Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2018Mar18

2008. Június 29., Vasárnap 04:20

Egy vita margójára (rovás írásokrol)

Írta:  Geönczeöl Gyula
Értékelés:
(2 szavazat)
Geönczeöl Gyula: Egy vita margójára (rovás írásokrol) Igen sok ezer éves Sumér - Föníciai Magyar - Hun - Etruszk rovás írás Javasolom megfontolni, hogy a rovásírás megtalálható pl. a FELVIDÉK kapujában, Felsőszemeréden, két példányban. Van arról híradás, hogy a lévai vár pincéiben egy kuruc rab hagyott hátra rovásírást.

 De mindezeken túl: Mi legyen azzal, hogy Libanonban a Föníciaiak ősi írása egyértelműen a rovásírás volt. Minden beutazónak a kezébe nyomnak egy rovásírásos abc-t. Én is kaptam ilyet, mellesleg, nem véletlenül jártam be Libanont a Beiruti múzeumtól a Cédrusok völgyéig.

Ugyancsak így van ez az ETRUSZK irásokkal is, van vagy 24 ezer szöveg, java - része megfejtetlenül. Pedig az nem mást, mint a 3 EZER évvel ezelőtti ÍROTT magyar nyelvet tartalmazza, amiből az északi finnugor csoportok is kifejlődtek !!!

Vagy mi legyen a svájci hunoknál megtalált rovásírással?

Libanon népe ma is a FÖNÍCIAIAKTÓL származtatja magát, és a sumérok leszármazottaimak tartják magukat. Legközelebbi rokonaiknak pedig a magyarokat tartják, akikről büszkén beszélnek.

Vagyis ez az írás már Mezopotámiában, Föníciában, a Kárpát - medencében és az olasz félsziget kultúrnépének hagyatékában is megtalálható.


Mi magyarok annyira el vagyunk nyomva, hogy a saját kultúránkról sem beszélhetünk. Tegnap láttam egy vitát Tusnádfürdőn, ahol kiderült, Budapestről irányított kontraszelekcióval üldözik az erdélyi magyar nemzeti, ifjúsági mozgalmakat, éspedig budapesti káderpolitika alapján, ami ÁVH-s piszkos kezet jelent, és az az "elismert" vezetők hajtják végre. Ugyanazt láttam, ami Délvidéken, vagy a Felvidéken folyik. Faji alapú magyarüldözés, Budapesti irányítással.

Nem véletlen, hogy pl. rovásírás ügyekben sem akarnak akarnak tudomást venni a következők:

- Az ezer sebből vérző finnugorizmusba kapaszkodó elnyomóink: a kommunisták, pánszlávok, pángermánok, vagy a Robespierre-i holdkóros ideológiák mai bajnokai (A liberális szivárvány koalíció tagjai - a saját fantáziájukra bízom, hogy a névsort összeállítsák).

- Minden, minket a keleti népekkel összeuszító "intézmény".

- a latin birodalmat továbbéltető mai, mindenféle maszlagba bujtatott intézmények és a Haynau által megreformált református egyház, amely letért az eredeti alapító alkotmánya által kijelölt útról és immár nem a magyar kultúrális és szellemi megújulás bajnoka.

Az primitív európai faji türelmetlenség és primitív gyűlölködés valódi probléma. Ezzel a tengeri kígyóval birkózik a magára hagyott magyar etnikum évszázadok óta.

A magyar kérdéssel az foglalkozzon, AKIBEN VAN elég Alázat!

A többi részletkérdés.

Megjelent: 1615 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. Május 09., Péntek 21:40

Hozzászólások  

 
Osvath Laszlo
#1 Osvath Laszlo 2012-02-07 05:56
A fenti ira's MIND IGAZ,
mie'ert nem lehetne konferenciat rendezni , e's megvitatni, higgadt e'sszel e's politikai befoja's ne'lkuel ??
Ez a'llami ta'mogata'ssal ke'ne le'tre joejjoen , nem pa'r sza'z vagy ezer buzgo , toerte'ne'lme't szeretoe hazafi oenzetlen odaada'sa'bol !!!.
Nem is szolva arrol hogy iskola'kban hivatalosan tanitani , egyetemeken, tansze'kek joennnek le'tre orsza'gszerte !!!
Utopia lenne??
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 241 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 67.5%Canada 1.1%
Romania 5.5%Serbia 1%
United States 4.5%Switzerland 0.4%
Germany 3.1%Australia 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.8%Italy 0.2%
Slovakia 2.2%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2.1%Belgium 0.2%
Sweden 1.9%Poland 0.1%
Austria 1.4%Greece 0.1%

Today: 59
This Week: 5828
Last Week: 7801
This Month: 17622
Last Month: 24043
Total: 1762464

Belépés