20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 június 14, kedd

Ausztria - Ahol már a sportot is a magyarok megalázásra használják!

Szerző: Dr. Eva Maria Barki

Most érkezett a szerkesztőségbe Kántor József honfitársunk által továbbított értesítés ahol Dr. Eva Maria Barki, szerintem is teljes joggal tiltakozását fejezi ki egy elképesztő cikk végett ami a Weekend Magazinban jelent meg a hétvégén. Azonnal megragadom az alkalmat és a Magyar Megmaradásért szerkesztősége nevében ebben beleértve, hogy én is a legmélyebben elítélem Labancia (Osztrákok) embertelen hozzáállását amiért ilyet megengednek maguknak a MAGYAR nemzetünk ellen! Sajnos az utóbbi időkben mind gyakrabban tanúja vagyunk, hogy sem a sportot sem "eurovíziót, de sokszor még a gyermekeket - iskolákat sem hagyják ki a szennyes politikából. / Most pedig teljes egészében leközlöm Dr. Eva Maria Barki levelét amellyel teljesen egyetértek és fokozott figyelemmel követem a fejleményeket. A Mária által mellékleteket is csatolom a cikkhez. / Szeretettel >Zoli< A magyar Megmaradásért főszerkesztője!

Tisztelt Szerkesztőség,tisztelt Hölgyeim és Uraim !

Kedves magyar barátaim !

A múlt hétvégén Bécsben egy elképesztő cikk jelent meg a Weekend Magazinban, amelyben botrányos módon megalázzák a magyarokat, mivel azt írják, hogy az EB mérkőzés több mint egy játék, ez egy harc a JÓ A GONOSZ ELLEN, ami azt jelenti, hogy a jó osztrákok a gonosz magyarok ellen harcolnak.

Csatolmányban küldöm ezt a cikket. Már az első oldalon látszik a lényeg –GUT GEGEN BÖSE ( A JÓ A GONOSZ ELLEN)

A jók és a roszak

A mellékelt levéllel fordultam az Osztrák Sajtótanácshoz, amely máris kiosztotta az ügyet az illetékes szenátushoz, amely foglalkozni fog az üggyel.

A beadvány sajnos csak németül van meg. Lényegében hivatkoztam az Osztrák Sajtó Kódex megsértésére, mivel a cikk nem csak a futballcsapatot, a magyar miniszterelnököt, de az egész magyar nemzetet is megalázza. A „Gonosz"„tekintélyelvű futballállam", „alattomos" a magyarokra vonatkozóan olyan kifejezések, amelyek akár bűncselekményt is jelentenének.

A sportot nem szabad politikai célokért felhasználni, a sport feladata hidakat építeni, a népeket véleményeltérés esetén is összekötni és nem egymás ellen felheccelni.

A Sajtótanács határozatáról fogom majd értesíteni.

A holnapi meccsért bizakodó üdvözlettel

Eva Maria Barki

Hozzászólás  

#4 A meccsHorváth Ferenc 2016-06-14 21:30
2-0. A dolog helyre lett téve.
#3 KecskemétTorma Mária 2016-06-14 21:07
Győzött az Igaz a Gonosz ellen 2 góllal. :lol:
#2 Ausztria...Lívia 2016-06-14 20:56
És MEGMUTATTÁK! Gratulálunk nekik!!!
#1 Ausztria....Lívia 2016-06-14 18:35
Labancok, ez tény. Aljas cikk volt, ez is tény...DE! a magyarok is alapoztak a gorenjézéssel, utána pedig a "fiatalok" bűnözésével. Nem vásároltam gorenjét, de kint voltam akkoriban valamiért. Az a szeméthalom, amit hagyt-unk- magunk után, meglehetősen felháborító volt. Sajnos minket egyre inkább a "fiataljaink" alapján minősítenek. Remélem a magyar csapat megmutatja nekik! :)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások