Print this page
2016 október 29, szombat

Ki fenyeget kit, kinek a nevében?

Szerző: Geönczeöl Gyula

Idézet az angol nyelvű cikkből ami kiváltotta olvasónk figyelemreméltó megjegyzéseit."...The weapons were reported to be in the hands of István Győrkös, a longtime far-right activist who was well known to the authorities for his radicalism. Involved in Hungary's neo-Nazi scene since the waning days of Communist rule in the late 1980s, Győrkös had participated in a wide array of ultra-nationalist antics, some of them violent..." -

 

Ez az Observer cikk tipikusan megrendelésre készült és egy hisztéria bevezetése.

Aminek célja Magyarországon a nemzeti gondolat letaposása és az ország előkészítése a háborús felvonuláshoz a nyugat számara.

Semmi bizonyíték nincs arra, hogy Györkös szovjet ügynök lett volna.

Azt az ostobaságot, hogy a jobboldal egy része az orosz felé fordult nem lehet erre kihasználni, a nyugati trockista támadás a magyarság ellen azonban tény és erről kellene beszelni. Nincs szükségünk wilsoni Versailles trükkökre és hazugságokra.

Gorbacsov 1989-ben Washingtonban világosan elmondta és a The Washington Post-ban, ami ultraliberális lap, olvashattuk nyilatkozatát, ami szerint a szovjet rendszer 66 millió ember gyilkolt le.

"Mindenhol a tömegsírok maradványaira bukkanunk, mindenhol csonthegyek vannak a földbe ásva",

mondta el Gorbacsov. Nevetséges, hogy a nyugat által támogatott szovjet rendszerről egy a szovjet párttitkár mondta el ezeket. Ezért történt, hogy az új orosz rendszer az ortodox egyházzal kötött szövetséget.

Nekünk az ortodoxia elfogadhatatlan, a nyugati egyház sem megoldás már ezer éve. Nehéz helyzetben vagyunk, de nem reménytelenben. Ezért kell az egész ügyet a teljes egészében ismerni. Ehhez megfelelő vezetőkre lenne szükség, akik azonban a jelenlegi helyzetben nem érvényesülnek. Viszont az elmúlt napokban két dolog történt, aminek az összefüggései figyelmeztetőek a magyarság nemzeti létét illetően.

Ezek a Györkös elleni támadás és a másik Budaházy letartóztatása.

Ki fenyeget kit, kinek a nevében? Ez itt a kérdés.

Az tény, hogy Hillary Clinton háborúra készül Oroszország ellen.

Az oroszok éppen ezért stratégiai állásokat foglalnak el. Bebiztosították a Fekete tenger fölötti uralmukat Krím elfoglalásával és átvitték Ukrajnából a háborút Szíriába, ahol az ISIS az amerikai nép által ellenőrizetlen titkosszolgálatok által lett felszerelve, a napokban nem más, mint McCain szenátor ismerte ezt el. Ugyanis azt állította, hogy a a Nemzetbiztonsági Tanácsban ők a szenátorok nem "ellenezték" az ISIS felfegyverzését. Trump elnökjelölt nem kis meglepetésre kifecsegte többször is, hogy Obama és Clinton miatt nőtt ki a semmiből ez a Szíriát támadó terroristákból álló zsoldos szervezet.

Nem véletlenül mondja Trump, hogy többet tud az egészről, mint az összes tábornok együttvéve, és hogy ő 10 nap alatt elintézi az egészet. Hát megteheti, ha elveszik a támogatást az egész széjjel megy. Csakhogy ez nem tetszik a háborúra készülődőknek. És az ostoba amerikaiak félnek a "változástól", amit Trump jelentene. Inkább rohannak a biztos szakadék felé. Ezt a hisztériát szolgálják a magyarok elleni támadással a magyarországi események is. Beijeszteni a lakosságot, hogy húzza meg magát. Majd a háborús párt intézkedik paprikajancsijaik segítségével.

Az USA komoly gazdasági bajokkal küzd. Évi 3-4 ezer milliárd dollárt költenek háborúra és a lakosság ellenőrzését szolgáló biztonsági erő eltartására, ami különben az alkotmányon kívül működik. Ez az elköltött pénz nem jut el az infrastruktúra fejlesztésig és az innovációkra semmit nem költenek. Ezert a gazdaság lassul és küszködik, mert a háborúskodásra épített gazdaság kezd kifulladni. Kezdték az I. világháborúval és eljutottak a nagy depresszióig. Roosevelt ki akart mászni belőle a 2. világháborújával, annak kirobbantása az ő műve. Azóta állandóan háborúznak. A kommunista barát Eisenhower egy gyönge pillanatban meg is mondta, hogy a katonai-ipari komplexumra oda kellene figyelni.

Clinton volt elnök el is mondta, a napokban derült ki egy újságírótól, hogy megjegyezte neki, "tudja itt a kormányon belül működik egy árnyékkormány, aminek a működését NEM ellenőrzöm. Senki nem tudja, hogyan működik", mondta. Felesége Hillary azonban tőlük kapja a nagy pénzeket és ezért biztos a háború kirobbantása.

Tehát nem akarják kiengedni a választásokat a kezükből és ezért mondja Trump elnökjelölt, hogy a választások elcsalása folyamatban van.

Nem azon kellene siránkozni, hogy egy rendőrt lelőttek, hanem elővenni azokat, akik az ilyen terrorista cirkuszok kirobbantásáért felelősek. Ők felelősek a rendőr meggyilkolásáért, akit beleküldtek egy csapdába, mert a trockisták által sarokba szorított ember felvállalta a konfrontációt.

Budaházy pere pontosan ugyanaz, ami a Mindszenty kirakatper volt. Elő kell venni a régi kirakatpereket és kiderül, a gépezet ugyanaz. Az 1945-ben létrehozott debreceni szovjet köztársaságot NEM töröltük el és annak törvényéi, tehát egy bujtatott szovjet terrorista gépezet működik a kormányzat mögött. Nevezzük Clinton után egyszerűen "Shadow Government", vagy "Árnyékkormány"-nak. Őket kell megtalálni, fölszámolni és kiiktatni a közéletből. III/III-al és a többivel egyetemben, amelyet a jelenlegi rendszer védelmez és bujtogat.

Miert nem hozták nyilvánosságra a beszervezettek listáit? Nos pontosan azért, mert a bujtatott szovjet elemek irányító kepésséget kell biztosítani. A magyar nemzeti oldal hallatlan mulasztása, hogy belemegy mindenféle adok-kapok vitába és nem a lényegre összpontosít. Márpedig ahhoz, hogy a magyar lakosságot a megfélemlítettségből kiszabadítsuk, erre van szükségünk. A jelenlegi rendszer nem más, mint a jelenleg Oroszország által sem támogatott szovjet rendszer csökevénye. A szovjet maradványok intézkednek a kormánnyal, pártokkal, bíróságokkal, rendőrségekkel, "nemzetbiztonságiakkal", ügyészséggel, nemzet-gazdasággal. Rájuk támaszkodnak a nyugati trockista elemek, mert ahogyan Eisenhower 1956-ban nem támogatta és elárulta a magyar forradalmat nov. 2.-i aljas táviratával a szovjeteknek, hogy nem támogatja "ellenséges" országok létrejöttét a nyilván "baráti" Szovjetunió határán, világos beszéd. Kínában 1956 október 30. -án Csu En Lai miniszterelnök világosan figyelmeztette a szovjeteket, hogy a magyaroknak és lengyeleknek igazuk van és nem lehet "szélsőségekre" kibeszélni az eseményeket. Meg kell állapodni a magyar és lengyel néppel, mondta a kínai miniszterelnök.

Kezdtek is a szovjetek kivonulni. Ám jött Eisenhower személyében a nyugati trockista "segítség" a baráti, tömeggyilkos szovjet rendszer számára. Nem véletlenül mondta később az ENSZ-ről Csu En Lai, hogy csináltak egy kis cirkuszt a magyar ügy körül aztán nem lett semmi. Talán ő jobban ismerte a trockista söpredék problémáját, mint a jelenlegi, osztályharcos jelszavakhoz szoktatott magyarországi közvélemény.

Vagyis a nemzetnek összpontosítani kell, nem szabad belemenni a hisztériába, és következetesen szembe kell menni a háborús hisztériával. Budahazyt senki más nem követheti a börtönbe. Ne felejtsük: Gyurcsány katonai titkosszolgálata lövöldözött a cigányokra és az akkor külügyminiszter Hillary Clinton a forgatókönyv szerint Magyarországra érkezett, és figyelmeztetett a "nacionalista" "fasiszta" stb. "veszélyre. Figyelmeztessünk tehát a nyugati bolsevista, kommunista, trockista "veszélyre", mert ők egyeztek meg a hazai III-as ügyosztályokkal, szovjet csökevényekkel, hogy megmaradjon a szovjet rezsim, és a szovjet törvények a kirakatperekhez. Semmi kevesebbről nincs szó, mint arról, hogy kikerüljünk egy háborút, ami az ország fölégetéséhez vezethet. Ezért pedig ne hozzunk kirakatperek segítségével áldozatokat, legyen az Györkös, Budahazy, vagy ostoba rendőrőrnagyok, akiket erre használni lehet. Ne nézzenek minket magyarokat hülyének. Erről van szó.

Udvozlettel,
Geonczeol Gyula
USA
a Királyi Magyarország legitim, rendi, ezeréves szkíta alkotmányára figyelmeztetéssel

( A kiemelések a MM szerkesztőtől)