20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 november 20, vasárnap

Sound boncol: "minek nevezzelek rákos megbetegedés?"

Szerző: Kósáné K Mária

Az utóbbi időkben nem eltüntetnek vagy megvásárolnak találmányokat, hanem, ha már köztudottá vált, akkor azt ipari méretekben szintén el kezdik termelni és gyártani, hogy így is hasznot kapjanak belőle, és felügyeletet gyakorolhassanak, azonban, ami késztermék kikerül, szintén felveti az adalékokanyagok kérdését is, tehát... megfontolandó, hogy bízzunk benne.

 Baktérium, vírus, gomba, avagy minek nevezzelek rákos megbetegedés?

Ehhez a cikkhez úgy jutottam el, hogy valaki megkért, hogy azonosítsam be a videon felsorolt, nem egyértelmű, vagy nem annyira ismert anyagokat: http://www.youtube.com/watch?v=NvWqyFGdEMc&feature=related
A videón beszélő szerint, vírus ellen ezüst-kolloid, rák ellen Essiac (Essziák) nevű gyógynövényelixir (100%-os gyógyítással) valamint a Hemp Oil, vagyis a Cannabis sativa vagy Cannabis indica leveleiből nyert olaj használata ajánlott.
Sokat olvastunk már ezen oldalakon, hogy a rák megbetegedés elindítói vagy maga a rák is talán, baktérium, vírus, vagy gomba, s hogy ezen megállapítások után, hogyan lehet nagyon jól kezelni és kigyógyulni belőle kemoterápia nélkül is, de...Mi van, ha akár mind a három lehet az elindítója, s mi van, ha tulajdonképpen mindegyik életforma csak egy közös életforma felismerése után, már szinte nem is okoz gondot az emberiségnek tovább?
Egy kicsit ismerkedjünk meg pár anyaggal ezzel kapcsolatban.

A video alatt a hsz-ekben is jó dolgok vannak:
"Hemp Oil azaz Cannabis Olaj -ról íme egy kis történet videóval megspékelve amin látható hogy hogyan tünteti el a bőrrákot --> watch?v=0tghUh4ubbg
Előállítani lehet, nyilván gyógyszertárban nincs (kinek érné meg?)! Előállításához ajánlott Cannabis Indika fajtájú kendert alkalmazni ami nagyobb számban tartalmaz CBD-t azaz Cannabidiol-t, de aki kicsit is ért hozzá az csak a Medical M. magok szekciónál keresse... "
"kolloid: 1-500 nanométer közötti méretű és a legnagyobb felületet biztosít. ezért hatékony. ezüst kolloid: kevesen tudják, de a nemesfémek ezért is voltak értékesek! nekem voltz bőr gondom 4 éve és az ezüst kolloid használt. azóta sem jött ki azon a területen egy ekcémához hasonló jelenség. védőoltások: hihetetlen koktélok vannak, ember nem tudja, mit okoznak molekuláris szinten. nem véletlenül. "
"Ez essiac lenne? Azt írják mára már más a neve, mégpedig FLOR ESSENCE és a kanadai Flora cég gyártya teljesen bio módon.
8 gyógynövény keveréke: bojtorjángyökér juhsóska vörös szil barka( 'csúszós szilfa lehet talán) rebarbara(török gondolom) vöröshere benedekfű barnamoszat vízitorma "
"És a szódabikarbóna és a B17-vitamin? Jókat hallottam róluk! :) "

További hozzáfűzni valóim:
Az essziák nevű gyógynövény elixir összetevői a hsz-ekben megtalálható. Mondjuk én nem ismertem ezt az Essiákot, de hasonló keverékem van nekem is a rákra, kivéve a barna moszat, ami szerintem sejtregeneráló és nyomelem hatása miatt van benne, a szil pedig mint tápláló. A moszat helyett napi 1g fekete nadály gyökért ajánlok. A juhsóskának, vagy más néven lósóska, a rumex fajoknak, mindenki csak a magját gondolja hasmenésgátlóként gyógyítónak, mert már csak ezt adják a köztudatba, pedig inkább gyökere az igazi gyógyterápiás hatású.

Az Essiac-ról részletesebben lehet olvasni a következő linken: http://magyarmegmaradasert.hu/component/k2/item/2782-ki-volt-ren%C3%A9-caisse?
A következő link a kannabiszról szól. Nemhiába tiltják, hisz az egyik legjobb gyógynövény. A szkíták használták s terjesztették el majdnem mindenhova. Találtam egy videot, ahol vannak rá bizonyítokok is, hogy már évtizedek, sőt évszázadokkal ezelőtt is gyógyszerkészítmény volt. (A külön szöveget nem tudom, hol lehet leállítani róla.) Még azt is megjegyezném, hogy mostmár taktikaváltás figyelhető meg a feltalálásokkal kapcsolatban.

Az utóbbi időkben nem eltüntetnek vagy megvásárolnak találmányokat, hanem, ha már köztudottá vált, akkor azt ipari méretekben szintén el kezdik termelni és gyártani, hogy így is hasznot kapjanak belőle, és felügyeletet gyakorolhassanak, azonban, ami késztermék kikerül, szintén felveti az adalékokanyagok kérdését is, tehát... megfontolandó, hogy bízzunk benne. Bármit, hangsúlyozom: Bármit is igénybeveszünk, mindig tudjuk meg, hogy ki fia-borja adja azt nekünk! Igen, még a jó dolgokra is értendő ez. Még az életünket mentő dolgokra is, mert lehet, hogy eleinte minden úgy igaz, ahogyan az a butellán van, de lehet, hogy 2 év múlva "kissé változtatnak a belső adagokban, vagy anyagokban" !, s mi a márkanév, vagy megnevezés után, automatikusan megvesszük őket. Az utóbbi években sok ilyet tapasztaltam. A kanadai cég úgy látom C. Indicából nyeri ki és nála Hash oil a név. Tehát jöjjön a Cannabisról a video:
http://www.youtube.com/watch?v=0tghUh4ubbg

Ehhez jöhet még egy video a Hemp olajról: http://www.youtube.com/watch?v=DKsq90jWFuA&feature=related
Ez az olaj nem egyenlő a Cannabis indica virág gyantamirigyének az olajával, ami a hasis, hanem csak a levélből kinyert olaja ez a gyógyító hatású Hemp olaj, és a C. Sativa, vagyis közönséges kender leveleiből készül.

Ajánlom még ezt is elolvasni, mivel köztudott, hogy az emberi szervezet összesen egy, majd később három sejttípusra épül, melyek az embrionális osztódási szakban, már az első 1-21 napban végbemennek ( http://www.maternet.hu/Tanfolyam/1Atestcsod%C3%A1ja/Agyarapod%C3%B3magzat/tabid/60/language/hu-HU/Default.aspx) :
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg_orvos-valaszol/8758/
A Cannabisról már ejtettem itt egy pár elkotyogott mondatot régebben a szkítákat érintve, de magamnak már több oldalas kigyűjtésem van róla, mégpedig végigvezetve, hogy milyen érdekek húzdtak meg abban, hogy minél előbb betiltsák az egész világon a termesztését, akár már a sima ipari kendernek is, ami azonban, mint hétköznapi tárgyak készítésére alkalmas növényrost sem egy megvetendő növény. A cannabis fajokat évezredek óta alkalmazzák az emberek minden napjaikban: a házépítésben, aztán a bútokészítéstől kezdve a ruházatik (lsd. az eredeti farmer kenderből készült volt és nem lenből, mint most, ugyanis a kender sóálló), és természetesen a gyógyításig.

A szöveges linkeket magamnak külön le is mentettem, ajánlom másoknak is, hisz sosem lehet tudni, holnap ott lesznek-e még.

Több éves tapasztalatom, hogy az emberek többsége, sajnos nem akar egészséges lenni, csak valamiből meggyógyulni, hogy az ne fájjon, vagy ne gátolja őket abban, hogy tovább "önző" életet élhessenek. Az egészséges ember azonban gondolkodóvá és érzővé, felelősséggel bíró lénnyé válik, tehát érhető az egészségtől való félelem az esetükben, mert az mindig, a jelenhez képest, változással jár.

Csodák történnek emberekkel, de mivel nem hisznek benne, visszaesnek egy másik, vagy ugyanabba a megbetegedésbe, s minden kezdődik előlről... Aki tartósan nem képes megnyitni szívét a külső világ felé, a környezete felé, annak szelleme és teste, teljesen két külön életet folytat, lelke pedig örök magányban él itt a Földön. Aki nem képes tudata és szíve szerint, testét is odanyújtani a saját hitében élésnek, belehal a sok emberi kínjába és betegségébe, s aki csak ésszel él, általában nem öröme környezetének, s ő maga, egy mindekitől elhatárolt, külön világ.

Sajnos most nincs időm fentieket jobban kifejteni, egységesíteni, de megpróbáltam úgy egymás alá adni a linkeket, hogy érthető legyen a folyamat lényege. Aki ezeket a kicsi alapokat megérti, az már lassan semmin nem fog csodálkozni, bármit is hall egyszerű technikákról, vagy akár csak hogy pl a növényeknek is rezgésszámuk van, sőt hangok útján is gyógyulhatnak emberek, vagy olyan tájakon járva is, ahol a nem hallható hangok hatást gyakorolnak rezgés formájában, vagy hogy a szeretet is hatást gyakorol az emberi szövetekre. Ezek természetes velejárói életünknek, nincs mögötte semmi misztifikált dolog. A misztika, a rendszer egymásrahatásának tervszerűségében keresendő, mert ilyen véletlenek azért nem minden nap jönnek létre.

Mária.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások