20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 április 05, kedd

Az AVH reneszánsza az anyaországban

Szerző: Geönczeöl Gyula

Ne legyünk gyerekek.  -  Antallék óta ismert dolog, hogy a III/akárhányas ügyosztály átszerveződött.  Ezt éppen konzervatív amerikai barátaim mutatták ki nekem kiadványaikban, ahol erre felhívták a figyelmemet.

Nevezzük ezt Golitszin szindrómának, ami be is jött, csak nem szovjet, hanem orosz nacionalista verzióban.
A Szovjetunióban kezdődött a dolog, amikor a KGB nagyra duzzasztott, a lakosság között működő szervezetet lefaragták és meghagytak egy működő szerkezetet azokból, akikről tudták, hogy "jól" dolgoztak.

Az egész ellenszere az lett volna, ha egész egyszerűen kiadják a beszervezettek kodifikált törzskönyveit, mint tették a csehek a Rude Kravo-ban, az u.n. Czibulka lista, ahol mindenkit kiraktak a napvilágra. Ezt később hivatalosan is kiadták és a cseh lusztracios törvény világosan kimondta, hogy SENKI nem dolgozhat SEMMILYEN kormányzati beosztásban, beleértve a rendőrséget is, aki a kommunista elhárításnak tagja volt, vagyis szerepelt az stb, vagyis államvédelmi, beszervezési törzskönyvében. Ugyanezt megtette a szövetségi közt. német elhárítása, mert amikor bementek Kelet-Németországba, az első éppen a Stazi iratok lefoglalása volt és a haló főszámolása.

Hasonlóképpen tettek a csehek. A szlovák állam is mozdult, 2003-ban kiadta  törzskönyveket.

Na és Magyarországon?

Megállás nélkül megy a HAZUDOZÁS, mert Antall kimondta, hogy a nyugat NEM nézne jó szemmel, ha ezekhez hozzá nyúlnának.
A probléma az, hogy éppen az oroszok közölték, hogy Gorbacsev NEM kötötte a keleti blokk fölszámolását ahhoz, hogy a régi kommunista elvtársakat el ne számoltassák. A német Alkotmánybíróság falazott egy ideig, amíg botrány nem lett az egészből és ki nem mondták, hogy NEM volt ilyen  feltétel. az egyesítéskor. Tehát Antall hazudott.

Személy szerint kétszer kértem adatokat Magyarországon, miután a csehszlovák adatok tisztázták a széltében terjesztett hazugságoktól, mert NEM voltam a törzskönyvekben, hanem éppen ellenkezőleg a megbízhatatlanok listáján, akikre külön figyeltek, de nem az államvédelem, hanem a Szövetségi Belügyminisztérium. Ezek a be nem biztosítottak voltak, akik be lettek "biztosítva", azok már börtönben voltak, mi voltunk a következő "hullámban". A neve Akce Norbert volt.  Tehát próbáltam M.o.-on is adatokhoz jutni. Egyszer Pallag László képviselő segítségével és egyszer magam is külön. Amit Pallag Lászlónak kiadtak, abban benne volt, hogy a III/I jelentgetett rólam Cleveland Ohioban, de NEM voltak hajlandók a neveket kiadni. Másodszor egy éve kaptam levelet a Történeti Hivataltól és megint NEM adták ki a kémek, fölforgatók amerikai tartózkodási helyet. Amerikában elő kémek nevet.

Na-mármost EZEK azóta is intézkednek és kádereznek, akadályoznak és bajokat kevernek. Védettek. Ezt magyarázza ki már valaki.

Vagyis a rákosista AVO a mai napig intézkedik és szórakozik a magyar állammal. Ezért vannak a veszekedések magyar és magyar oldal között. A zsidózás egyértelműen baloldali technika, ha már más nincs bevetik ügynökeik által, főleg a Jobbikban és jobboldalon, és provokálnak vele. Félelemkeltés az egész és a társadalom manipulálásának egyik eszköze. Ez mind eltűnne, ha a beszervezettek listája közzé lenne téve. Akkor ugyanis megbénulna a társadalmat manipuláló rákosista AVH-s hálózat.

Vagyis MIT szórakozunk itt pártokkal, a valóságban ezek mindenhova beszivárogtak és ami fontos nekik az a magyarok egységes szervezkedésének a MEGAKADÁLYOZÁSA, mert a Kis Entente és a belső ellenség meg van rémülve egy erős magyar egységtől, mi több egy letisztult államtól, ahol a gazdasági rablások és a nemzet gyöngítése már képtelenség a Kis Entente Magyarországon beépített erői által, illetve a korábbi szovjetizált kisentente magyarországi aknamunkájától.

Csak azt lehet csinálni, hogy napvilágra kell hozni a tényeket és a megosztást megszüntetni. Egyrészt a Kossuth téren a tüntetések első csoportja pártfüggetlen volt a Jobbik ebből nőtte ki magát. A Fidesz is kijött a térre és volt egyfajta kelletlen együttműködés a két csoport között. Ez nem túl jó dolog a mai napig sem, sok a sértődött ember, ami a baloldal megmaradását segíti a felszámolása helyett.

Tehát a lényeget nem szabad szem elől téveszteni és át kell világítani, hiteles embereket pedig nem szabad bármilyen formában ellehetetleníteni. Mert a kontraszelekciót a kommunisták találták fel és annak semmilyen újabb változata nem a magyarságot szolgálja. Hanem éppen ellenkezőleg. Mérhetetlen sok kárt okoz ez az egész állapot, és kellene már hozzá közakarat, hogy ezen változtatni lehessen. Az lesz a hiteles, aki erre hajlandó. És ez nem partkérdés.
üdvözlettel...

(kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások