Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2019Apr21

2012. November 08., Csütörtök 03:38

Patrubány Miklós segítséget kér

Írta:  MVSZ
Értékelés:
(6 szavazat)
Köszönettel kikerekítve 2012.11.09 Patrubány Miklós a világháló magyar közösségének segítségét kéri Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) elnöke egy személyét súlyosan rágalmazó írás szerzőjének leleplezéséhez kéri a világháló magyar közösségének segítségét. Sajtószolgálatunk alább közzé teszi az MVSZ elnökének a világháló magyar nyilvánosságához forduló levelét.

MVSZ Sajtószolgálat - 7640/121106

Levél a világháló magyar nyilvánosságához

Tisztelt Olvasók! Kedves Magyar Sorstársak!

Valamivel több, mint két évvel ezelőtt egy személyemet súlyosan rágalmazó írás kelt útra a világhálón, amely azóta is folyamatosan olvasható az egyik legnagyobb olvasottságú magyar hírportálon, a Kuruc.info-n.

A világháló magyar közösségének segítségét kérem e rágalmazó iromány szerzőjének azonosításához.

Az eredetileg 2010. október 6-án világgá küldött levél - számos valótlan állításán túlmenően - személyemet a legsúlyosabban rágalmazza, azt állítván, hogy felelős lennék egy fiatal magyar újságírónő - Kurunczi Margit - haláláért, aki személyem után nyomozott volna. Levelem végén közzéteszem a levél itt sérelmezett részét, sárgával megjelölve benne a személyemet ért súlyos rágalmakat.

A rágalmazó iromány megjelent a Kuruc.info hírportálon, mint látható, Kvacskay Károly aláírással.

Jómagam, mint e gyalázat elszenvedője, másnap feljelentettem a rágalmazó levél aláíróját.

A magánvádas ügy hosszas huzavona után 2012. május 25-én jutott bírósági tárgyalási szakaszba a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, 23.B.28.812/2010. szám alatt.

Ám megdöbbenésünkre, a rágalmazó Kvacskay Károly ,,kerek-perec" letagadta, hogy az említett írás, amelyet a Kuruc.info közzétett, őtőle származna mondván, hogy a Kuruc.info-n bármilyen valótlanság megjelenhet. Állításának alátámasztására ügyvédje egy Orbán Viktorról szóló írást lobogtatott, amely állítása szerint ugyancsak a Kuruc.info-ról származna, és amelyben Orbán Viktor miniszterelnökről számos valótlanságot mondanak, mégsem lehet a portált felelősségre vonni.

Ezek után a bíróság engem kötelezett arra, hogy bizonyítsam: az ominózus írás szerzője valóban Kvacskay Károly.

Levélben fordultam a Kuruc.info szerkesztőségéhez kérvén, hogy igazolják: a hírportálon ma is olvasható, Kvacskay Károly aláírású írást valóban a nevezett személy küldte számukra közlésre. A Kuruc.info szerkesztősége készségesen válaszolt levelemre, és közölte, hogy az eredeti levél már nincs birtokukban, mert a portál hatalmas levél-forgalma miatt a régebbi leveleket időről-időre törlik, ám ők annak idején nem vonták kétségbe, hogy a levél küldője maga az aláíró. Bizonyításképpen elküldtek több olyan, újabb keletű, és ezért még letörletlen Kvacskay-levelet, amelyeket a nyilvánosságnak szánt szerzőjük, szinte kivétel nélkül személyemmel foglalkoztak, valamennyi az ő nevében volt aláírva, és mindet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről küldtek.

Ez fontos információ, de a bizonyításhoz kevés.

Ezek után nem maradt más választásom, mint - bízva az Isteni igazságban, és a világháló magyar közösségének igazságérzetében - Önökhöz fordulni, és segítségüket kérni:

Abból indulok ki, hogy annak idején, amikor förmedvényét a Kuruc.info hírportálnak közlés céljából elküldte a rágalmazó, bizonyára más címekre is elküldhette, hiszen célja láthatóan személyem széles körben való besározása volt.

Kérem ezért azt, akinek beérkezett levelei között megtalálható a Kuruc.info-n ma is olvasható rágalmazó iromány, hogy küldje el számomra, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az eredeti levél ismérvei:

Kelte: 2010. október 6.

Feladója: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárgya: vádemelés vagy hamis vád és hamis tanúzás?

Természetesen előfordulhat, hogy a levél más címről, valaki által továbbítottként érkezett meg az Önök postafiókjába. És az is lehet, hogy egy-két nappal későbbi levelek között található.

Kérem a segítőkész magyar embertársaimat, hogy amennyiben a keresett levelet megtalálják, azt úgy továbbítsák részemre, hogy azon látszódjék a levél eredeti feladójának címe is.

Bízva a magyar közösség összetartó erejében és az igazság érvényesülésében, köszönöm e levél olvasására fordított idejüket és figyelmüket.

Tisztelettel és szeretettel

Patrubány Miklós István Ádám,

a Magyarok Világszövetségének elnöke

Budapest, 2012. október 6-án

Melléklet: A sérelmezett rágalmazó levél

Link

 

_____________________


Patrubány Miklós - Köszönet a világháló magyar közösségének

2012-11-09 03:05:46, péntek

Köszönet a világháló magyar közösségének - Patrubány Miklós közleménye

Tisztelt Olvasók!

Kedves Magyar Sorstársak!

Meghatottan mondok köszönetet Önöknek azért, hogy segítség-kérő levelemet méltányolták, és annak közzétételétől számított kevesebb mint tizenkét óra alatt többen is eljuttatták hozzám a személyemet oly súlyosan rágalmazó levél eredetijét, amelyet annak elkövetője Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről küldött világgá 2010. október 6-án, délután.

Hiszem, hogy a ma január 23-ra elnapolt bírósági tárgyaláson, a világháló magyar közösségének segítségével megtalált levelek elhozzák az igazság óráját!

Tisztelettel és szeretettel
Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Budapest, 2012. október 7-én

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7641/121107

 

Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=2332&n=lambert&blog_kategoria=MVSZ%20k%F6zlem%E9nyek


Megjelent: 2634 alkalommal

Hozzászólások  

 
Andrássy Árpád
#1 Marosvásárhely,Nagyhegyszőlő u.4/22Andrássy Árpád 2013-01-13 12:04
A Jó Isten áldja meg Patrubány Miklós Elnök Urat, a magyar nemzet újra egyesítéséért végzett áldozatos munkájában. Nélküle most már nem lehetnék magyar állampolgár és az ősi magyar írás nem születhetett volna újra. A magyar nemzet Kárpát Medence-i létét megszüntetni akaró belső és külső erők istentelen magatartása elnyeri méltó bűntetését.
Eredményes boldog új évet kívánok
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 272 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.2%Serbia 1.3%
Romania 5.4%Canada 1%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3.4%France 0.4%
Sweden 2.7%Australia 0.3%
Ukraine 2.6%Netherlands 0.3%
Slovakia 2.1%Kuwait 0.2%
United Kingdom 2.1%Spain 0.2%
Germany 2%Belgium 0.2%
Austria 1.4%Norway 0.1%

Today: 82
This Week: 4142
Last Week: 4892
This Month: 13504
Last Month: 19693
Total: 2055775

Belépés