20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 21, kedd

A digitális világot fogja erősíteni a vírus, vagy nem?

Szerző: Dr. Bene Gábor

Ki fog minket megvédeni a digitális-globalizmusnak az egyre gátlástalanabb bankárkasztjától? Egyre inkább tapasztalhatjuk: megy a folyamatos tesztelésünk.

A világ urai kíváncsiak, hogy ha nem lehetett megszerezni a totális hatalmat a nácizmussal, a bolsevizmussal, illetve most a globalizmussal, akkor vajon mi veri ki a népeknél a biztosítékot? A félelem vagy felháborodás viszi majd a dolgozókat az utcára, mivel felismerik, hogy becsapták őket?

 

S máris itt a hír, hogy egyes multinacionális cégek a kormány válságkezelő intézkedéseire hivatkozva tömeges kirúgásokról adnak hírt, s ezzel már most is családok ezrei kerülnek bizonytalanságba.

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke Bubenkó Csaba szerint, itt az idő felemelni végre a szavukat – mint az áruházi munkavállalókat képviselő szakszervezetnek –, mert az országból sok tízmilliárd nyereséget az anyacéghez utaló multiláncok között akad néhány olyan, amely tömegeket tenne utcára a közeljövőben, s ezt a különadó bevezetésével indokolja. Bezzeg nem régen, a pánikvásárlások idején még szükség volt a munkájukra, most viszont hosszú távon ínséges időszakot sejtet a leépítésről szóló hír. Az elnök szerint szándékos lázításról van szó, amely a kormány ellen irányul. 

Pedig a különadó csak a rendkívüli állapotok megszűnéséig jelent fizetendő terhet, amit havi előlegekben, nem egyszerre kell a multiknak teljesíteni. Ez a hír azért is érdekes, mert egyre több helyen jelennek meg a kormány utasítására katonák a cégeknél. Azonban ezekhez a multikhoz nem jut?

 

Ennek az  állami ellenőrzés bevezetése – kivétel talán Svédország – valójában már most megvalósította azt a célt, amit a „nemlétező világkormány” célul tűzött ki. Sehol nem lázadtak fel az igen szigorú állami ellenőrzésen, vagyis már nincs meg az a társadalmi kohézió, ami a különböző nemzeteken belül, létre tudná hozni az ellenállás kicsi, vagy nagyobb sejtjeit. A vírus-hiszti ugyanis még azokat is megbénította, akik (mint hazánkban a kormány) valamennyire szembe mentek a bankárkaszti monetarizmussal. Az elidegenedésnek és virus-hisztinek egy olyan pszichológiára alapított egyvelegével állunk teát szemben, amelynek a lépéseit nem tudhatjuk ugyan előre, de tippelgetni azért lehet.

 

Ha eljut odáig a média által élesre gerjesztett vírus-hiszti, hogy az emberek már követelni fogják a régi életüket, akkor fognak előállni a szabadkőművesek által már régen megtárgyalt és kidolgozott javaslattal?

Csak ne a kommunista Kína rendszabályai által sugallt javaslatok legyenek azok, mert bár már írtam néhány előző írásomban, de a bolsevik-globalizmusnál rosszabb világrendet elképzelni sem tudok, hiszen ott az eszme általi butítás mellett történik a szelektív kizsákmányolás és a szervkereskedelem legaljasabb üzletmenete. Vagyis akit eszmeileg nem tudott a bolsevik párt meggyőzni, magába szippantani, annak az élete nem ér semmit és csak a szervei hasznosíthatók.

 

Ha most azt tapasztaljuk, hogy a kínai kreditrendszert akarják megvalósítani, akkor kezd érthetővé válni a vírus-hiszti indítási helye, a készpénzen történő fertőzéstől való riogatás, illetve sok helyen a multinacionális céget váltak a készpénzbegyűjtő helyekké, mert pl. Szegeden minden multinál elromlott a kártyafogadó rendszer. Én azt jósolom, ha sikerül begyűjteni a bankókat és érméket, akkor viszont már csak a bankkártyák használata lesz elfogadható, vagyis bevezetik az egész világon az egységes digitális pénzt, s annak kizárólagosságát a lehető legrövidebb időn belül. S ezzel párosul majd a tökéletes ellenőrzési lehetőség is amit felettünk gyakorolhat majd a digitális uralom.

 

Nézzük itthon hogyan lendült be a digitális-globalizmus? Az ingatlan.com ingatlanhirdetési portál, újításokat vezetett be az adásvételek és bérbeadások folytonossága, az ingatlanügyletek szereplőinek a biztonsága érdekében, amelyek a jövőben is alkalmazhatóak lesznek. A személyes találkozások csökkentése érdekében az érdeklődők már valós idejű chat formájában is kapcsolatba léphetnek a hirdetőkkel, az ingatlanközvetítők pedig az épületekről, telkekről már videókat is feltölthetnek az ingatlanhirdetésekhez. 

 

A Viber kedden közölte, hogy az elmúlt hetekben a platform teljes egészén nőtt a felhasználás, a hanghívásoké a korábbiak négyszeresére emelkedett. A szolgáltatásaikra főként a járványhelyzet miatt fokozódó igényt igyekeztek kielégíteni azzal is, hogy növelték alapvető kapacitásaikat, miközben számos új kezdeményezést is indítottak. Ezek között említették, hogy a csoportos hanghívásokon ötről húszra növelték a résztvevők lehetséges számát. Az ilyen csoporthívások száma az elmúlt két hétben 370 százalékkal nőtt. Márciusban a napi új, aktív Viber-felhasználók száma 18 százalékkal, az újonnan regisztrálóké 25 százalékkal nőtt, miközben a hívások időtartama 35 százalékkal, az elküldött videóké 75 százalékkal emelkedett. MIÉRT NEM TŰNT AZ FEL EDDIG NEKÜNK? HOGY INGYENES HÍVÁSOKAT TUDUNK KEZDEMÉNYEZNI EGY PÉNZKÖZPONTÚ VILÁGBAN? S nincs is ellen semmiféle tiltakozás a telefontársaságok részéről?  Nem volt ez furcsa önöknek?

 

Az MKB Bank kedden indította el VideóBANK szolgáltatását,

amelynek használatával az ügyfelek videóchaten keresztül intézhetik ügyeik egy részét, a banki tanácsadók személyesen, a legmodernebb digitális technológia eszközeivel állnak rendelkezésre. a március végén elindított digitális ügyfélhívó rendszerhez hasonlóan jelentősen felgyorsította a koronavírus-járvány teremtette helyzet.

 

Videoton Holding Zrt. például hivatalos honlapján arról tájékoztatott, hogy bár korábban tapasztalták a járvány okozta nehézségeket az ellátási láncokban, eddig az összes üzemben folyt a termelés, de jelezte azt is, hogy széles körben alkalmazza a részleges vagy teljes távmunkát, vagyis beállt a digitális alkalmazásokat preferálók körébe ők is. Ennyit a digitalizáció begyorsulásáról!

No de nézzük, hogy miként állunk a mortalitással világszinten?

Világszintû elhalázoás

Amint látható a statisztikában, igen kevesen haltak meg világviszonylatban is a vírusfertőzésében. S ha még azt is hozzávesszük, hogy sok esetben még azt az elhalt személyt is ide számították, aki ugyan nem a fertőzésben halt meg, csak a teszt kimutatta, hogy fertőzött volt, akkor még kevesebb a valós haláleset. Ha a következő kimutatást is megnézzük, s a számokat a ma élő kb. 8 milliárd emberhez viszonyítjuk, akkor nagyon alacsony lesz a százalék. Vagyis itt valami más állhat a háttérben, s nem is a vírus itt a főellenség, hanem inkábba vírus-hiszti keltette pánik, az immungyöngítő stressz. Lehet, hogy mégis egy hatalmas kísérlet részei lettünk, ami a pánik és az 5 G sugárzásának a hatásait vizsgálja? Vagy valóban egy hatalomátvételi helyzetet takarnak el a pandémiát hirdetők médiumok? Az egyes cégekhez kivezényelt fegyveresek, ezt a feltevést erősítik. Az a félelem bennem, hogy a kötelező védőoltások sorában, rövidesen ott lesz majd a korona-vakcina is, amiről valószínűsíthetjük azt, hogy már régen elkészült, csak teszteltek minket, mint leendő védőoltás-fogyasztókat.
Legfeljebb az a kérdés, hogy valójában mit tartalmaz a vakcina?

Egymillióra vetített fertôzöttek száma

 

 

 

 

 

 

Hozzászólás  

#7 Bene GáborÉva 2021-05-01 10:50
Már mindent tudunk, ami a cikkben meg van írva, kivéve egyet:" A világ urai kíváncsiak, hogy ha nem lehetett megszerezni a totális hatalmat a nácizmussal, a bolsevizmussal, illetve most a globalizmussal,"..... Ezt nem tudtuk, mert ez egy mostanában terjesztett hazugság abból a célból, hogy elfedje azokat, akik világhatalomra törnek!
Hogy sikerült a "nácizmust" egy kalap alá hozni a bolsevizmussal és a globalizmussal? A "nácizmus" a nemzeti szocializmus gúnykifejezése a német nemzeti törekvések félremagyarázására! Voltak bizony törekvések -2000 év óta- és vannak ma is épp ebben a pillanatban is a hamis járvány leple alatt a világuralomra törekedésre! De kik azok? Bene Gábor ne tudná? Mely náció az? Ugye nem a német? Ez a mondat a fő, és észrevehetetlen üzenete az írásnak! Szinte észre sem vesszük, de beépül a tudatunkba!
#6 Bene Gabor ügynökSebestyén Teleki István 2021-04-24 09:44
Hatarozottan meggyözödtem, hogy Bene Gabor ügynök. Ezt nyiltan merem allitani, mert bizonyitekaim vannak rombolo tevekenysegeröl. 2016-ban a Krasznai Zoltan (nemzeti berkekben "A raccsolo zsido") neven ismert halozattarto tiszt halozatahoz tartozott Bella Arpad leanyfalusi ügynökkel együtt, aki a NIF (Nemzeti Internet Figyelö) "alapito föszerkesztöje". A NIF-en ott talaljatok -baloldalt fenn, a nemzeti oldalt ellenörzö legjobb ügynökök listajat:
-Bene Gabor
-Morvay Schwartz Krisztina
-Gaudi Gross Tamas.
Mindharman nagy nemzethyek!!!
Egy nagykövetseg konzulja mondta 2009 juliusaban, hogy Krisztina Moszad ügynök es ebben a tevekenysegeben Gross Tamas felettese. Kapcsolattarto Moszad tisztjei palesztin menekült papirokkal tartozkodnak Budapesten. Video felvetelekkel tudtak igazolni ezt a halozatot. Vona Gabornak ezt jelentettem, de egyszerüen ragalmazonak tartott. Azota tudom, hogy a Jobbik be volt fogva a hatter Hatalom (HH) gyeplöjebe.
Ide tartozott meg egy Takacs Andras nevezetü, aki mär 1988-tol a frissen alakult Szolidaritas äl-szakszervezet elnöke volt, es a 2006-os tüntetesek Kossuth teri bejelentöje es felelöse. A Kossuth teren a szinpadon sok ügynök igazgatta (felre) a tüntetöket. Adott pillanatban a tömegben több, mint 300 titkosszolgalati tiszt es ügynök tevekenykedett es terelte a tömeget Fidesz parancs szerint amerre akartak. Nagyon szoros häloban vergödik a magyarsag!!!
Naivitasunk vegtelen, e miatt a halobol szabadulas nincs!!!!!!
#5 Néhány szemponttorpapa 2021-04-19 12:15
Idézet - R Zoltán:
Ezt nem én állítom, - írja a szerző, - hanem a BRAKEBOL(?) portál, vagy az is lehet, nincs megfelelően alátámasztva ez a szám, tehát éljünk fenntartással. Az viszont könnyen lehet, és van is benne logika, hogy sokkal több ember halt meg ott, mint azt a hivatalosok bejelentették. Nem először történik ilyen eset egy kommunista vezetésű államban.

A világ minden táján ahol az 5G-s posztokat aktiválták, a koronavírus tünetek röviddel később jelentkeztek. Azok az országok ahol a legtöbb koronás eset történt, már bevezették Afrikában, ahol a legtöbb k. Azok az országok ahol a legtöbb koronás eset történt, már bevezették az 5G hálózatot.
Afrikában, ahol az 5G hálózat nem létezik, csak kevés betegség fordul elő....


Ehhez a témához 2 szempont miatt szólok hozzá. Egyrészt volt idő, mikor nagyon sokat foglalkoztam az 5G hálózatok erőltetett telepítésének az okaival. Másrészt úgy vélem, a témát érdemes óvatosan kezelni, mert hamar ráhúzzák az emberre hogy "összeesküvés elmélet" hívő, ha nem tud dolgokat kézzel foghatóan bizonyítani.

Az hogy döglenek a méhek, állatok, és az emberek számára is egészségügyi kockázat, nem elég.

Találtam viszont 2 érdekes tényt. Az egyik az alábbi hozzászólásomban hivatkozott Microsoft szabadalom, ami az emberbe ültetett chipre vonatkozik, ahol a digitális pénzt és az azonosító adatokat tárolják.

Ezeket az adatokat nyilván ki kell olvasni és továbbítani kell, ehhez pedig egy nagyon gyors és nagy lefedettséget biztosító hálózatra van szükség. Itt jön a képbe az 5G, ami teljesen megfelel a kívánt szempontoknak.

A másik érdekesség, amivel kapcsolatban elégtelen a tudásom, az a DNS.
Több tanulmány is megjelent, mely szerint a sejtjeink magjában spirálrugó szerűen feltekeredett DNS szál tekercsként viselkedik, és adott hullámhosszon "megszólítható", azaz rezgésbe hozható.
(Garjajev professzor hullámelméletére nem szeretnék kitérni, ő véleltlenül épp ezt a jelenséget vizsgálta, és a felesége szerint nem magától zuhant ki a 15. emeletről, de ez persze összeesküvés elmélet. Lehet hogy ha látnád a feleségét te is kiugranál.)

A tanulmány szerint ez a bizonyos frekvencia, amivel a DNS-t meg lehet szólítani, 34 GHz.
link.springer.com/chapter/10.1007/978-981-10-5699-4_21

Az 5G technológia adókból és vevőkből áll. A vevő lehet többféle eszköz, vevő pl. a telefonod is, amelyen most ~4-5 GHz-en megy az 5G tehát ez veszélytelen.
Igen ám, de függetlenül attól, hogy a készüléked a zsebedben milyen frekvenciákat tud venni, hány GHz-re van behangolva, az adótorony ettől függetlenül tetszőleges frekvenciákat is ki tud sugározni. Akár 5 GHz-t, akár 60 GHz-t, vagy akár 34 GHz-t - ami éppen a DNS frekvenciája.

Ezzel persze nem lettünk okosabbak, de az összefüggés mindenképpen fennáll, és érdekes.
#4 Az intézkedésekrőltorpapa 2021-04-19 11:54
Mindig érdeklődve olvasom Bene Gábor írásait, mégha nem is mindig értek egyet a tartalmukkal, mert az egyik legszínvonalasabb hazai közírónak tartom. A cikk most is pompás, de a címet nem teljesen értem, hogy merül fel mint kérdés.

A világállam munkatársainak a tanulmányaiban %-os lebontásban meg van adva, hogy melyik ágazatot milyen mértékben érinti a digitalizáció. Még az is benne van a WEF tanulmányaiban, hogy milyen mértékben lesz szükség átképzésekre, miután a jelenleg ismert munkák 35%-a meg fog szűnni. Tehát, nem egyszerűen digitális útra terelik, hanem megszüntetik. A 4. Ipari forradalom ismeretében a digitalizáció térnyerése nem kérdéses.

A bolsevik-globalizmus részben már működik, de az anyagi-gazdasági terrort hamarosan fel fogják turbózni a fizikai terrorral. A fizikai terror bevezetéséhez az erőszakszervek fanatizálására van szükség. Igaz, már most is vannak olyan rendőrök-katonák, akik simán összeverik, megrugdossák a korlátozások ellen békésen demonstráló 70-80 éves urakat vagy hölgyeket, de ez kevés.

Az erőszakszervek munkatársainak a meggyőzése előtt legalább 2 fontos esemény fog történni, a kisebb, országonként változó, hamis-zászlós műveleteket leszámítva :
1) A gazdaság lerogyasztása, az ellátási láncok működésének (részleges) megbénítása. Ez nem lehet probléma, mert minden a multik (~Bill Gate-szek) kezében van.
2) Jelentős számú halott produkálása, ami meggyőzi a közvélemény egy részét a radikális intézkedések (útlezárás, ellenőrző pontok stb.) szükségszerűségéről.
Szegény vírus önmagában nyilván nem képes megfelelő számú halottat előállítani, még lélegeztetőgépes, ellátási, statisztikai rásegítéssel sem. Ettől ftlenül a megfelelő halottszámot elő fogják állítani. Lehet találgatni, hogy hogyan, de a halottszám meglesz. Vagy vegyi permetezés, vagy drónokról mint az olaszoknál, vagy oltások révén, de megoldják. Innentől viszont az oltatlanok lesznek kikiáltva minden baj okozójának, kútmérgezőnek.

Amint megindul a folyamatos népesség-csökkentés (aminek a kulcsa az oltás, azaz a vakcina) és a központi terror elér egy megfelelő szintet, bevezetik az elektronikus pénzt. A kínai elnök a beszédében 3 évet mondott, ami után Kínában már nem lesz sem pénz, sem bankkártya használat. Sajna az új pénz nem olyan kripto valuta lesz, mint a BitCoin és társai, hanem a központi bankok bocsátják ki. Nem csak, hogy vissza is tudják vonni, hanem digitális időbélyeg lesz rajta, ami egy elköltési határidő. Ha X időn belül nem költöd el a pénzt, az magától eltűnik - ezzel a forgási sebességet tudja majd szabályozni az állam. Durva lesz, de ha a többség ezt akarja, megkapja. Csak aztán ne sírjanak majd :))
www.zerohedge.com/crypto/chinas-digital-currency-has-nothing-do-bitcoin

A pontrendszer 4 színkódra osztja a humán erőforrásokat. A zöld a megbízható, ezeknek az agyában nem keletkeznek önálló gondolatok.
A kék az, akivel semmi baj nincs, ez a semleges kategória akikre szükség van (szerelők, munkások stb.) addig, míg be nem sárgulnak. A sárga a potenciálisan veszélyes.
A negyedik kategória a piros, ők mennek Rákospalotára vagy az adott más országban létrehozott megsemmisítő állomásra.

Kérdés lehet, hogy hol tárolódik az eletronikus úton kapott pénz, amit azért adnak majd Billy bácsiék, mert szeretnék elkerülni az éhséglázadást. Van benne tapasztalatuk hiszen Oroszországot annak idején mesterségesen létrehozott élelmiszer hiánnyal tudták annyira megvadítani, hogy Lenin és csapata befészkelhesse magát a Kreml-be.

Én azt tartom valószínűnek, hogy a tároló egység nem mobil telefon lesz, hanem maga az ember. Hogy ezt mire alapozom?
Tessék szíves megnézni ezt a szabadalmat, amit a Microsoft nevű cég a járvány kitörése előtt bejegyzett.

Nem csak a képen látható, hanem a szabadalom szövegéből is kítűnik, hogy a digitális tároló az emberbe lesz beültetve, mert biológia paraméterek alapján történik az - utalás előtti - azonosítás.
patentscope.wipo.int/.../detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO
Itt tennék egy megjegyzést: szerintem aki a szabadalom alapján a Fenevad bélyegére tippel, az nem áll messze a valóságtól. Ez a valóság nincs messze, 2025 körül már mindenki érteni fogja, miről beszélek.
#3 ALDOBOLYI E. JUDIT üzenete: 2. részR Zoltán 2021-04-19 08:52
Ezt nem én állítom, - írja a szerző, - hanem a BRAKEBOL(?) portál, vagy az is lehet, nincs megfelelően alátámasztva ez a szám, tehát éljünk fenntartással. Az viszont könnyen lehet, és van is benne logika, hogy sokkal több ember halt meg ott, mint azt a hivatalosok bejelentették. Nem először történik ilyen eset egy kommunista vezetésű államban.

A világ minden táján ahol az 5G-s posztokat aktiválták, a koronavírus tünetek röviddel később jelentkeztek. Azok az országok ahol a legtöbb koronás eset történt, már bevezették Afrikában, ahol a legtöbb k. Azok az országok ahol a legtöbb koronás eset történt, már bevezették az 5G hálózatot.
Afrikában, ahol az 5G hálózat nem létezik, csak kevés betegség fordul elő. Ezért felmerül a kérdés, hogy Afrikában, az igazán rossz higiéniai körülmények között, miért nem fordul elő, és terjed gyorsabban. Ez szerintem csak azzal magyarázható, hogy Afrikában még nincs bevezetve az 5G technológia!
Sok ember megfertőződött hajókon, és nem titok, hogy ezeken a hajókon már a legújabb és legmodernebb 5G technológiát használják.
Azt is tudjuk, hogy az utasok sok.sok fotót és szöveget küldenek a családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek. A Brakebol(?) portál szerint ezek az utasok az által fertőződhettek meg, mert a hajókon lévő 5G operatív részét használták, amivel ki lettek téve a sugárzásnak. Mivel ki lettek téve a sugárzásnak, ennek következtében egészségük legyengült, az immunrendszerük összeomlott, ami kiváltotta az influenza, és/vagy koronavírus ismert tüneteit!

De azt is megmagyarázza, hogy Iránban és a Perzsa öböl országaiban azért tapasztaltak több koronavírus fertőzést. Azért, mert ott országszerte aktiválták az új 5G technológiát, és az új 5G-s Hospotokat is. Ezek valódi halálzónák lettek, amelyek károsítják az összes szerves életet, amelyek a mikrohullámú sugárzás ezen frekvencia tartományába tartoznak. Ezért hullottak el már évek óta azon a környéken a madarak és a méhecskék.

Ha valaki ott influenzát kapott, az 5G még fokozta a tüneteket, és fokozta a betegséget. Ilyenkor tünet a fejfájás, a migrén, a fülcsengés, zsibbadás az arcban és a test más részein. De tünet lehet a szemszárazság és a látásproblémák, koncentráció és hiperaktivitás, alvászavar, bőrpír, vagy a száj és torok szárazság. A krónikus fáradtság is egyike a tüneteknek.
Világossá kell tenni, hogy a sok 5G, vagyis a sok felgyorsított okostelefon aktiválása, növeli az úgynevezett koronavírus esetek számát és terjedését.

Egy amerikai elemző aki az amerikai hadsereg tisztje volt régebben, azt írta, hogy az új világrend globalistái mindent megtesznek, az 5G katonai felhasználására, és az egész világon való bevezetése érdekében. A jövőben mindezt a mesterséges intelligenciával rendelkező, az új világrend ellenőrzése alatt álló számítógépek által központilag koordinálják és ellenőrizik, hogy ezzel a világ népességét teljes mértékben megfigyeljék.
Ezeket a terveket már régen megfogalmazta egy hatalmi elit, a világ lakosságának jelentős lecsökkentésére.
Ez az ELIT a TRANSZHUMANIZMUS bevezetésére készül!
Ezen célkitűzések mögött álló végső rejtelmeket - különféle bennfentesek és bejelentők szerint - nem emberek, hanem démoni lények képezik.
EDDIG AZ ÍRÁS NÉMETORSZÁGBÓL.

Minimum 3-4 ezer milligramm 'C' vitamint vegyenek magukhoz naponta, lehetőleg kristály formában, sok vízzel. Az erősíti az immunrendszert!
. . . . .
A FÉNYLÉNYEK - ÉS MAGA DRUNVALÓ MEKCHIZEDEK IS AZT MONDTA NEM EGYSZER, - AKIK AZ EMBEREKEI SEGÍTIK ÉS SEGÍTENI FOGJÁK AZ UTOLSÓ IDŐKBEN, - ami hamarosan bekövetkezhet, - AZOK MIND EMBEREK ÉS EZÜST ŰRHAJÓVAL KÖZLEKEDNEK. Sugárzik belőlük a fény és a szeretet.
Vigyázzunk magunkra és egymásra MI EMBEREK.
. . . . .
A FÉNYLÉNYEK - ÉS MAGA DRUNVALÓ MEKCHIZEDEK IS AZT MONDTA NEM EGYSZER, - AKIK AZ EMBEREKEI SEGÍTIK ÉS SEGÍTENI FOGJÁK AZ UTOLSÓ IDŐKBEN, - ami hamarosan bekövetkezhet, - AZOK MIND EMBEREK ÉS EZÜST ŰRHAJÓVAL KÖZLEKEDNEK. Sugárzik belőlük a fény és a szeretet.
Vigyázzunk magunkra és egymásra MI EMBEREK.
#2 ALDOBOLYI E. JUDIT üzenete: 1. részR Zoltán 2021-04-19 08:52
A napokban egy honfitársunk kapott egy levelet Németországból, egy ottani magyar közösség vezetőjétől. Az illető borítékos levélben kapta a küldeményt, "Mekkora felfordulást okozott ez az ártatlan vírus" címmel, s tette fel a facebookra. Most egy idős hölgy beolvassa a kamerába, hogy mindenki értesülhessen annak a tartalmáról. E levél terjesztése emberbaráti kötelességünk, mert az egész emberiséget érintő veszélyről van benne szó. Ezért meg kell halhatnunk és össze kell vetnünk a már elhangzott tudományos munkákkal.
Ezek után kell kialakítani a virtus ártatlanságáról szóló írást!!!

A levél igen fontos információkat tartalmaz a világ minden élőlénye a számára.
Elképzelhető, hogy lesznek akik már tudomással bírnak a dolgokról, de ne becsüljék le azokkal akik még nem. Azok sokkal többen vannak.
A levél tartalmáról mindenkinek tudni kell, mielőtt még nem késő! Ezért nem kell hallgatnunk és össze kell vetnünk a már elhangzott tudományos információkkal. A véleményt ezek után kell kialakítani a vírus ártatlanságáról!!!
. . . . .

Íme a levél.

AZ ÁRTATLAN KORONA VÍRUS
Tudni kell, egyre több információ kerül napvilágra az agyonhallgatott, de inkább "elhallgatott" 5G rádiófrekvenciáról, és nem véletlen, hogy a bennfentesek sok, sok, számunkra kevésbé vagy alig ismert információt tesznek közzé. Többek között egyes, a fősodorban nem elfogadott tudósok azt állítják, hogy a korona vírus terjedése, az 5G rádió aktivitásával függ össze, s ez az oka annak, hogy olyan sok ember halt meg Vohanban! A legújabb információk szerint, néhányan azt is állítják, hogy az Izraelben kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyag egy veszélyes, ANTI. . . -t (nem érteni a szót végét!), úgynevezett biocsipet is tartalmaz, amelyet a beoltott emberek ellenőrzésének fenntartására használnak majd fel. Továbbá vannak olyanok is, akik azt állítják, mind ez kapcsolódik az új szociális hitelrendszerhez, és a digitális valuta bevezetéshez. Vagyis az Új Világrend negatív és diktatórikus korszakát készíti elő.
A DICTÓPIA valamilyen, a jelenleginél rosszabb társadalmi verzió. Ez az úgynevezett UTÓPIA negatív változata. Ezen túlmenően, az 5G bevezetés amelyet Izraelben fejlesztettek ugyan ki, de éppen ott nem engedélyezik a használatát! /Tessenek ennek az információnak utána nézni!/
Ennek a szűk világelitnek a célja, hogy az emberiség jelentős részét sterilizálja. Ezért, annak ellenére engedélyezik az 5G használatát, hogy nincs semmi bizonyíték arra, hogy nem ártalmas az emberekre, csak a méhekre és a madarakra veszélyes! Ez is képes felborítani az ökoszisztéma egyensúlyát, - teszi hozzá a szerkesztő! Már tudjuk, vannak jelek arra, hogy az emberiség számát valamilyen módon csökkenteni akarják. Pl. a georgiai kövek is ezt bizonyítják.
Ezt összesítve a bevezetendő intelligens fogyasztásmérőkkel, a kényszeroltásokkal s a 5G-vel, ezek igen veszélyes hármast alkotnak. Az 5G ugyanis a nagyfrekvenciás tartományban sugároz, 24-től 90 gigahertz-ig ami rendkívül káros minden élő szervezetre. Éppen ezért ezt a technológiát már Izraelben is betiltották, mert tönkre teszi az emberi szaporodást, és az emberi szervezetben betegségek sorát indíthatja el! Ezt támasztja alá a korábbi CIA ügynök Robert DEVISSTEAN(?) - nem érteni jól a név véget! - aki bennfentesként komoly cikket tett közzé erről a témáról.
A MIENUMI legfrissebb jelentés szerint, a koronavírus pandémiát, a világ-egészségügyi válság elrejtése céljából indították, amely valójában az 5G HOSPOT-ok (?) aktiválásából származott. VOHAN és környéke egy KOMOLY 5G-s HOSPOT zóna, ahol több ezer 5G-s HOSPOT adó és mikrohullámú átjátszó állomás telepítése történt, az új, "nagyobb sebességű" internet megvalósításához. 2019-ben megépítettek VOHAN városában mintegy tízezer darab 5G-s bázisállomást. Röviddel az activálás után fedezték fel a koronavírust!
Szerintetek lehet ez véletlen? - teszi fel a kérdést a levél szerzője. Valószínűleg az történhetett, hogy a már régen kikísérletezett vírus új változatát már az 5G szindrómák terjedése után engedték szabadon.
Állítólagos 5G szemtanuk szerint az 5G-s teszt ellenőrei szinte legyekként hullottak amikor az első ezer állomást bekapcsolták.
A 5G szakemberei azonnal reagáltak erre, s úgy döntöttek, hogy ezeket a halálozásokat az új vírusnak tulajdonítják, ami egyébként is az 5G szindrómához hasonló tüneteket okoz. A BRAKEBOL(?) portál beszámol arról, hogy a járvány kitörése óta eltelt három hónapban, Kínában 21 millió okostelefon használó és közel egy millió vezetékes telefonhasználó tűnt el a hálózatról.

Folytatás a következőben:
ALDOBOLYI E. JUDIT
#1 Egy osztrák EU kpviselő orvosnő kártérítést kér. Szabó Klára rövid összefoglalója:R Zoltán 2020-05-15 04:10
Olaszban még mindig idióták irányitanak,kötelező maszk az utcán is továbbra is az északi megyékben...éttermek, fodrászok, iskolák, egyetemek,ruhaboltok zárva...de megnyiltak a parkok.

remélem ez az olasz kormány mihamarabb megbukik...

Egy osztrák EU kpviselő orvosnő kártérítést kér Ausztria részére a [*****] vírushiszti miatti gazdasági válságért...

www.youtube.com/.../

Összefoglalva:
"Kipakolt az osztrák képviselő asszony, hogy teljesen romba döntötték a gazdaságukat egy olyan "kislétszámú" vírusok megbetegedéssel ami az Influenza járványt sem éri el és ehhez nem kellett volna ez az egész leállás és a maszkok hordása és az egész pánikkeltés és ők ezt nem csinálják tovább, mert közben kiderült számukra hogy az egész egy óriási blöff volt, csak azért kellett hogy valakik jól megszedjék magukat ebből!! Ők ebből most kiszállnak!! Azért borult ki a hölgy mert egy 2. hullámot jósolnak már a koronavírusból és ez kiborította a billit az osztrákoknál!! Különben a képviselő alaphivatása orvos. Követeli, hogy az igazságot mondják már el az egészről!! Az új 150 fő fertőzött most Koreában nehogy már veszélyt okozzon bárhol is!! A maszokok viselése nagyon veszélyes gyerekre, idősre és tüdőbetegekre egyaránt! És se iskolában, se óvodában nem hajlandóak tovább ezt a hisztit és pánikkeltést csinálni, tűrni!! Ezért most egy bizonyos kártérítést is kért az EU-tól!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások