Print this page
2011 február 14, hétfő

A 2011. törvényről, amit alkotmánynak akarnak nevezni

Szerző: Plósz Sándor

Álláspont
Minden tiszteletem azoknak, akik tisztában vannak avval, hogy Magyarországnak van Alkotmánya. Van csak 1944.03.19. a német megszálláskor fel lett függesztve. Azóta is megszállt ország vagyunk.

 A 2011 márciusi vagy máskori törvényről, amit alkotmánynak akarnak nevezni. 2010. dec.20-as anyag alapján.

PREAMBULUM
A preambulummal részleteiben nem foglalkozom, mert az a „modernizálandó nyelvezetű Jókai regény” sorvezetője.
Annyit KI KELL EMELNI, hogy ebben a fejezetben „történeti alkotmányunkat kell méltatni”, akkor meg kell jegyeznem azt a furcsaságot, hogy a méltatásnak avval kell kezdődni, hogy hatályon kívül helyezik a történelmi alkotmányt. Az pedig nem méltatás. Ha nem, akkor azt hatályba kell emelni. Akkor meg ez minek?

ALAPVATŐ RENDELKEZÉSEK


1. „Magyarország alkotmányos állami folytonosságát a Szent Korona fejezi ki” akkor a sarkalatos törvényekben érvényre kell juttatni az „1920. évi I. törvénycikk az alkotmányosság helyreállításáról és az állami főhatalom gyakorlásának ideiglenes rendezéséről: (természetesen dátumot módosítva 1944.03.19. 2011. az adott napig.)
9. § Az úgynevezett népköztársaság és tanácsköztársaság szerveinek néptörvény, rendelet vagy más elnevezés alatt kibocsátott mindennemű rendelkezései érvénytelenek. Hasonlóképen érvénytelenek az úgynevezett nemzeti tanácsoknak és szerveiknek mindennemű rendelkezései és határozatai is.”

2. A Szent Korona folyamatossága nem ismeri a KÖZTÁRSASÁGOT.
3. Ez most megint újabb címerek? címer … „tölgyfa lombokkal övezett pajzs”. Az elnök jelenleg egy új angyalos címerrel díszíti magát, itt egy újabb.

5. Tulajdonképpen a szuverenitás feladása. Ebből a pontból úgy tűnik, hogy kétharmaddal ki lehet lépni a punióból!
6. Ha a szöveg szerint Magyarország elismeri „a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait” akkor le kell bontani az orgazdatársadalmat, vissza kell adni a tulajdonosnak a tulajdonát.


A 9. –ból szintén az előbbiek következnek.
ALAPVETŐ JOGOK ÉS KÖTELESSÉGEK
Ha az 1. igaz, akkor nincs abortusz, csak életvédelmi okból. Helyes, ha van, akkor van halálos ítélet is, adott esetekben.
„Mindenkinek joga van közérdekű adatok megismeréséhez”. EZ FELOLDJA AZ EZER ÉVES TITKOSITÁSOKAT!
Egyébként a titkosíthatóságot szabályozni kellene, maximum a következő ciklus utolsó előtti évéig.
Ez csak néhány kiemelés,- nekem elég.

Álláspont
Minden tiszteletem azoknak, akik tisztában vannak avval, hogy Magyarországnak van Alkotmánya. Van csak 1944.03.19. a német megszálláskor fel lett függesztve. Azóta is megszállt ország vagyunk.

A Fidesz feladata a történeti Alkotmány (1944.03.19.) és az alkotmányos jogok helyreállítása és a sarkalatos törvények megalkotása.

Ezek között is a legfontosabb az Igazság törvény (elszámoltatás 1946. visszamenőleg) vagy újraélesztése, vagy megalkotása.
Az orgazdatársadalom lebontása a szerzett javak (orgazda) adójának bevezetésével, amelyet nem egy jótékonysági alap, hanem a tulajdonos és/vagy örököse kap meg.

Ha ez a folyamat nem így lesz, akkor a Fidesz megalkotja a 2011. márciusi törvényt, amely olyan lesz, mint a 49.XX-as.

Ez az egész alkotmányozás, ROSSZ JÁTÉK A MŰVELETLEN TÖMEGEK SZÁMÁRA, mint Jókai átírása korunkra, című szdsz-es machináció.

A Fidesz – Kdnp a 2/3 feladata az Alkotmány és az alkotmányos jogok helyreállítása és a sarkalatos törvények megalkotása.

Plósz Sándor
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról