Print this page
2014 december 04, csütörtök

Legyen bojkott a magyargyalázó TV 2 ellen!

Szerző: Bene Gábor

Mit követett el a gatyáját letoló celeb? - Sokan nem tudják – hiszen nem tanították sem az átkosban, sem a bolsevikból polgáriba fordult rendszerváltás után –, hogy a magyar Szent Korona (a világon egyedülálló módon) a nemzeti közösséget, az ország területét és valamennyiünk közös vagyonát, a gyermekeink, unokáink jövőjét is biztosítani rendelt közvagyont is megtestesíti.

A nemzeti közösség ma élő részei pedig mi vagyunk, akiket megaláz a TV 2 nevű adó, amely olyan celebet állít színpadra, aki letolja nekünk a gatyáját. Már ez önmagában egy olyan cselekedet, amin meg kell döbbennünk, hiszen ez csak a balkánon volt divat régebben! De az, hogy a féreg mindehhez a Szent Koronánk másolatát hordta a fején, az agymosottságnak egy újabb szintjét jelzi, amit a szabadosság féktelen tobzódásának és a médiadiktatúra mindenhatóságának köszönhetünk.

Higgyék el, hogy nem az a nyomorult celeb a legnagyobb bűnös! Ő csupán meg akar felelni most annak a trendnek, amely kifosztotta a magyarságot, s a közvagyonunkat szinte teljesen szétrabolva szeretné, az azt jelképező, s a jövőnket jelentő Szent Koronát is nevetségessé tenni.

Csakhogy nem pusztultunk még ki, nem tudtak még mindannyiunkat fogyasztókká degradálni, s nem tuják befogni a pörös szánkat, amivel a halálunkig kiállunk ennek az agyon sanyargatott népnek az igazáért!

Mert nem az itt a kérdés, hogy miért Szent a Koronánk, hanem az, hogy miért működtetik azt a kettősmércét, amely semmit nem enged megkritizálni, ami a kufár szellemtől való, de mindent kritizál, ami magyar?

Nem merik ebben az országban kimondani a pártpolitika művelői azt sem, hogy a bankárkaszt devizaalapú kölcsönei valójában csaló, de “törvénytelen” szerződésben lefektetett uzsorakölcsönök, tehát köztörvényes cselekmények.

Helyette mindenféle „színházi előadásokat” tartanak a kölcsönvevők megmentésére! Ennyi gyávaság láttán, egyre kíváncsibb vagyok, mit tesz most a hatalom ezzel a buta, primitív celebbel, s a gátlástalan megbízóival szemben?

„A törvény írott szövege szerint ugyanis Varga Viktor elkövetett egy bűncselekményt, mert az általa megjelenített poén kifejezetten a Szent Korona lejáratását célozza.

Vitába kell szállnunk azzal a lehetséges ügyészi állásponttal, hogy csak a Szent Korona közvetlen megsértése lenne a bűncselekmény. A Szentkorona erkölcsi és jogi mibenléténél fogva sérül, ha kifejezetten lejárató célzattal alkalmazzák látványként, vagy műsor részeként.

Az az ügy, ahol az ügyészség régebben megtagadta a vádemelést, az valaminek a reklámozásáról szólt, de ez az eset egy primitív gúnyolódás, ami e törvényi tényállás alá esik”

Nemzeti jelkép megsértése

  1. §Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Indítsunk tehát ügyészi eljárást a celeb és a műsorgazda Tv adó ellen, mert ez bizony a Szent Korona meggyalázása volt, nem improvizálva, hanem tudatosan elkövetve!

Legyen bojkott a magyargyalázó TV 2 ellen!

Ebben az ügyben nem számít, hogy ki Fideszes, ki baloldali, ki Jobbikos vagy civil-nemzeti!

Mindannyiunkat sértett meg a képernyőn keresztül a tudatlanság vámszedője: a média!

Olyan tárgy másolatát tette fejére az embernek látszó szerencsétlenség, amely sokkal többet jelentett az őseink számára, mint a saját életük!

Legyünk hűek az elődeinkhez, indítsuk el a bojkottot a TV 2 ellen, ne nézze többé senki!

Forrás: http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/12/03/bene-gabor-mit-kovetett-el-a-gatyajat-letolo-celeb/

Ajánlotta: N László Anatal