Print this page
2014 május 05, hétfő

Parajdi SÓ lehetőség! (mérjük fel az igényt)

Szerző:

Egyik honfitársunk a nekem címzett levelében, szerintem egy elfogadható és önzetlen ajánlatot tett nekem illetve nektek a PARAJDI SÓ hozzájutásához, hogy Magyarországon is hozzáférhető legyen elsősorban Székesfehérvár környékén, de ha igény és elegendő jelentkező lenne, bárhova megtenné ezt.

Mivel mint a többség már tudja, hogy én Svédországban élek, és közvetlen érdemileg nem tudok ebben a szervezésben részt venni ezért azt ajánlom mindenki olvassa el figyelmesen János ajánlatát és elsősorban inkább közvetlen neki írjatok vagy jelenkezzetek !

Itt (lent) megjelentetem az ajánlat részleteit amit P János írt nekünk. Csupán arra kérek mindenkit, hogy ezt terjesszétek el ismerőseitek körében. Hozzászólások alapján is fogadunk ajánlatokat, javaslatokat itt a közleményünk alatt, de azt előre leszögezem, hogy azokat az írásokat amelyek felforgató szándékkal küldenek be, visszavonom vagy nem jelentetem meg.

Én innen nem tudom igazából megítélni az árak elfogadhatóságát ezért ezt rátok bízom, és ne feledjétek ez nem kötelező és csak azok jelentkezzenek akiket érdekel. A Magyar Megmaradásért szerkesztőség nevében sok sikert kívánok a parajdi só hozzájutásához.!
>Zoli< És most a honfitársunk ajánlata:


Kedves Zoli!

Régóta foglalkoztat a só forgalmazásának gondolata,most úgy érzem itt az ideje, hogy kikerülve a kereskedelmi hálózatot egészséges parajdi só kerüljön az asztalunkra... mert olvasva a hírleveleid megdöbbenek, mi folyik még mindig Magyar-honban,az "egészségügy-iparban",és ennek nem látom a végét.

A következőre gondoltam: rendelkezem kellő idővel, jó szándékkal, valamint egy 1200kg. hasznos terhelésű kis-tehergépkocsival és az igényektől függően heti 1-2 alkalommal tudnék szállítani közvetlen a parajdi bánya termékeiből. Természetesen, hogy nekem is megérje (üzemanyag, útdíjak, egyéni szükséglet) és mindenki számára elfogadható legyen, kell egy megfelelő ár, amit én 240 ft/kg-ban számoltam ki, zsákos, 25kg.-os kiszerelésben, valamint a létező termékek.

Székesfehérvárról indulva, ide visszatérve, de megegyezés szerint akár máshova is elviszem, ha van rá igény. A közbeeső útvonalakon, legyen az akár a déli, akár az északi megoldás, szívesen szolgálnám ki az igénylőket. Rugalmasan tudom kezelni a dolgot, bármilyen ésszerű megoldásban benne vagyok. Célom, hogy folyamatosan tudjam kiszolgálni azokat, akik tudják mennyire fontos életünkben a tiszta só.

Elérhető vagyok a:
Telefon: 06702906290-as számon

e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérlek,tedd közzé, mérjük fel az igényt.

Üdvözlettel:Pulugor János


Kedves Honfitársak!

Mióta megjelent a fenti cikk több levelet is kaptam és némelyekben más lehetőségeket, ötleteket is lehet olvasni. Meglepve tapasztalom legalább is  innen Svédországból, hogy Magyarországon, elég jól megvan már oldva a só beszerzési lehetőségei. Többen azért írtak csupán csak nekem, mert nem szeretnének üzlet rontók lenni. Mivel a mi honlapunk nem az üzletelések hirdetésére van alapítva és nem is lehet ilyenért előfizetni nálunk, ezért úgy határoztam, hogy megfogom jelentetni az összes sóhozzáférési lehetőségeket melyek már megoldódtak illetve megoldóban vannak. Lássa mindenki és ezek után mérjük fel a lehetőségeket is.
Eme sor alatt kezdődnek a tájékoztató levelek olvasóinktól:


 "Kedves Zoli!

Dési sót használunk , ami garantált minőség. Legutóbb barátaink szerveztek meg egy salzburgi sóimportőrtől vásárlást.
A dési só elég nagyszerű kősó. A salzburgi finomított só, de kálium mentes.
A parajdi sóról nincs tapasztalatom. Valamikor olvastam, hogy Parajdon vannak kálisó rétegek is, tehát állítólag a dési só tisztább. A forrására már nem emlékszem és az is lehet, hogy nem igaz ez a hír. Mindenesetre, ha vannak is kálisó rétegek Parajdon, az biztos, hogy tisztább, egészségesebb só, mint a M.o-on kereskedelmi forgalomban kapható." Üdv: Lívia


"Kedves Zoltán.
Neked írok mert nem akarom hogy esetleg üzletrontónak tartsanak,de van sokkal olcsóbb tiszta só is.mellékelek egy linket ahol én szoktam beszerezni.eddig 99Ft/kg volt az ára most ahogy nézem idén emeltek 10Ft-t. igaz a posta költség az 2500Ft,de max. 100kg-t lehet kihozatni.többen szoktunk összeállni és a 30-40kg-os rendelésnél már nem is olyan sok a szállítási díj. persze a személyes átvételnél nincs szállítási költség.
https://www.groby.hu/termekek/etel-ital/41181-tassi_erdelyi_so_1_kg_adalekmentes.html
maradok tisztelettel,és sok sikert a munkádhoz,üdv." üdv. Gábor


 "Kedves Zoli és Magyar Honfitársaim!

Szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a forgalmazó céget,mivel jómagam is tőlük vásárolok jó pár dolgot!
Nézzetek meg/át/ a honlapjukat,ami egyben webáruházuk is.
Nagyon finom dolgaik vannak a parajdi só mellett!
Abban az esetben,ha rendeltek tőlük és nem okoz gondot,kérném tőletek, hogy a nevemet említsétek meg a megrendelés végen lévő megjegyzés rovatba!
Remélem hasznos információval szolgálhattam!

Üdvözlettel: Szabó István, Miskolcról

http://www.hazaipiac.hu/ <---Katt ide!!"