Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2017Jul21

2012. Május 24., Csütörtök 23:38

Ájultra verte osztálytársát a cigány Miskolcon

Írta:  Bene Gábor
Értékelés:
(6 szavazat)
Ma kaptam meg az alábbi levelet. S bár nem friss a hír, de reagálnom kellett rá. Elsősorban azért, mert az ügy akkoriban sem kapott publicitást, s azóta számtalan hasonló eset fordult elő, s a tanárok, orvosok, rendőrök felelőssége is egyre erőteljesebben domborodik ki. Hiszen nem csak az felelős, aki a helyzetet előidézte. Azok is felelősek, akik eltűrik ezt. Nem lenne szabad elmenni egyetlen iskolai, vagy utcai erőszak mellett sem, mert az elkövetők vérszemet kapnak, s egyre bátrabban fognak tevékenykedni! 

 „A kisfiam Barkai Botond a Miskolc, Fazekas utcai általános iskola 5.a. osztályos tanulója. A mai napon (2010. április 16. napján) 15.15 órakor a gyermekem napközis tanára telefonon értesített, hogy menjek be az iskolába és vigyem el a gyermekemet az orvoshoz, mert az iskolában bántalmazták.

Az iskolában megtudtam, hogy gyermekemet 14.30 óra körüli időben az osztálytársa, Horváth Krisztián a tanterem előtti folyosón bántalmazta úgy, hogy a földre lekerült és a földön a fejét rugdosta. A napközis tanár, aki bent volt az osztályteremben, arra lett figyelmes, hogy Botond visít, így kiment és látta, ahogy Botond a földön fekszik és őt H. Krisztián rugdossa. A tanár rászólt, hogy hagyja abba, de H. Krisztián a fiamat ennek ellenére tovább rugdosta és rákiabált a tanárra, hogy semmi köze hozzá, ne szóljon rá. Végül H. Krisztiánt a tanár távolította el és Botondot felállították a földről.

A bántalmazás ideje alatt Botond többi osztálytársa is jelen volt, illetve egy Zoárd nevezetű tanuló édesanyja is, aki szintén látta az eseményt. A folyosóra egyébként térfigyelő kamera van felszerelve, ami rögzíthette a cselekményt.

Botondot ezután az igazgatói irodába vitték, ott tért magához, mert a bántalmazás során elájult. Botondot én vittem az orvoshoz – megjegyzem sem a rendőrséget, sem a mentőket nem értesítették – a B-A-Z Megyei Kórház GYEK sebészeti osztályára, ahol megvizsgálták. Az orvos elmondása szerint Botondnak agyrázkódása van, a jobb füle vérzett, arcának bal oldala belilult, bedagadt, véraláfutásos volt. Jelenleg megfigyelésre bent maradt. Sérülésének mértékéről nyilatkozni így nem tudok.

A gyermekem több fejlődési rendellenességgel született, 10 műtéte volt, egyébként is – a testi fogyatékossága okán – nehéz gyermekkora van. Ezt használták ki a nevezett osztálytársa, és annak társai, amely verekedések már hosszabb ideje tartanak, de a legsúlyosabb formát most öltötte. Az iskolában ezt már egy jó ideje elnézték a pedagógusok, Botondnak – hiába panaszkodott – nem adtak igazat. Idáig fajult. (2010-04-18 10:54 barikád.hu)

Miskolc, 2010. április 17. Dr. Vékony Mónika jogász

Botond nemcsak a cigányindulat, hanem az elfajult liberalizmus áldozata is. Mindez a háttérben működő - és a hivatalosságok szerint: nem is létező - monetáris diktatúra haszonélvezőinek érdekében történik. Mivel ők irányítják a médiát és ezzel a közbeszédet, így a szerencsétlen anya (bár jogász!), le sem merte írni, hogy Farkas Krisztián egy neveletlen és más kulturális gyökerekkel rendelkező, gátlástalan cigányfiú.

A félelme egyébként jogos, mert mi magyarok - valóban nem rasszizmusból idegenkedünk a cigányoktól (S most a bűnözési statisztikákat nem is említem!), hanem az agresszív és kulturálatlan viselkedésük miatt. Ám ennek ellenére folyamatosan rasszistáznak minket olyan államok és személyek, akiknek az elődei egykor, keményen részt vettek a néger rabszolgakereskedelemben. (sőt még az 1960-as években sem utazhattak együtt négerek, fehérek. Sőt a feketék ki is voltak tiltva bizonyos helyekről)

Sajnos az éppen a rabszolgakereskedők utódai által épülő pénzdiktatúra, s annak kiszolgáló személyzete kitűnően beidomította a cigányságot ellenünk. Eközben olyan helyzetet teremtettek, hogy a dolgozó magyar emberek adóforintjaiból tartja el őket az „adószedő állam”, amelyet szintén ők irányítanak, bár legtöbbször csak közvetetten.

Kedves olvasó!

Mi ez, ha nem a divide et impera - tehát: "oszd meg és uralkodj"- elvének legaljasabb kiteljesedése? Haragunk ugyanis a cigányság ellen fordul, (teljesen érthető módon), miközben a gátlástalan bankárkaszt egyik kezével elveszi tőlünk kis vagyonkáinkat (lásd: csaló devizahitelek), másik kezével pedig már gyermekkortól kezdve összeugrasztják velünk azt a cigányságot, amely kultúrájából és a bankárkaszt által kialakított nyomorából kifolyólag kénytelen nagyszámú gyermeket szülni, mert csak így tud annyi jövedelmet (családipótlékot) kapni, hogy ne vesszen éhen, vagy ne kelljen betörnie.

Elismerem, hogy a cigányság jelentős része nem akar dolgozni, de az is tény, hogy akik szeretnének, azok sem tudnak! Ez a "csukafogtaróka" esete, amikor e "nem létező" háttérhatalom gerjesztette cigánybűnözésnek, még a létezését is tagadják, hiszen akkor szociológiai és kriminológiai vizsgálatok során kiderülne, hogy az egyébként is más erkölcsi érzékkel rendelkező néptípus éppen a liberális bankárkaszt gátlástalan profitéhsége miatt került ebbe a helyzetbe. Tessenek csak elképzelni, hogy ha felnő Horváth Krisztián, akkor milyen gátlástalan bűncselekményeket fog majd elkövetni? A normális észjárású ember tudja, hogy a nevelés lenne a megelőzés legfőbb eszköze, de a tanárokat nem hagyják nevelni! A bírák elfogultak velük szemben, de nem hátrányukra, hanem előnyükre. A rendőrök sokszor fogcsikorgatva engedik el a randalírozó, vagy még komolyabb bűncselekményeket elkövetőket, ha azok ojvékolnak és cigány származásukat emlegetve rasszizmust kiáltanak. Olyan is előfordul, hogy életveszélyes fenyegetést alkalmaznak (főleg gyermekeikkel szemben), s a rendőr tudja, hogy a „törvény” nem fogja őket megvédeni az esztelen és indulattól fűtött cigánybosszútól. Az indulat ugyanis nem racionális, s az iskolázatlan és neveletlen cigánygenerációk jelentős része pedig a megtapasztalt pártpolitikai liberalizmus okán: hihetetlenül „erős”, indulatos, gátlástalan és végtelenül erőszakos.

Minden tiszteletem azon cigányoknak, akik ellent tudnak állni ennek a romboló téveszmének, akik megértik, hogy az Ő őseiket nem rabszolgaként hurcolták be Magyarországra a magyarok, hanem önként jöttek. A jobb élet reményében jöttek és a magyarság befogadta őket!
Csakhogy így is kellene viselkednie mindegyiküknek! Beilleszkedően és befogadottként!
Csakhogy ezt nemcsak nekik, de a pártpolitikusoknak is fel kellene ismerniük!
Ha nem teszik annak is oka van.
Tessenek ezt jól átgondolni! Talán még nem késő.


Szeged, 2012-05-14 Dr. Bene Gábor S.

Megjelent: 1533 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. Május 24., Csütörtök 23:52

Hozzászólások  

 
torpapa
#2 torpapa 2012-05-26 14:59
Idézet - igazságosztó:
A legtöbb dologban igaza van a cikkírónak csak hát abban nincs, hogy hogy sem a zsidóknak sem a cigányoknak egyik királyunk sem engedte meg hogy bejöjjenek az országba. ...
A magyar igazságosztó [kinek kilétét jótékony homály fedi
mivel a plejádi fénylények oltalma övezi]


IV. Béla, az inkvizíció hű szolgája engedélyezte a zsidók magyarországi letelepedését. Mint ilyet, elsőként Európában. Kár, hogy ezt nem olvasták a pleiádok. Javaslom, bánjunk óvatosan a homályfedte forrásból származó "információkkal".

A történelem azt mutatja, hogy bármilyen népcsoportok együtt tudnak élni, amíg szellemi uszítással, hatalmi taktikai eszközökkel össze nem ugresztják őket.
Mi magyarok is csak a quedlinburgi szerződést követően (973-tól) gyilkoljuk egymást, a római gyökerű gyűlölettanok hatására. Ideje lenne befejezni a terjesztésüket.
A szentkoronatanozást szintén bele akarják tolni az emberek tudatába, reméljük nem fog sikerülni. A Szent Korona Értékrend iránt érdeklődők merítsenek hiteles forrásból, ne bízzák az ismereteiket az internet kommandókra.
Javasolt honlap: drhalasz.szksz.com/
Idézet
 
 
igazságosztó
#1 igazságosztó 2012-05-26 13:54
A legtöbb dologban igaza van a cikkírónak csak hát abban nincs, hogy hogy sem a zsidóknak sem a cigányoknak egyik királyunk sem engedte meg hogy bejöjjenek az országba. Így tulajdonképp belógtak az országba és illegálisan tartózkodnak itt.
A miértekről és hogyanról a történelmünk tehet meg a háttérhatalmak.
Gyakorlatilag minden jogalapunk megvan hogy elzavarjuk őket vagy ellenállás esetén kivégezzük őket mivel ismét érvényben van a szentkorona tan mely ezt elő is írja.
És mivel ez a változás éve és nem húznak el innen mind itt fognak megdögleni.
És mivel egyre többen jönnek az országba a zsidók valószínű hogy nincsenek felvilágosítva, hogy ide meghalni jönnek.
Mivel úton van a segíség a plejádiak űrhajói már a láthatáron vannak és valószínű a háttérhatalmak már ezzel tisztába vannak.
Esélyük sincsen így hát mindent megpróbálnak.
De ezzel a technikával már nem tudják felvenni a versenyt.
Csak a miheztartás végett az egyik űrhajójuk 8km magas 13km széles és 42km hosszú a benne lévő kisebb hajók is másfél km hosszúak. Aki ilyeneket képes építeni az ugye igencsak fejlett lehet.

Úgyhogy az ilyen jellegű dolgokat egész egyszerűen nem kell eltűrnünk egyébként is a szentkorona tan mindenkit feljogosít a maximális önvédelemre és segítségnyújtásra tehát bárki aki hasonlót lát az odamehet és egyszerűen megölheti és azonnal fel is van mentve mivel hazánk és népünk védelmében bármi megtehető büntetlenül a betolakodok ellen.
Ha valakinek félelmei lennének ez ügyben tudnia kell hogy a mostani illegitim kormányzatnak már semmilyen jogköre nincsen a parancsot teljesítő rendőrségnek sincs erről tudomása vagy lehet csak kis létszámnak.
Csak ez a belénk nevelt félelem tart minket vissza ami természetesen legyőzhető, ugyanis a magyar mindig is harcos nép volt ezért is félnek tőlünk világszerte mivel 1 magyar 5 másikkal ér fel ezt jó ha mindenki tudja!
Ha bárkit is inzultálnának ez ügyben vagy bármivel kapcsolatban mindenki aki igaz magyar odagyülhet a rendőrök köré és elmondhatja ha nem fejezik be a magyarok inzultálását hát nem lesz kegyelem még most álljanak a saját oldalukra(ha magyar mert sajnos már idegenek tömegei vannak a soraikban) vagy mint mondtam nem lesz kegyelem.
Mert aki átállt a sötét oldalra és kiszolgálja a parazitákat annak egyszerűen nincs kegyelem!
Mostanság tehát szükség van a teljes összefogásra mivel egyre többen ébrednek öntudatra és mivel a Földünk hamarosan belép az ötödik dimenzióba ami magával hozza a tömegek teljes öntudatra ébredését aki pedig nem jut el erre a szintre annak annyi vagyis végük van!


Mindenkinek szeretetteljes szebb jövőt kivánok.
(csak az elkövetkező két évet kell túlélni)

A magyar igazságosztó

[kinek kilétét jótékony homály fedi
mivel a plejádi fénylények oltalma övezi]
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 311 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 68.1%Canada 1%
Romania 6.1%Serbia 0.8%
United States 4%Switzerland 0.4%
Russian Federation 3%Kuwait 0.3%
Germany 2.8%Australia 0.2%
Ukraine 2.8%France 0.2%
Slovakia 2.2%Czech Republic 0.2%
United Kingdom 1.9%Italy 0.2%
Austria 1.6%Netherlands 0.2%
Sweden 1.5%Greece 0.2%

Today: 29
This Week: 2562
Last Week: 4994
This Month: 14001
Last Month: 27481
Total: 1563751

Belépés