Print this page
2019 július 16, kedd

Dalban üzentek a svédek

Szerző: Kovács Linda

Dalban üzentek a svédek Magyarországnak! Újra a Turul népe vezeti Európát / Amit a balos sajtó sosem fog megírni...

Minduntalan bebizonyosodik a tény, amit az európai és a magyar baloldal és médiáik is igyekszenek elfedni, eltitkolni, hazudni róla, hogy Magyarország és a magyarok ősi legendás népe egyre jobban foglalkoztatja világszerte a közvéleményt.

Az, hogy az európai baloldali politikusok körében Magyarország neméppen örvend pozitív megítélésnek mit sem számít, mikor az európai népesség egyre inkább a bűvkörébe kerül.

Számos Facebbok, Twitter és más közösségi oldalon fellelhető bejegyzés és komment bizonyítja, hogy a ballibsi média által kovácsolt "magyar ellenes" hírek az európai népesség igen piciny százalékának ad hangot!

A környező országok mind csodájára járnak a magyar politikának, a magyar kultúrának, a magyar történelemnek...A magyarság bátorságának és legősibb szellemének köszönhető, még élő európai létezésnek..

Üzentek nekünk Belgiumból, ahol mozgalmat hoztak létre belgák a magyarokért. Egyesületet a magyar kultúra belgiumi megőrzéséért. Üzentek az olaszok, hogy hősök vagyunk és felsorakoznak mögénk egytől egyig. Üzentek a németek, hogy áldja meg az Isten e népet, mely oly sokszor rendíthetetlen bástyaként védte Európát! És most üzentek a svédek is!

Egy svéd zenekar kereste fel a szerkesztőségünket, hogy egy dallal hajoljanak meg a magyarok előtt! Dalban mondják el azt, amit mi igaz magyarok a szívünkben is tudunk,

"Turul madár vezeti újra Európát a helyes útra"

Alább a svéd zenekar weboldala, melyen keresztül nekünk üzennek Free Woman címmel!

https://youtu.be/98VruIOxLRg

Egy nyers fordításban a szöveg....

Szem nem marad szárazon!

A semmiből lettünk mondták amikor fiatalok voltunk
Székesfehérvár utcáiról Magadanig szerettünk volna repülni, mint a Turul madár. És énekelni minden Bolseviknak amiről még soha nem hallottak.
Szüless szabad nőnek! Szabad nőnek születtem!
Árvának születtem és Kolyma volt az otthonom. Ezt mondták nekem és én a magam útját jártam. És amikor térdre rogytam, hogy átvágjam az ereimet és meghaljak, a folyón visszatükröződve láttam a színeid repülni
Szüless szabad nőnek Szabad nőnek születtem.
Harminc évig gyilkoltak bennünket a koncentrációs táborokban. Mint a gyermekek kísértetei, akik túl fiatalok ahhoz, hogy megértsék! De egy napon hívtak bennünket és azt mondták szabadok vagyunk.
Láttuk az árulókat az egyetemeken és az iskolákban Egy új inváziós hadsereg ugyanaz a régi idegen uralom Európa védői, a huszár és a lándzsa. A Turul madár a magasba emelkedik és mutatja számunkra az utat.
Szüless szabad nőnek Szabad nőnek születtem!
Szüless szabad nőnek! Szabad nőnek születtem!

Bár ezt egy baloldali nem értheti, csodás érzés magyarnak lenni!

Kovács Linda

Forrás: libsifigyelo.hu
Beküldte: BúVár