20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 február 22, péntek

Figyelem! Március tizedikétől a Székely Szabadság Napja!

Szerző: Pásztori Tibor Endre

Magyarok, férfiak, asszonyok, figyelem!

Kortól, nemtől, vallástól, politikai hovatartozástól s minden egyébtől függetlenül, figyeljetek most reám! Március 10-én Székelyföld hivatalosan is be fogja jelenteni a világ előtt, hogy szabadok, függetlenek,önrendelkezésüket el kell ismerni alkotmányosan is! Harangozzátok be a létező összes lehetséges módon a Székely Nemzeti Tanács felhívását, hogy 2013-tól a Székely Vértanúk Napját, március 10-ét tegyük a Székely Szabadság Napjává.

Éppen ezért várunk mindenkit 2013. március 10-én 16.00 órára (15.30-tól gyülekező) a budapesti román nagykövetség elé (1146 Budapest, Thököly út 72-Izsó utca sarok), hogy tömegtámogatást nyújtsunk a keleti székely ikertestvéreink jogos követeléseinek.

Ugyanakkor (Bp. 16:00 órakor), a világ minden magyarlakta országában is lesznek tüntetések a román nagykövetségek illetve konzulátusok előtt. Külföldön e gyülekezéseket a helyibeli székely-magyar nemzeti gondolkozású csoportok szervezik.

Nem tudom, érzitek-e ennek az eseménynek a hihetetlenül magas, globális prioritását: a forradalom elkezdődött, szellemi szinten! Nem óhajtunk vérontást, nem óhajtunk gyűlölethadjáratot, a szeretet, a becsület s az igazság vezérel minket, amely diadalra fogja juttatni a küzdelmeinket! Trianon szörnyű fojtogatását átértékelhetjük végre, óriási dolog ez, minden egyes mozdulatunk aznap történelmet fog írni!

Mutassuk meg, mi magyarok, hogy merünk újra nagyok s egyek lenni, merünk újra felemelkedni önmagunkhoz!

"Világ magyarjai, egyesüljetek!"

Molnár Gizellát a BASA TAMÁS Gazdasági-Művelődési Egyesület (Erdély) a Nemzeti Önazonosságunk Védelmezője címet viselő Díszoklevéllel tünteti ki 2013. március 10-én.

vitéz lovag Pásztori Tibor Endre VDM
Vitézi Rend Kárpát-medence Tartomány Erdély
Országos Törzskapitánysága
egyesületi elnök

Forrás: http://www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/magyarok-f%C3%A9rfiak-asszonyok-figyelem


Beküldte: Pásztori Tibor Endre

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások