Print this page
2020 augusztus 24, hétfő

Karanténba zárásunkról és egyéb "elmebajokról"

Szerző: Zita S

A szerző Zita S., aki ismerőseivel több soron eljuttattatta a levelet a miniszterelnökségre és Müller Cecíliának is.

Miniszterelnökség
1357 Budapest, Pf:6. ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök részére !


Tájékoztatás és bizalmatlanság bejelentése

Tisztelt Cím !

A kormány által koronavírus járvány veszélyhelyzetnek nevezett jelenséget figyelve és összeszedve a mindennapi tapasztalatainkat, valamint a megszólaló illetve publikáló magyar és nemzetközi szinten megszólaló orvosok adatait, tájékoztatásait összegezve sokan a következőkre jutottunk: - valami nagyon nem stimmel a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekkel, tájékoztatásokkal a kormány részéről, illetve nemzetközi szinten.

Olyan ellentmondásosak az egészségügyi tájékoztatások a kormány és a különböző médiák részéről, és annyira mások a tapasztalataink, hogy kétségbe kell vonnunk a járvány, vagyis veszélyhelyzet valódiságát, és azt kell gondolnunk, hogy a veszélyhelyzetnek nevezett valami mögött egy más dolog áll: az előre beharangozott gazdasági válság elleplezése , vagy a gazdaság szándékos összeomlasztása, és az egészségügy illetve más egyéb dolgok átszervezése a lakosság tudta és beleegyezése nélkül. Úgy néz ki, hogy totál globál szinten.

Nem tudjuk hogy nemzetközi szinten ki indította el a vírussal kapcsolatos média terrort, de többünk tapasztalatai alapján tavaly és ez év januárjában volt egy durvább influenza járvány, amibe többen beleestünk és elég komolyan megviselte a szervezetünket, nehezen jöttünk ki belőle, de február közepére lecsengett.

Érdekes módon ekkor még komolyabb média tevékenység nem volt, még a kormány részéről sem.

Hirtelen és egyszerre kezdődött világszerte a pánikkeltés, először azzal hogy Kínában Vuhanban hatalmas koronavírus járvány kezdődött, aminek pontos okát nem tudták, de denevérzabálással hozták összefüggésbe. Majd a koronavírus felugrott a világűrbe anélkül hogy Kína többi településeit megfertőzte volna,és leugrott Olaszországba illetve a világ rengeteg helyén, iszonyú mennyiségű halottat hátrahagyva. Mutogatták a médiákban a rengeteg hallottat, amik egy részéről kiderült hogy a számadatok nem valósak.

A kormányok és emberek bepánikoltak a hírekre, az országok bezárkóztak és maszk viselésére kötelezték az embereket, illetve az időseket elválasztották a fiatalabbaktól arra hivatkozva, hogy ők a veszélyeztetett korcsoport, főleg akiknek más alapbetegségeik vannak. Bezártak az óvodák, iskolák és egyre több munkahely szűnt meg a leállás miatt. Vagyis ha eddig nem volt, akkor most keletkezett egy gazdasági világ válság.

Svédország, Fehéroroszország és sok távol-keleti ország nem így oldotta meg a vírus hirdetés okozta helyzetet, hanem az élet ment tovább a maga medrében természetesen azzal, hogy jobban odafigyeltek a betegekre, idősekre, és a higiéniás dolgokra, mint kézmosás, tüsszentés és köhögés, illetve viszonylagos távolságtartás egymástól. Maszkos buli nem volt, sem bezárkózás.

Nálunk, itthon érdekesen alakult a helyzet: kihirdette az Operatív Törzs hogy a járványveszély miatt a 65 év felettiek és azok akiknek alapbetegségei vannak, azok mivel veszélyeztetettek, maradjanak otthon, ne találkozzanak hozzátartozóikkal, és vásárlási idő intervallumot határoztak meg nekik. Elválasztották őket a 65 év alattiaktól. Ugyanakkor nem látszott semmilyen olyan sürgős tevékenység a kormány részéről, amit egy nagyon súlyos, világjárványnak nevezett veszélyhelyzet indokolta volna, vagyis nem szólalt meg a köztársasági elnök, illetve a Katasztrófavédelem, és nem határozták meg a Katasztrófavédelem mellett a rendőrségnek és önkormányzatnak hogy települési létszám alapján azonnal maszkot kapjanak a települések lakói, ez a mai napig elmaradt, illetve nem indult be állami rendeletre azonnal egy üzem sem olyan maszkok gyártására, amik egy rengeteg halottal járó világjárvány elleni védekezéshez szükséges.

A maszkok használata is ellentmondásos volt, először azt mondták, hogy a fertőző betegek viseljék, majd azt állították hogy mindenki lehet fertőző akkor is ha nincsenek tünetei, ezért kötelezően hordania kell mindenkinek. Ez légúti fertőzésnél elég érdekes állítás, hiszen a fertőzések a nyálkahártyákat irritálják, és váladékot mindenképpen termelnek, még ha köhögés és tüsszentés nincs is, vagy nem számottevő.

Az Operatív Törzs arról is tájékoztatott, hogy a gyerekekre nem veszélyes, sokukon úgy megy végig a fertőzés , olyan csekély tünetekkel hogy szülők sokszor észre sem veszik. De ezzel ellentmondásosan lezárták a játszótereket és bezárták az iskolákat.

Az Operatív Törzs arról is tájékoztatást adott, hogy a felnőtteknél magasabb lázzal, és egyéb tünetekkel járhat, de a fertőzés kifejezetten az idősekre és olyan személyekre veszélyes akiknek valamilyen komolyabb alapbetegségeik vannak.

Azonban nem tudták megmondani hogy a vírus hogyan terjed, ellentmondásosak voltak a tájékoztatók, annyira hogy mára paródiák vannak fent a neten. Először azt mondták hogy nem a levegőben terjed, hanem a felületeken van, azokhoz nyúlkálunk mosdatlan kézzel, úgy visszük be a fertőzést. Na de hogy került legelőször a felületekre egy olyan vírus, ami a médiák riogatása alapján iszonyú sok halottat produkált. Aztán jöttek azzal, hogy a levegőből leülepedett a felületekre. Hát igen, tavasszal és ősszel vannak nátha és influenza járványok, mert akkor optimálisak az életviszonyok számukra, ez már csak így van a természettel. Muslinca is akkor és ott terem ahol gyümölcs erjedés, rothadás, vagy szüret van. Kizárt hogy nélkülük legyen, mert ezek az alapfeltételei a megjelenésének.

Aztán jöttek azzal hogy májusban tetőzni fog a járvány, és a tetőzés másnapján, vagyis amikor normális menetben a legtöbb a beteg ember, akkor összeengedték a népet, lehetett étterembe menni és egyebekre. Hát már ez furcsa egy intézkedés, hogy először laposítjuk a görbét azzal hogy nem találkozhatunk egymással és nem járhatunk össze, sem rendezvényeket nem tarthatunk, majd egy elegáns kanyarral összeengedjük a népet akkor, amikor a legtöbb a fertőző beteg, mert a tetőzés ezt jelenti. Nagyon furcsa. Meg hogy járvány nincs csak veszélyhelyzet.

És az emberek az első sokk után felébredve érdeklődni kezdtek egymástól, hogy kinek vannak rokonai, hozzátartozói, akik súlyos koronavírusos betegek, ám senki ilyen személyt nem ismert, még az ismerősök ismerőseinek ismerősei között sem. Nem rohangáltak a mentők szirénázva a fuldoklókkal sehol hogy lélegeztető gépre tegyék, legalábbis mi egyetlen egyről sem tudunk, sem ismerőseink ismerőseinek ismerősei.

Aztán villámgyorsan kiüríttették a kórházakat, hazaküldték a betegeket válogatás nélkül, amire Dr. Duda Ernő virológus egy interjújában azt mondta, hogy 40-szeres túlbiztosítás volt így a kórházi létszám, ami egy katonai hadgyakorlatnak jó, de járvány elleni intézkedésnek nem.

Megszűnt a járóbetegellátás, megszűntek a fogászatok, nőgyógyászatok, szűrővizsgálatok.

Hogy az onkológiai betegekkel, szív-és érrendszeri betegekkel, pszichiátriai betegekkel mi lett, nem tudjuk, csak amit a médiákból, újságcikkekből saját magunk tapasztalataiból és ismerőseink elmondásaiból tudunk, illetve amit orvosok, ápolók, asszisztensek, mentősök titokban elmodtak. Mert valamiért titoktartást kellett aláírniuk , illetve a kért adatok kiadási 15 napos határidejét is felemelték állítólag 45 napra érthetetlenül. A veszélyhelyzet elleni védekezés miatt. De egy adminisztrátor a gép előtt ülve hogyan védekezik az adatkiadás során, ha az adatkérő nincs jelen?

Közben Magyarországon és nemzetközi szinten is dagadni kezdett a botrány, ahogy az emberek az első sokkból magukhoz tértek. Itthon és külföldön is megszólaltak orvosok, akik adatokkal bizonyították, hogy egy közepesebb influenza járvány ugyan lezajlott 2019. november-decemberében, ami 2020. január, februárban véget ért, de a halálos áldozatok száma nemcsak jóval kevesebb, mint ahogy a médiák beharangozták, hanem alacsonyabb az előző évek halálozási statisztikáihoz képest.

Svédország, Fehéroroszország és a távol-keleti országok , mint Japán, Dél-Korea, Tajvan, Szingapúr, stb.nem zártak be sőt , Lukasenko fehérorosz elnök pedig több interjúban és a virágvasárnapon a templomban ahol mindenki maszk nélkül ült, elmondta,hogy ez a vírusmizéria egy mesterséges pánikkeltés, tömeghisztéria.

Ami a legfurcsább: hogy Magyarországon nem szólalt meg egyetlen virológus sem, nem voltak orvosi konzultációk, szakmai kerekasztal beszélgetések, tájékoztatók a veszélyhelyzet kielemzésére a vírussal kapcsolatban, és hogy mi lesz a kórházból elbocsátott súlyos betegek sorsa, illetve a járóbeteg ellátás hiánya miatt a betegekkel:

Csak Müller Cecília mindig két rendőrtiszt között, ami megint érthetetlen.

Lássuk, hogy kik azok az orvosok akik megszólaltak, és mit állítottak:

A Heves Megyei Orvosi Kamara elnöke, Dr. Pócs Alfréd ortopéd orvos, hogy naponta telefonálnak a műtétre váró betegei, mert nagyon nagyok a fájdalmaik, és azt kérdezik hogy mikor lehet őket végre műteni? Dr. Pócs Alfréd, Dr. Gődény György és Dr. Tamasi József belgyógyász természetgyógyászközös kerekasztal beszélgetésükön elhangzott, hogy tudatos félrevezetés, félretájékoztatás folyik, hogy a gyors ágykiürítést a járvány apropóján csinálta a kormány, kihasználva az emberek félelmét. „Nem tudni hogy hányan jártak így pórul, haltak meg, valamint nincs kórbonctani vizsgálat, amely egyébként tudományos adat. Hogy ha majd ha beindul a járó beteg ellátás, évekig kell majd várni a várólisták miatt"-mondta el Dr. Pócs Alfréd.

Elhangzott, hogy a tesztek nem alkalmasak a betegség megállapítására, illetve hogy különbséget kell tenni fertőzött és beteg között. Hogy „a betegek számát kellene közölni." „Hogyan működik a rendszer? Ha nincs boncolás, ha nem tudjuk, hányan betegedtek és haltak meg a lakosság összlétszámára vonatkozóan? Ha az egészségügyben szokásos fix eligazodási pontok nincsenek meg, akkor nem tudjuk értelmezni az ágykiürítést, boncolástiltást. stb."

Prof. Dr. Duda Ernő virológus egy cikkében azt állítja, hogy ezer beteg volt, most 40 000 hely van, ez 40 szeres túlbiztosítás, és hogy az ágyszám csökkentés lehet hogy egy katonai gyakorlatnak jó volt ,de járványügyi szempontból értelmetlen volt. A koronavírust pedig nátha tüneteit okozó, vacak, alig halálosnak nevezi..
♦ 1. melléklet: Dr. Tamasi József belgyógyász leközli, hogy Olaszországban a halottak életkora 80.5 év volt, 10 % 90 év feletti, 90 %-uk 70 év feletti. Az elhunytaknak csak 0.8 %-a nem szenvedett semmilyen idült betegségben ( de nem tudni, hogy dohányos, drogos vagy elhízott volt-e.) 75%-uk kettő vagy több, 50 %-uk három v. több krónikus betegségben szenvedett. Az átlagos olaszországi halálozás a korona vírus járvánnyal együtt sem éri el a szokásos egységnyi időre jutó olaszországi rátát. Ezért teljesen félrevezető, csupán pánikkeltést szolgáló minden nap hírt adni arról, hogy megint 800-900 olasz halt meg a koronavírus miatt.

A koronavírus miatti tüdőgyulladásos halálozás nem éri el a normális tüdőgyulladási halálozást. Az európai halálozási monitoring rendszer nem mutat semmilyen emelkedést egyetlen országban sem, kivéve Olaszországban ahol a 65 felettiek halálozása megnőtt, de még mindig nem éri el a 2016/17 évi influenza miatti halálozást," Nem prezenetálják az sem, hogy az egészséges idősek mennyire gyorsan és milyen százalékban gyógyulnak meg, hiszen ez is csökkentené a pánikot. ... Dél-Koreában 9500 pozitív teszt, 152 haláleset.

Sucharit Bhakdi a Mainzi Egyetem mikrobiológus professzora, infektológus, mikrobiológusegyenesen önpusztítónak, groteszknek , kollektív öngyilkosságnak nevezi az intézkedéseket, mert azok a társadalmi shock okán sok idős embernek lerövidítik a várható élettartamát és felveti a kérdést hogy az idős beteg emberek halálában mennyire játszik közre a több hete bevezetett intézkedési csomag.

♦  Idézem: „polgártársaink életét és egzisztenciáját tesszük kockára , ha védekezünk egy nem létező veszély ellen. A most hozott intézkedések katasztrofálisak az ország számára. Óriási károkat okoznak minden eredmény nélkül. A koronavírusok emberemlékezet óta itt vannak köztünk és az orvostudományban elhanyagolható szerepet játszanak. A legtöbb fertőzött nem lesz súlyos beteg. Csupáncsak az egyéb betegségekben szenvedő , főleg tüdő-és szívproblémákkal küzdő idős emberek számára lehet súlyos. 10.000 fertőzés. Ebből 99% enyhe, vagy semmi szimptómák. A fertőzés nem egyenlő a betegséggel. Ha a társadalom a korlátozásokat elfogadja, ez a kollektív öngyilkossággal egyenlő. „ Ha az influenza vírusnál nem teszünk semmit, miért kellene tenni a covidnál bármit? Olyan dolgokat tenni ami az emberek alapjogait sérti, ennek nem lenne szabad így történni."

· Maria Rita Gismondo olasz mikrobiológus arra szólítja fel az olasz kormányt, hogy hagyja abba a megbetegedési és halálozási adatok napi kommunikációját, mert az értelmetlen pánikot kelt és semmilyen valós alapja nincs, mert a diagnózisok és következtetések pontatlanok.

· Petro Vernazza svájci infektológus bírálja az országok által meghozott intézkedéseket. Azt mondja, hogy semmi értelme a tesztek növelésének, mert a fertőzöttek 90%-ában tünetmentesen lezajlik a fertőzés. Az iskolák bezárása és a kijárási tilalom pedig egyenesen kontra produktív, mert megakadályozza hogy a gyerekek és felnőttek időben immunizálódjanak a vírussal szemben.

· Frank Ulrich Montgomery a német orvosi kamara elnöke is a lockdown rendszert ellenzi és kontra produktívnak tartja.

· Dr Pablo Goldsmicdt argentin virológus egyenesen globális terrorizmusról beszél a vírus kapcsán kialakított intézkedések kapcsán.

· Dr. Wolfgang Wodarg belgyógyász tüdőgyógyász: Ami most van, az nem több egy átlagos influenza szezonnál.Az influenzás esetek5-15 5-át mindig is a koronavírus okozta. Ez az arány az idei évben is 10 %.

♦  „ A 600 (új (fertőzéses eset semmit nem mond. Ez nem mérőszám a vírus terjedésére.

Nem mindegy hogy 1 millió vagy ezer tesztelésből állapítunk meg 600 koronavírusos beteget Olaszországban 50 ezer tesztelésből mértek 600 koronavírusos esetet. Ennél jóval magasabb a kórházi tartózkodás során kapott egyéb fertőzésben meghaltak száma, amely Németországban 15.000 És ez több mint a közlekedési balesetek áldozatai. A tüdőgyulladással kórházba került személyek 20-30%a meghal. Súlyos gondatlanság a pánikkeltés, a közlekedés és rendezvények korlátozása. A sajtóval elszaladt a ló."

♦  „Bosszankodom, hogy sok embernek fölöslegesen kell szenvednie a pániktól, hogy fölöslegesen zárják az embereket karanténba, hogy fontos rendezvényeket mondanak le, hogy az embereknek személyes és gazdasági hátrányuk származik belőle, anélkül hogy ez orvosilag indokolható és tartható volna."

♦  Német orvosok: a koronavírus világjárvány tulajdonképpen a szezonális influenzának a média és az országok kormányai által felfújt, felturbózott verziója.
· Globális teszt, mennyire tették a populációt apatikussá, irányíthatóvá, karámba terelhetővé. Kételkednek hogy merőben más és halálosabb mint a többi szezonális influenza.

♦  Dr. Heiko Shöning azt mondja, hogy a koronapánik egy színjáték. Eljött az ideje. hogy megértsük, hogy a kellős közepén vagyunk egy, a világot átölelő, maffiaszerű bűncselekménynek!!!!. A szakemberek számára a koronavírus régóta ismert. Glasgówi tudósok egy tanulmányban 2005 és 2013 között vizsgálták azokat a vírusokat, amelyek légúti megbetegedéseket okoznak, A fő kórokozók között van a koronavírus is amely a tüdő megbetegdések 10-15 %-át okozza, a Covid 19 csak a koronavírusoknak egy új variánsa. Hogy a vírusok állandóan változnak, nem újdonság a szakembereknek. Így minden influenza szezonban új vírusok bukkannak fel. Szabadságunk korlátozása ellen pedig védekezzünk alkotmányos jogunknál fogva. A tudomány nem azt jelenti hogy teljesítjük a politika és a sajtó elvárásait."

· Prof. Dr. Michael Kentsch, Itzhoe Klinikum főorvosa:"Itt Schleswig-Holsteinban nyugalom van. És azt hiszem, hogy ez a helyes hozzáállás. Azt mondom munkatársaimnak, tekintsük ezt úgy, mint egy normális influenzát,amit komolyan kell venni. Alapos kézmosás, zsebkendőbe köhögés. Az influenza még mindig veszélyesebb mint a koronavírus. Évente 15-20 ezren halnak meg influenza következtében Németországban, A hagyományos influenzás megbetegedés jelenleg valószínűbb mint a koronavírusos fertőzés. „

♦  Megszólalt Dr. Gelléri Julianna is a Viva Natura Tv-en, ahol elmondta hogy félelemkeltés folyik, valamint hogy minél jobban fél valaki annál befolyásolhatóbb. A vírus hogy jön el Kínából Budapestre, de nem fertőz Sanghajban? A félelem a vírus. Beszélt arról hogy a személyes kapcsolatok, ölelés hiánya milyen fontos a betegségek kialakulásában

♦  Dr. Ébert Jenő Svájcban élő oltáskritikus orvos, aki 50 éve orvos, és Budapesten a SOTE-n végzett a Viva Natura tv-n, ő még a Hyppokratészi esküt tette le, amit mára az orvosok elvetettek. Ő szintén elmondta, hogy nagyon rossz irányba megyünk. Állítása szerint a koronavírus pánikkeltés háttere és célja az, hogy a bolygó teljes lakosságát, 7 milliárd embert beoltsanak. Elmondta továbbá, hogy Bill Gates a WHO szócsöve, és beszállt a Big Pharmába, ami az oltásanyag gyártók összessége. Vagyis Bill Gatesnek anyagi érdekeltsége van az oltásokban, és a WHO-nak is.

A gyógyszer lobbi milliárdokat ad országoknak,c serébe azt várja, hogy azok maradéktalanul hajtsák végre akaratukat. Dr. Ébert Jenő arra kéri a magyar orvosokat, hogy tanulmányozzák az oltáskritikus irodalmat. Szerinte a védőoltás hazugság, nem véd, nem létezik, betegséget okoz, károsít. Állítja hogy a jelenlegi állapot pszichológiai hadviselés, valamint hogy mentális és fizikai mocsok zúdul ránk. Paradigma váltás kell, hogy ne kerüljünk a Big Pharma hatalma alá.

A vírusteszt 50-80%-ban téves. A médiaszámok hamisak, félelmet keltenek, és sokan belehalnak, beleőrülnek. Valamint munkanélküliséget okoz. Az USÁ-ban 20 millió ember veszítette el az állását. Elmondta hogy a régi orvos generáció még megtanult gondolkodni. Szerinte az oltások nem jók, nem használnak. Nincs tudományos vizsgálat. Az oltottak sok betegséget kapnak, az autoimmun betegek meghatványozódnak, 1986-ig 12 % volt, ma 52 %, gyerekek is krónikus beteggé válnak, ezért egész életükben gyógyszeres kezelésre szorulnak.

Carlo Maria, Vigano érseke a katolikus egyházból más egyházi személyekkel együtt nyilatkozatában, mely május 7.-én lett közzétéve, azt nyilatkozza, hogy a Covid-járvány ürügyén sérülnek az állampolgárok alapvető szabadságjogai, beleértve az istentisztelethez, vélemény nyilvánításhoz, mozgásszabadsághoz való jogokat. Mint írja: „Jó okunk van azt gondolni a járvány előfordulásáról, a hozzá kötődő halottak számáról szóló hivatalos adatok alapján, hogy vannak olyan hatalmak, amelyek abban érdekeltek, hogy pánikot keltsenek a világ népességében, amelynek kizárólagos célja a szabadságjogok elfogadhatatlan korlátozásának bevezetése, az emberek ellenőrzése és nyomon követése. Ezen illiberális intézkedések bevezetése felkavaró kezdete egy minden ellenőrzés felett álló Világkormány megvalósításának." ...„hagyni kell az embereket, hogy segítsenek családjuknak, a társadalom sejtjeinek, nem pedig indokolatlanul büntetni a gyengéket és idősöket, és fájdalmas elszakadásra kényszeríteni őket szeretteiktől. „A személyes és társadalmi kapcsolatok kriminalizálása szintén elfogadhatatlan része azok tervében, akik az egyének elszigeteltségét szorgalmazzák annak érdekében, hogy jobban manipulálhassák és irányíthassák őket.

... a polgárok számára lehetőséget kell biztosítani arra, hogy megtagadhassák a személyes szabadság e korlátozásait anélkül, hogy bármiféle szankciót szabnának ki azok számára, akik nem akarnak oltást, nyomkövetőt vagy más hasonló eszközt használni.

Már hallani hogy novembertől Magyarországon meg lesz a vírus elleni oltóanyag és oltani akarják az egészségügyi dolgozókat meg a 65 feletti embereket.
Meg hogy a korona vírus második hulláma ősszel. Honnan tudják? A H1N1 sem jött vissza. A vírusok változnak, mutálódnak, ahogy a híres orvosok is mondják. Miért nem a nyájimmunitást segítik elő???

Németországban botrány volt amikor kiderült, hogy a politikusoknak tiszta oltóanyagot adtak, a lakosságnak meg szennyezettet...

Miért nem a természetes egészséges életmódot hirdetik? Idézem Dr. Tamasi Józsefet:

"Kásler miniszter úr kiadványa egyetlen sort nem tartalmaz arról, hogy mit tegyenek odahaza az emberek, hogy valódi légúti megelőző gyakorlatokat (légzőgyakorlatok), gyógynövénypraktikákat, vitaminszedést, és milyen hatékony diétát kövessenek. Ami Dél-Koreában még hozzájárult a járvány megfékezéséhez, az az, hogy a teljes megelőzés nem a konzervatív orvoslás, hanem a tradicionális koreai medicina, tehát a természetgyógyászati orvoslás kezében van, akiket ott egyetemen képeznek öt éves oktatás keretében és minden kórházban létezik természetgyógyászati osztály. Így az átlagéletkort 90 évre vitték fel és lényegesen hatékonyabban előznek meg minden krónikus betegséget, mint a nyugati medicinára épülő rendszerek Európában. Bár Magyarországon az egészségügy részét képei a Komplementer orvoslás, a hivatalos intézmények és testületek vezetői egyáltalán nem veszik számításba a komplementer orvoslás sok ezer éves tapasztalatait. Tudatlanságból, gőgből, evidencia kábulat okozta fanatizmusból vagy egyszerűen csak felelőtlenségből?"

Dr. Stefan Homburg a Közgazdaságtan professzora, a Hannoveri Egyetem Államháztartási Intézet Igazgatója azt nyilatkozta, hogy a lezárás felesleges és hatástalan volt, és csak az elit tudja a valós tényeket.....

♦  Dr. Hendrik Streech HIV kutató, epidemiológus, virológus professzor a videón elmondja, hogy „ Minden előrejelzés, hogy lesz oltóanyagunk: komolytalan. Mert nem tudjuk. Sok kórokozó ellenszerét kutatjuk évek óta, HIV, Hepatitis C, malária, szifilisz, még sincs ellenük oltóanyagunk, igaz nem mind vírusosak. Ilyesmi nem mondható meg előre, az oltóanyag-kutatás túlságosan is tele van meglepetésekkel.

Dr. Gődény György felmutatta a statisztikát, melyszerint a SARs-2-kovid vírus mortalitása a Heinsberg tanulmány szerint 0,2 – 0,43 % közötti, míg az influenzáé járványonként különböző, ált: 0,02 – 2% közötti.(Semmelweis Egyetem –Légúti fertőzések).
Vagyis az influenzáé nagyobb.

Fentiek alapján megrendült a bizalmam, bizalmatlanságot jelentek be, és szeretném ha a kormány beszerezné ezen hiteles szakemberek nyilatkozatait, tájékoztatásait, és nem szakítaná szét többet a családokat, nem engedné hogy munkahelyek tönkremenjenek, és nem engedné hogy egy második hullámot hirdessenek ki valótlan adatokat közölve.

Szeretnénk azt is tudni, hogy nemzetközi szinten kitől ered az egész.

Tavasszal, és ősz vége felé mindig vannak influenza járványok. Ez az élet természetes rendje, de ez nem indok arra, hogy a Föld nevű bolygót karantén alá helyezzék és az emberek szabadságjogait korlátozzák, hogy a nem koronavírusos betegektől a gyógyítást, gyógyulást megtagadják.

Még a harctérről is lehúzzák és ápolásban részesítik a sebesülteket, itt pedig csak a koronavírusosokat akarták gyógyítani. Miért? Miért nem lehetett boncolni, és miért kellett az egészségügyi dolgozóknak titoktartást aláírni?

Ha tovább nem hiszünk, és ennek hangot adunk, valamint hiteles tájékoztatást kérünk, az nem nyugtalanság keltése rémhír terjesztéssel, nem bűncselekmény hanem egy normális dolog, mivel az ember szabadnak születik, - és amennyiben a megszólalásunk az adatokkal nyugtalanságot keltene az emberekben, a lakosságban, akkor a kormány feladata a hiteles tájékoztatás.

Kérjük hogy ne erőltessenek ránk semmilyen kötelező oltást a fentiek alapján.


MK.GOV.HU
mk.gov.hu