Print this page
2015 február 21, szombat

 Amiért kilódítottak a HUNSOR szerkesztésből.

Szerző:

Valamikor, még a szerb hóditások idejében egy úgynevezett HUNSOR - A Magyar-Svéd Online Források Honlapja "Information Resources about Carpathian Basin and Scandinavia monitored from Sweden" Egyik társ szerkesztője voltam a három fös csapatnak amig Kasza Jóska végett ki nem rúgtak. Csak a saját levelemet közöl le mivel a volt HUNSOR főszerkesztőtől nem kértem meg az engedélyt a nyilvános megjelentetésre. 

A történet egykori dátuma: 2005-04-07 E sor alatt kezdődik a HUNSOR listára irt levelem:

Kedves HUNSOR levelezők!

Ezen levelem másolatát egy nem  HUNSOR tag is kapni fogja és pedig azért mert ezt Ö igy kívánta meg a tegnapi gyors telefonhívása kapcsán amit a főszerkesztőnkkel K L közölt!

Ez a személy nem más mit; Kasza József a VMSZ elnöke, A szabadkai rádió magyaradás főszerkesztőjének (Árpási Ildikónak) jelenlegi élettársa ott  Délvidéken.

Kasza József -nek történetesen az nem tetszett hogy az általam irt levél/levelek melyek többek között róla és a szabadkai rádió magyaradásának a főszerkesztőjéről is szólt,(aki mellesleg adományért könyörgött) nem lettek neki is megcímezve. (itt meg kel jegyeznem hogy azt a levelet amit lent továbbitok, neki is lett címezve de soha nem méltatott bennünket válaszra. Ezt pedig a szerkesztőségünk nevében írtuk neki.) 

Most viszont Kasza Úr azért fogta a telefont, és azonnal 2005-04-06-án az esti órákban a HUNSOR főszerkesztőjét hogy azonnal rendre utasítja, vagy is számon kérje miért nem lett neki is egy példány küldve. Bizonyára elfeledkezett arról hogy sem a főszerkesztőnk de sem a Szerkesztőségünk "még nem" a VMSZ hatalmába tartozik. Ez neki ismeretlen fogalom...

Itt "még" nem érvényesek az otthoni "nem írhatsz rólam kritikát" Itt még nem érvényes a kultusz imádás parancsra való írása.

Mi más okból fordult volna a főszerkesztőnkhöz ha nem ez lett volna a célja, hiszen azt a levelet én a magam nevében írtam és ott volt az e-mail címem is azokon amit K L főszerkesztőnek annyira emlegetett a telefonba, azt mondta ott hevernek az asztalán azok a levelek amit én írtam.
Igy akár azonnal írhatott volna nekem közvetlen arra a levélre-levelekre, de nem Ö nem ezt tette. Ö a hatalmát érzékeltetve a főszerkesztőnkhöz fordult.

Azt mondta (pontosan nem tudom mert engem is a főszerkesztő akit eddig barátnak is tiszteltem, hívott fel telefonon) hogy ha már róla is szól a levél (mármint Kaszáról) akkor ö is szeretett volna ebből kapni hogy megtudja válaszolni. Nos erre nekem is van válaszom. Hiszen amikor kértük hogy válaszoljon nem élt ugyan ezzel a jogával.

De előbb egy kis előzményes történet:

Volt/lehet van is még egy levelező lista amit Miskolczi József indított ott Délvidéken az volt a neve hogy "Vajdaságért lista" Ez a Miskolczi József, Kasza József tanácsadója is volt. Mi is a szerkesztő barátaimmal feliratkoztunk erre a listára de nem sokáig írogathattunk ide mert "nem-tetszően" mertünk írni VMSZ-röl és egyben Kasza József  egyes politikai tevekénységeiről is. Egyszóval ki lettünk onnan lódítva.

Egyszóval; Kasza Úrnak szerkesztőségünk irt egy nyit levelet de még csak válaszra se méltatott bennünket. Most viszont telefonon kereste fel a főszerkesztőt holott nem is Ö (K L) irt rola hanem én.

IME itt közlöm azt e levelet amit akkor nem válaszolt meg, pedig ezt a főszerkesztőnk tette fel, de közös álláspontjaink alapján lett összeállítva.  Igy utólag még csak a régi kérdéseinkhez azt is oda teszem hogy:

- Vajon a Kasza Úr menyi segélyt adott a jelenlegi feleségnek vagy élettársának arra hogy a szabadkai magyar nyelvű internetes adás fent tudjon maradni? Kapott-e ö is segélykérést amit a nyugaton élő magyaroknak küldött Árpási lldikó?

UI
Legalulra tettem azokat a címeket akiknek ez a nyílt levél akkor el lett küldve, úgy hogy nem mondhatja Kasza J hogy nem kapott abból sem, mert címe neki is ott van.

Még ma is egy kicsit szálkázzunk, mert mind jobban érzem hogy neked valami titkos paktumod van Kaszityal! Pl mit értesz e mondanivalód alatt?

"Aláhúzom, a más, a listánkon nem szereplő személyek életét, vagy munkáját vitatárgyáva alakitani, már csak azért is mert ebben az esetben a szóban forgó személy, távolléte véget nem veheti ki részét és így nem válaszolhat a vitára, a személye vagy munkája iránti minősítésekre ezek után nem lesz tolerálva a HUNSOR Levelezési Listán. Így sajnos nem építő jellegű vita alakulhat, inkább egy, egy irányú kétségen kívül és rosszindulatúnak is minősíthető személy elleni, vagy lejáratási kampány. A tények állása bármennyire is valós lehet a szóban forgó személlyel kapcsolatban, vagy valótlan és alaptalan, legyen az bárki, ha Ö nem tagja a HUNSOR listának, kérem személyét, munkáját mellőzni listánkról, mert a személyi viták, s azok lebonyolítása, nem a HUNSOR Levelezési Lista = az annak a megfelelő helye, hanem a személyi levelezés az érintett személlyel."

Főszerkesztőmnek:
Nem ismerek rád!

Ezek szerint a gyurcsány., kovács, szili meg a többi brancs ha nincs a listán nem tárgyalhatunk gyarló munkájukról és nemzetgyilkoló politikájukról? Meg áll az eszem! Mi lett veled? Ugyan ez történik kasza nemzetellenes politikájával is és azzal hogy igen is ö és a neked szentnek hitt családja az aki parazita módon rátapadt szegény  védtelen nemzetünkre és szipolyozza vérét és lelkét.

Nem érted hogy OTHHON már nem tudják mi a bűn?? mindenki bűnbe él és azt hiszi a másik vétkezik. Az erkölcs KASZITY SZINTEN VAN!!
Igy én fogom elhatárolni magamat attól amit te aláhúztál. Remélem átgondolod írásod vagy ha valóban valami módon fenyeget téged Kasza akkor inkább nekünk mond el és mi segítünk egyedül mi tudunk ebben segíteni ha magyarként akarod magad ebből kihúzni magadat.

Nem értem még mindig anélkül, hogy te láttad volna ki mit irt kaszának, te vakon hittél neki és engem akartál leckéztetni hogy valljam be hogy eltúloztam a személyeskedést.
Hol a lojalitás?
Én azt mondatam volna kaszitynak; - Ide figyelj! -A mi listánkon megengedett etika szerint mennek a levelek de ami a szerkesztőségemet illetti teljem mértékben megbízom! Valahogy ez lett volna válaszom neki persze tegeződő viszonyban:) 

Persze engem és lojalitásom nem lehetett volna megvásárolni egy bizonyos dij kiosztásával ami kis anyagi haszonnal is járt. ....

A kirúgás utáni utolsó rúgások:
Egyik volt szerkesztőd:

Kedves K L

Először is kikérem magamnak hogy te egy nemzetárulóknak ígérjed hogy majd "Zoltán rendezi amit kell"...  Én sz@ralakokkal nem levelezek igy már kaszittyal sem. DE!

Megszeretném köszönni eddigi türelmedet irántam de mostantól sem akarok a HUNSOR szerkesztő lenni, de még csak barátja sem annak aki annak a gazdája, annak akit Kasza Jóska megvehetett még itt Svédországban is.
Sajnálom hogy a régi gyanúm beigazolódott.
Köszönöm másik szerkesztő társamnak amiért továbbra is hü (lojális) maradt ahhoz amiért elejétől harcoltunk, hittünk és dolgoztunk együtt. Köszönöm neki hogy benne bízhatok mert a magyarságért ki is kell állni és harcolni is nem csak szónokolni és közbe a gyakorlat meghazudtolja a dumát.

K L. te helyet adtál a honlapodon nekünk és hidd el nélkülünk sivány lesz a listád de te ezt észre sem veszed mert semmi érzéked nincs hozzá. ez az igazság

Ha már eddig jutottunk, kérlek mindenhonnan töröld a nevemet nem akarom hogy ott legyen annak a honlapján, aki eladta lelkét (a sátánnak) kaszitynak.

Kösz hogy megsúgtad mivel leszek vádolva kaszáéktól de nem riadok vissza

Boldog lesz Kaszity "barátod" ha meglátja hogy eltűnt a maradék két igaz magyar is a szerkesztőségből. Ne feledd kasza gyorsan a süllyesztőbbe tesz majd téged is, nem lesz időd még a SMOSZba (gittegylet) se karriert csinálni !
Választ nem kérek mi befejeztük. Ha egyszer a sors összehoz talán köszönök de többet nem tehetek érted.

Szeretettel
Zoli

Frissítve egy új címke végett 2021-09-11