Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2018Feb23

2011. Június 10., Péntek 07:03

Nyilatkozatunk a közhatalom megalázó módszere ellen!

Írta:  Bene Gábor
Értékelés:
(1 szavazat)
A "konkrét adatokkal alátámasztott feljelentés alapján" foganatosított intézkedés időzítése minden jóérzésű magyar emberben visszatetszést kelt, s egy olyan szintű hiba, amelynek a felelőseit meg kell keresnie a kormánynak! Mert: „Bűnösök közt cinkos, aki néma”

Nyilatkozatunk a közhatalom megalázó módszere ellen!

Mi - a Magyarok Szövetségének Csongrád Megyei Szervezete, a Közvagyon Résztulajdonosai PJT tagjai, s rajtuk keresztül hozzávetőleg 8 millió szavazópolgár - megdöbbenéssel és értetlenséggel vettük tudomásul a közhatalom diktatórikus irányba mutató lépését, amely az ártatlanság vélelmének teljes arculcsapása, egy valóban joguralmi államban.

A rendvédelem egy neves személyiségét - Szima Judit érdekképviseleti vezetőt – az elmúlt pénteken gyanúsítottként hallgatták ki, amiről maga így nyilatkozott: "Olyasmivel vádolnak, amit nem követtem el".

Már az is a jó ízlés határát súrolja, hogy éppen az általa vezetett érdekképviselet aktív fellépésének időszakában kezdenek nyomozásba olyan ügy miatt, amely alkalmas mind a személy, mind a szakszervezet lejáratására, s ezzel a tárgyalási helyzetük gyengítésére. Azt ugyanis nem lehet elképzelni, hogy egy évek óta működő szervezetet, amelyet minden pénzügyi ellenőrző szerv átvilágított már, éppen most lenne szabálytalan. Vagy az eddigi felügyelet nem volt elég alapos? Akkor eddig hogyan működött a rendőrség, az ügyészség, az APEH, stb?

De az, hogy a kihallgatást követően őrizetbe vették hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt, majd szabadlábra helyezik ugyan, de „röghöz kötik” lakhelyelhagyási tilalommal, s így a (TMRSZ) szakszervezet és a hatalom tárgyalásain ezért nem vehet részt - egy bátor és a közösségéért kiálló vezető -, ez sajnálatos módon az 1950-es évek hatalmi túlkapásait idézik.  

A "konkrét adatokkal alátámasztott feljelentés alapján" foganatosított intézkedés időzítése minden jóérzésű magyar emberben visszatetszést kelt, s egy olyan szintű hiba, amelynek a felelőseit meg kell keresnie a kormánynak! Mert: „Bűnösök közt cinkos, aki néma”

Mindezt még akkor is meg kell tennie, ha Szima Judit esetleg valóban elkövetett volna szabálytalanságot. Hiszen nem a törvényes felelősségre vonás lehetőségét kérdőjelezzük meg, hanem a rákosista időzítést és lejárató technikát!

Megszólalunk, mert számunkra teljesen átlátható az a háttér, amely különböző pártoknak a rendvédelmi szervek irányába történő befolyásolását próbálják elérni. Felhívjuk a közvélemény, a kormány és az Országgyűlés alsóházának a figyelmét arra, hogy a karhatalom lehet bármelyik intézmény felügyelete alatt, de az ellenőrzés, csak a pártonkívüliekből álló felsőház joga lehet! Ha valóban visszatértünk volna a magyar jogrendhez, a történeti alkotmányunk elveihez, ilyen esetek nem fordulhatnának elő!

2011-06-09  

                           A fenti nemzeti szervezetek nevében: Dr. Bene Gábor S.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 1665 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 356 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1.1%
Romania 5.5%Serbia 0.9%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.3%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.8%Greece 0.1%
Austria 1.4%Poland 0.1%

Today: 640
This Week: 4434
Last Week: 5770
This Month: 19606
Last Month: 28880
Total: 1739671

Belépés