20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 július 26, kedd

Ijesztően művelt?

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Ez, az egész Földre érvényes.
„Ijesztően művelt az oslói gyilkos” – olvasom az alábbi cikk főcímét

 http://www.fn.hu/kulfold/20110725/norveg1/
 
Nem kimondottan erről a gyilkosról írok, hanem azokról a korlátolt emberekről, akik megijednek valakitől, ha az tud valami olyan dolgot, amit kevesen tudnak, vagy éppen nem tudnak. Sajnos, az ilyen ijedtség nem vezet máshova, mint az irigységhez, rosszindulathoz.  Csoportok, városok, megyék, országok hajlamosak kirekeszteni azt az embert, aki átlagon felüli tudással, netán kiemelkedő képességekkel rendelkezik. Vannak, akik elfordulnak tőlük, és még sajnálják is őket, hogy gondolkodnak. Igen, leírom, hogy az ezredforduló nem vetette ki magából a korlátolt embereket, a korlátolr nézeteikkel, a korlátolt képességeikkel együtt.
 Ez, az egész Földre érvényes.
 
Mint személyiségkutató és elemző 1995-től írok, beszélek az új típusú gyerekekről, emberekről, akik másképpen gondolkodnak az átlagnál. Előadásaimon figyelmeztettem a szakembereket arra, ha nem veszik figyelembe az új típusú emberek és gyermekek új gondolkodásmódját, abból káosz lesz, mert az ilyen egyéniségek nem engedik elnyomni magukat, gondolataikat és gyilkolásra is hajlamossá válhatnak. Másképpen gondolkodnak, mint a „nem új tipusú” emberek. Igen! Meghökkentően és ijesztően okosak már gyermekkorukban, de a korlátolt nézetűek el akarják nyomni őket, nem hallgatják meg őket, leintik őket és nem figyelnek rájuk.Ők pedig nem hagyják és nem fogják hagyni magukat! 
 A felnövekvő nemzedék át fogja venni a hatalmat az ő számukra korlátolt nézetűektől.
Ha kell erőszakkal, de átveszik.

Mivel  a korlátoltak számára – akik idővel egyre kevesebben lesznek – ijesztőek a képességeik, ezért nem jönnek rá, hogy ezeket az új típusú embereket meg kellene becsülni, lehetőséget lenne fontos adni számukra és nem az elnyomás eszközével kellene élni velük szemben már gyermekkorban.
 
Azért írok, hogy végre a korlátolt emberek is gondolkodjanak el és döbbenjenek rá: az ő  gondolkodásmódjukban történjen változás! Amennyiben nem sikerül, akkor ne csodálkozzanak az országok vezérei, vezetői, hogy hamarosan az új típusú emberek átveszik tőlük a hatalmat és valóban minőségi változás fog történni a Földön.
 
Mielőtt valamely korlátolt ember azzal vádolna meg, hogy az oszlói gyilkost védem, leírom, hogy nem teszek ilyen dolgot egyetlen gyilkos esetében sem. Viszont újra figyelmeztetem az országok vezetőit, a közélet embereit, a szakembereket, de a családokat is arra, hogy bizony 2000-től még „érdekesebb” és okosabb egyéniségek születtek, születnek és fognak születni. Ők aztán végképp nem fogják eltűrni a cnézeteket velük szemben.

Komárom-Szőny, 2011. július 26.
 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások