahonnan tudásunk és ősi hitünk ered és vándorolt velünk együtt Indiába, majd a Távol- és Közel-Kelet régióiba

- az emberiség származása és történelme nem olyan, ahogyan azt ma tanítják

Ma már több neves külföldi és magyar szakember, tudós kutatja és támogatja a Móricz által felvetett hipotéziseket.

Ezeket a legújabb kutatásokat hoztuk el Magyarországra a magyar emberekhez.

Az ún. Móricz-témát még manapság is igyekeznek elkendőzni, vagy legalább elferdíteni, akiknek a történelemfabrikálás az érdeke.

Ezzel a nagy jelentőségű konferenciával egyrészt fejet hajtunk Móricz János bátorsága és tisztánlátása előtt, másrészt kinyitjuk a kaput, mely az amerikai földrész és a magyarokkal rokon népek eddig ismeretlen világába vezet.

A konferencia díszvendége: Dr. Gerardo Peña Matheus, Móricz János ügyvédje Ecuadorból. Az ügyvéd úr hosszú évtizedek után először áll nyilvánosság elé, hogy hitet tegyen Móriczról, e jeles magyarról, mert szerinte „méltatlan, ahogy a világ Móriczcal és az elméletével bánik".

Móricz János 1991-ben éppen egy nemzetközi őstörténeti konferencia megszervezésén dolgozott, amikor Ecuadorban váratlanul elhunyt. Ez a körmendi konferencia így Móricz „végrendelete" szerint való.

A kapu, melyet e konferencia megnyit, egy olyan új világra nyílik, mely az egyik legősibb bölcsője az emberiségnek, és köztük a mi őseinknek. Az amerikai kontinenst gyakorlatilag meg sem említi a történelem a kolonizáció újkori ideje előtt. Amit mond róla, az, hogy „pogány primitív törzsek éltek" e földön, akiket tűzzel-vassal kellett a kereszténységre téríteni.

Ebből a minden alapot nélkülöző és tudománytalan (valamint erkölcstelen) megállapításból SEMMI SEM IGAZ! Egyetlen szó sem!

Az amerikai kontinensen olyan bizonyítékokat találunk még ma is, melyek könnyedén borítják a megalapozatlan történelmi állításokat. Magasan fejlett, ismeretlen civilizáció nyomai néznek farkas szemet az odalátogatókkal. Az őslakosok kultúrája, népviselete, szokásai, hitvilága, zenéje hátborzongatóan ismerős a magyaroknak. Ősi rovásírásuk évezredek óta ránk maradt köveken vagy éppen mívesen megmunkált arany-és fémlemezeken.

A konferencián bemutatott fényképek és elhangzott információk alapvetően járulnak hozzá ahhoz, hogy eloszlassuk végre a ködöt, melyet valós eredetünkre és gyökereinkre borítottak.

A konferencia Móricz János kutatásainak bemutatásán túl, arról az ősi és eltitkolt világról, valóságról szól, melyre ő az ecuadori Tayos barlang (1969. óta Táltosok Barlangja) felfedezésével kaput nyitott. Lépjünk át rajta!

Köszönjük a magyarok Nagyboldogasszonyának a sok áldást, mellyel segít bennünket e nagy esemény munkálataiban!

Kérjük áldását minden kedves résztvevőre és támogatónkra.

Szervezők

Purisaca Golenya Ágnes

Varga Zoltán

Ulicska Tamás

Forrás: Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia

Megjelent: 3126 alkalommal

Hozzászólások  

 
Merkurius
#10 Merkurius 2012-03-17 18:44
Sziasztok .
Valamennyire kapcsolódik a témához , az előadó Golenya Ágnes , részben a táltosok barlangjáról is , de szó van bent több kevésbé ismertté vált dologról is .
Sajnos egyben nem találtam meg , de oldalt ott vannak a következő részek , talán a második a legérdekesebb .

www.youtube.com/.../

Nemrég néztem , még van hely a konferenciára is akit esetleg érdekel.

www.konf.juanmoricz.hu/
Idézet
 
 
Rekabea
#9 Rekabea 2012-02-27 12:47
Kedves Szemtanú,
én ezek közül egyikre sem szavaztam, de másra sem, mert egyszerüen NEM MENTEM EL SZAVAZNI !!!

Majd elmegyek, ha nem lesznek pártok, ha végre össze-
hivják a NEMTEZGYÜLÉST !!

Mert ezek csak az UNIó kiszolgálói akárhogy van is, - az egész pártosdi nem más, mint egy CIRKUSZ a mi pénzünkön.
Idézet
 
 
Szemtanu
#8 Szemtanu 2012-02-26 17:18
Az út szép, a cél felemelő, minket magyarokat csak örömmel s büszkeséggel tölthet el ezeket a dolgokat megtudni.

Meg csak azt sem tudjatok hogy mi van a barlangokban. Csak azok tudjak akik esetleg mar megfejtettel azokat a lemezeket amiket eltulajdonitottak Craspi Atyatol.

Miert van az hogy ti kettos mercet hasznaltok. Ha mashoz tornek be az felemelo cel, ha hozzatok tornenek be az mar bezzeg rablasnak volna titulalva.
Pedig Agnes sem csinal mast csak masnak a dolgai kozt kotoraszna.
Es a velemenyem valtozatlan. Egy szelhamosal allunk szemben, aki eddigi kalandjaibol egy brosnyi regeszeti leletet sem tudott felmutatni, de meg egy fenykepet sem.
Mert ugye azok tonkre mentek a barlangban levo nagy sugarzasok miatt. Gyonyoru mese. Rablo mese, naivak etetesere. Csak az a baj hogy ilyen naivaknak joguk van szaporodni es szavazni, mert ezek szavaznak azokra akik a legnagyobbatt hazudjak (MSZP, MSZMP)
Dehat mindeki ugy probal boldogulni ahogy bir.
Ennyi.
Idézet
 
 
Aldobolyi E. Judit
#7 Aldobolyi E. Judit 2012-02-26 16:12
Sajnalom, hogy két hasonló hozzászőlásom van fent, de nem vettem észre az elsőt azért írtam újat. A lényeg azonos. Akik támadják az ilyen embereket mint Ágnes és az akcióikat, azoknak savanyú a szöllő. Azokkal nem kell törődni, menni kell tovább. Az út szép, a cél felemelő, minket magyarokat csak örömmel s büszkeséggel tölthet el ezeket a dolgokat megtudni.
Idézet
 
 
Aldobolyi E. Judit
#6 Aldobolyi E. Judit 2012-02-26 16:03
A Szemtanunak, és a hozza hasonlo kedves szkeptikusoknak. Ágnes, - akit csak néhány video felvételről ismerek, - azért csinálja ezt, és azért most, mert most jött el ennek az ideje. Meghagyták nekünk a Mayak, hogy az utolsó időkben minden napvilágra kerül. Erre most került sor. Sem előbb sem később.
Akinek ezt magyarázni kell, az jól figyeljen, mert nagyon sokat kell tanulnia.
AEJ.
Idézet
 
 
Aldobolyi E. Judit
#5 Aldobolyi E. Judit 2012-02-26 15:55
A szkeptikus Szemtanunak és a hozzá hasonlóknak, Agnes - akit csak nehany internet videó előadásból ismerek, - azért csinálja amit csinál, és éppen most, mert éppen most van itt annak az ideje, hogy mindezek a dolgok napvilágra kerüljenek. MIndennek mag van a maga ideje. Ennek most érkezett el. Akinek ezt magyarázni kell, az nagyon figyeljen mert SOK tanulni valoja van.
Ilyen egyszerű. - AEJ.
Idézet
 
 
Rekabea
#4 Rekabea 2012-02-26 09:59
Kedves Szemtanú,

szélhámos vagy sem, - akkor is a magyar érdeket szolgáló szélhámos, - mert a szélhámos akadémikus nem szolgálják a magyarság érdekeit, ezért nemcsak szélhámosok, hanem még HAZAÁRULÓK IS !!

Adományt adni, nem turkálás másnak a zsebébe, adományt adni nem kötelezö. Másnak a zsebébe turkálás az állandó ár-és adóemelések, stb.

Magyar hülyitöböl pedig van egy egész csomó. A politikusoktól kezdve a médiákban állandóan szereplö
egyedek, akik mást sem csinálnak, mint a magyarságot hülyitik, manipuláljak és teszik ezt a mi pénzünkön.
Idézet
 
 
Szemtanu
#3 Szemtanu 2012-02-23 23:04
Agnes sem csinal mast csak a johiszemu embereket hulyiti.
A baj nem az adakozassal van, hanem a cel amire adakozunk. A torteneszekkel en sem ertek egyett, legalabbis nem mindegyikkel, de avval sem hogy masnak a holmijaban turkaljanak. Ha Moricz akarta volna akkor feltarta volna a nyilvanossag elott a barlang helyet. Ha a barlang orzoi jonak latnak hogy titkukat kiadjak, mar regen megtettek volna. Ha meg nem tettek meg akkor megvolt es megvan az ok ra. Ha igaz hogy Moriczot az indianok vittek a barlanghoz, akkor az nincs elveszve. Hanem az el van dugva. Dudsz kulombseget tenni a ket dolog kozt?
Hogy konnyebben megertsed itt egy pelda: mit szolnal ha gyujtest szerveznek hogy nallad otthon a kis ekszeres dobozkadban feltarjam a toled eldugott kis ekszereidet.
Vagy nagyban: tan tapsolsz annak hogy nemzeteket szabaditunk fel a nemzeti kincseiktol. Pelda erre Afganisztan, Irak. Mert ha te mas targyai kozti turkalast tudod ertekelni akkor nallad valami baj van.
Maskulomben szerintem Agnes szelhamos. Es erre a kovetkeztetesre akkor jotottam amikor ket evvel ezelott egy ujsagnak adott interjujaban azt allitotta hogy ott volt a barlangban es latta a leleteket. Fenykepeket is akart csinalni de akkora volt a sugarzas hogy a kepek nem sikerultek. Na fene. Amikor megkerdeztem tole hogy akkor mijert kunyeral adakozasokert, ha mar egyszer megvan amit kereset, anyazas kozepette ramvagta az ajtot. Ha neki lett volna igaza akkor megmagyarazza a dolgokat es nem visitozik.
Vannak meg igaz tortenelem kutatok is. Nem gyanus hogy egyik sem vette fel a kapcsolatot Agival? Egyeduli kutatok a spanyolok akik egyutt "dolgoznak" Agival. De ne feledjuk, ok mar evszazadok ota keresik ezt a barkangot, es fokepp nem kell elfelejtenunk hogy ok azok akik kiirtottak a civilizaciot az amerikai kontinensen. Kell ennel tobb?
Ennyire egyszeru.
Idézet
 
 
Rekabea
#2 Rekabea 2012-02-23 15:33
Csak tessék hagyni Ágnest ! - A sok régész és történész
mit csinált eddig?? - ELEG VOLT a sok hazudozásból,
népámitásból történész és régész urak !! - Kopjatok le végre !!!
És miért fáj az ha adakozunk Ágnesnek ? - Sok sz...rházi a sok szóf.......ért tarthatja a markát, az nem szúr Önnek szemet !!
Idézet
 
 
Szemtanu
#1 Szemtanu 2012-02-23 13:45
Nagyon szeretnem latni hogy milyen fenykepeket vagy mas bizonyitekokat fognak bemutatni. Agnes eddigi felhozatala mas sem volt mint lyukat elott keszult fimek es fenykepek, egy par delamerikai tarsasagaban, es egy par barlang kep belulrol, amiknek ugy ahogy latni lehetett akar Parajbon is keszulhettek volna mert semmilyen jellegzetesseguk nem volt. De azon kivul csak a kaland mese, egy brossnyi regeszeti lelet nelkul.
Bocsanat meg felhozta a financirozasi kereset, marmint a johiszemuek adakozasat varta el.
A velemenyem pedik Moricz feltalalasal mint ahogy mar tobbszor is kifejtettem, tobbek kozott Aginak is (Vilagegyetem Forumon) a kovetkezo:
Moricz allitolag nem talalta a barlangot, hanem beavattak. Senki mast csak ot. Meg Doeniken sem volt a kincses barlangban. Namarmost, ha Moriczot beavattak, akkor csak olyanok csinalhattak akik tudjak es esetleg orzik a barlangot. Ha meg orzik, akkor megvan a jo okuk. Tudjak hogy nincs itt az ideje elorukkolni a rengeteg informaciovalmert meg nem letezik az a "Jo Oldalon" allo hatalom es ero, amelyik megovna a rengeteg tudast/informaciot a gonoszoktol.
Szerintem ha ez a barlang ott van ahol, es miert ne lehetne, akkor az informacio amit oda letetbe helyeztek valakik, nagyobb ertek mint az arany maga.
A kerdes az hogy most kinek dolgozik Agnes. Vagy csak hirnev es kaland celjabol csinalja amit csinal? Mert regeszeti tanulmanyai/vegzetsege nem igen hinnem hogy van neki.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.6%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 4%Norway 0.7%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.6%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2.1%Switzerland 0.3%
Slovakia 2.1%Netherlands 0.3%
Sweden 2%Australia 0.3%
Germany 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 81
This Week: 1137
Last Week: 3748
This Month: 8479
Last Month: 17509
Total: 2164211

Belépés