20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 december 09, hétfő

Az agyszennyezés növekvő térhódítása.

Szerző: Bene Gábor dr.

Barátaim érdeklődnek naponta tőlem arról, hogy mit tapasztalok az USA legliberálisabb államában, New Yorkban? Nem könnyű feladatra vállalkozik ma az, aki egy ilyen komoly kérdést röviden, de korrekt módon szeretne megválaszolni, de mégis megpróbálom, hátha sikerül.

Az a hely ahol „vendégeskedem” az állam északi része, Westchestermegye, kifejezetten dombos-sziklás vidék, sok kisebb településsel. Az egyik helységnév tábla felirata ez: Kent Democrats.

Elintecsak az tünt fel nekem, hogy hatalmas 7O-8O centis vöröscsillagok díszítik egyes házak falát. Tehát nem fehér vagy kék színű, nem hat-nyolcágú hanem kifejezetten a rosszemlékű, ötágú vörös csillagok. Némi kérdezősködés után két féle válasz jött arra, hogy tudnak-e arról, hogy e jelkép bőven száz millió áldozatot okozott eddig a világtörténelemben?

1/ Nem tudunk mi ilyenről, nekünk tetszik ez a csillag!

2/ Kérem mi demokraták vagyunk, ezért tettük ki a falra!

Ezek a válaszok elgondolkodtatóak. Vagy nem tanítják itt sem megfelelően a vörös csillagot jelképül használó bolsi aljasságot, ami Gulágostól, Holodomorostól, a diktatúra továbbfejlesztéstől kezdve, szerintem a legembertelenebb társadalomátalakító kisérlet volt a nácizmust is hajazva a XX.-ik században. A Gulágon agyondolgoztatott milliók sorsa sokkal hamarabb fordult a„haláltáborok” irányába mint bárhol másutt, pedig az USA szövetségeseként nyerte meg Sztálin a világháborút. Talán épp a Gulágok mutattak példát Dwight D. Eisenhower  főparancsnoknak arra, hogy a háború utáni német hadifoglyokat (szerinte) nem kellett kötelezően, a nemzetközi szerződések értelmében folyamatosan élelmezni, hiszen Sztálin sem hízlalta az agyondolgoztatott foglyait a táboraiban. Ám e döntésnek hozzávetőlegesen milliós áldozatai lettek, mert a német hadifoglyok közül legalább ennyi halt éhen! Ámbár lehet, hogy ezen a környéken még nem hallottak azokról az ukrán parasztokról sem, akiktől elrekvirált minden élelmet az ötágú vörös csillagos szovjethatalom, s egyszerűen hagyta őket éhen halni? (Már akkor, amikor Ukrajna parasztjai ellenálltak a szovjet kollektivizációs kísérleteknek az 1920-as és 30-as években, a Szovjetunió Sztálin alatt munkatáborokat, kivégzéseket és éheztetést használt fel, hogy megtörje vagy megölje őket!Így kb. 1O milliót sikerült is megölni!A Holodomor ukrán szó, jelentése: éhég okozta halál, amit csak az 1932-33-as mesterséges éhínségre alkalmaz Ukrajna!)

Ennyit a Kent-ben élő demokratákról, akik az USA két nagy politikai pártja közül az 1828-ban Andrew Jackson elnök támogatói altal naggyá tett Demokrata párt szavazói. Ebben a közegben viszonylag kevesen szimpatizálnak a másik nagy politikai pártal a Republikánusokkal, de az én (sajnos itt élő) rokonságom nem demokrata, mert inkább a hagyományos értékek felé vonzódnak a hazájuktól távol is, mintsem beálljanak az elbutított liberális-fogyasztói létbe!

Főleg a gondolkodni képes emberek számára lesz egyre világosabb, hogy mekkora baj van itt az emberi fejekben! Az amerikai életforma egyfajta elzárkózó kiválasztottsági tudat, s ebből fejlődött ki az ún. balliberális gondolkodás hamissága. De ebből sarjadtak ki a modern művészet mai melléktermékei is: a meleg büszkeség, az állandó orgiára vagy élvezethalmozásra való vágyakozás, mindenféle egyéb perverzió, aberráció, a szavak átértelmezése, stb. stb..

Mindezek egyik legnagyobb és legügyesebb súlykolója Hollywood és a nemzetközi könnzűzene ipara, amit lassan már zajiparnak kellene hívnunk, mert kevesebb benne a zene és több a zaj! Az agyszennyező súlykolást ezek mellett az ún. balliberális televíziózás gyakorlata biztosítja a teljesen értéktelen, de mintaként felmutatott celebjeivel, illetve a hírfogyasztásra szoktatott szerencsétlen, szinte tudatmódosított nézőivel. (Ám szerencsére az itt élő rokonaimnak nincsen televíziójuk!)

Mindezek mellé lazán illeszkedik a pénzvezérelt, liberális egyetemi oktatás amely még az addig normálisan élő és gondolkodó vidéki diákokat is beviszi az agyszennyezés sötétségébe. Megvilágosodás helyett itt: elsötétítés folyik! Csak egyetlen példa erre: Itt élt és sokáig “tanított” pl. Noel Ignatiev, aki nemrégen halt meg. Elkötelezett amerikai, és marxista-kommunista volt, aki a Harvard egyetem oktatójává vált, később egy massachusettsi főiskola professzora lett. Nekem kicsit viccesen hangzott, hogy úgy kapott egyetemi tanári állást a Harvardon, hogy nem volt hozzá képesítése. Ám eszembe jutott a szegedi egyetem, ahol olyan is “tanított” engem, aki cipőfelsőrész készítő szakmával lett – kommunista gyorstalpalón – professzor! Ám ennek a Harvardon tanító amerikai zsidó embernek, voltak komoly alapelvei az egyetemen!

1/ A legnagyobb ideológiai korlátja a marxista-proletár osztálytudatosságnak, ill. a szolidaritás és a politikai tett elérésének: a fehérek sovinizmusa, most és történelmileg is.

2/A fehér sovinizmus, a fehér felsőbbrendűség ideológiai bástyája, a feketék fehérek általi elnyomása.

3/ A faj nem egy biológiai, hanem egy szociális kategória. A fehér faj azokat tartalmazza, akik kiveszik részüket a fehér bőr kiváltságaiból.

4/ Van olyan, hogy kábítószeres kultúra, de nincs fehér kultúra!

5/ A fehér ember nem csupán bőrszín, hiszen a távol-keletiek (pl. japánok, koreaiak) is fehér bőrűek, de ők nem „fehér kiváltságosok”, mert ők ázsiaiak.  

Sajnos ma már teljesen ezt az irányt vették át a többszörös kontroll alatt tartott közösségi felületek is. Ma már az USA minden területen – sajnos nem csak titkosszolgálati úton – hanem a tudatipar által megfertőzve, szinte önkéntesen korlátozzák a saját véleményüket, amit hívhatunk ugyan öncenzúrának, de annál sokkal rafináltabb! Ma a tudatipar teljes sprektuma gondoskodik tehát arról, hogy az önálló gondolatok nélküli fejekben mindez lassan még trendi is lehessen. S így a legtöbb USA polgár még büszke is arra, hogy ők a világ csendőrei, s „rendetraktak” az arab tavasz államaiban. S befolyásolják a magánkiadású zöldhasúkkal, sőt a mértéktelen hitelpénzként megjelenő elektronikus dollárral is a világgazdaságo,s egyúttal a világ gazdagodása helyett elérték a világ elszegényítését! Ez a liberalizmus a gátlástalanság liberalizmusa, amely a nemzetközi pénz-tröszt, vagyis a bankárkaszt találmánya az emberiség ellen! Ennyit az itteni negatívumokról!

Ám létezik ezen államban olyan, 1956-os magyar közösség, amely nem így gondolkodik, és mindezt a magtudin.hu nevű honlapon meg is jelenteti. Holnap megyek hozzájuk vendégségbe, s meg fogom írni az ottani tapasztalataimat!

 

A szerző nyugdíjas közjogász

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások