Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2019Nov19

2011. Március 28., Hétfő 17:20

Megszólalok Patrubány Miklós miat

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(11 szavazat)
Úgy látszik, hogy az energikus, gondolkodó, és szenvedélyesen az összmagyarságért tettre kész embert Magyarországon, a Magyarok Világszövetsége elnöki státuszában már több, mint egy évtizede nem szívesen látja, csak sanda szemmel nézi a magyarországi politikai „tribün”. Belekötnek Patrubány Miklósba minden területen.

 Mi lehet ennek az oka ? – kérdezem önöket „odafönti urak”!

Mivel már korábban is feltettem e kérdést, de választ nem kaptam, így elfilozofálgatok magamban, mert a „nemválasz” is egyfajta válasz számomra.

Felmerül bennem a további kérdés: Ki lehetne Patrubány Miklóson kívül a legjobb partnere Orbán Viktornak az összmagyarság összetartására, összefogására? Persze, ha igazán ezt akarja Orbán Viktor és nem csak szólamokat puffantgat az összefogásról. Vagy netán Orbán Viktor – Magyarország Miniszterelnöke – hajlana is az összefogásra Patrubány Miklóssal – a Magyarok Világszövetsége elnökével - az összmagyarság érdekében, csakhogy a külföldi „nagyurak” ebbe is beleszólnak, mert nekik aztán tényleg nem érdekük, hogy a magyarság összefogjon, ugyanis félnek egy összetartó, erős nemzettől. Értem őket. Csakhogy az ő érdekük, nem a mi magyar érdekünk ebben az esetben sem.

Nekünk, magyaroknak, a magyarságnak első a mi érdekünk!

Amennyiben Orbán Viktor is így gondolja, akkor összefog Patrubány Miklóssal és erkölcsi, illetve anyagi támogatásáról biztosítja a Magyarok Világszövetsége elnökének munkáját.

Amennyiben a külföld „politikai parancsára” nem gondolhatja így Orbán Viktor, és nem foghat össze Patrubány Miklóssal, akkor lehet, hogy csak én csalódok a jelenlegi miniszterelnökben; és lehet, hogy csak én fogom sajnálni őt azért, hogy külföldi „politikai parancsra” kényszerül „megszívatni” az összmagyarságot Patrubány Miklós személyén keresztül.

Szeretném remélni, hogy tévedek, de e reményhez is Orbán Viktor cáfolata kell.

Komárom-Szőny, 2011. március 28.

Kapcsolódó irások:

A Felvidék.ma hírportál szerkesztősége részére

Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról →

Megjelent: 2339 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. Október 03., Csütörtök 09:29

Hozzászólások  

 
S. Tejfalussy András
#4 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2014-06-10 12:00
Az MVSZ VIII. Világkonferenciáján Patrubány Miklós elnök úr segített közzétenni a kálisóval fajirtás mérési bizonyítékait és a többi eltitkolt cxsődfőokot is. Tudatos kormányzati bűncselekmény, hogy az MVSZ nem kap állami támogatást, miközben a Fidesz-KDNP kormány sok milliárd Ft-os állami tgámogatást ajánlhatott fel a "biokóser BonSalt" kálisót "étkezési sóként" árusítani engedő (=zsidó fajirfást folytató) MAZSIHISZ-nek!
Idézet
 
 
NTK Horváth Sándor
#3 Kaposvár, Ezerév,u.NTK Horváth Sándor 2013-01-30 18:00
Orbán Viktor jelöltje volt a szabadkőműves nagypáholy nagymestere, hóbagoly Poros P.aki vesztett Patrubány Miklóssal szemben. Ez mindent megmagyaráz, de az engesztelhetetlen ellentét stigma. Mivel abszurd, hogy a kormány megállapodást köt a Hit gyülekezettől a külföldi vállatokkal, miközben hadjáratot folytat az MVSZ ellen - ez elképesztő!
Idézet
 
 
leszerelt
#2 leszerelt 2012-02-28 04:26
Távlatokban gondolkodjunk, honfitársak!

Én sem értek egyet az MVSZ minden álláspontjával, irányzatával vagy tevékenykedésével. De, el kell ismernem, hogy Patrubány Miklós és az MVSZ már tíz éve a hatalmat bitorló idegen megszállók legveszedelmesebb ellensége. Helytartóit a bankárdinasztia pénzzel, hatalommal letudja fizetni; az igazság-kutatókat megélhetőségük fenyegetésével megtudja félemlíteni; a holobisznisz fenyegetőit tiltótörvényeivel eltudja fojtani; a tüntetőket erőszakkal letudja mészároltatni; a hadsereget, rendőrséget föltudja számolni vagy becstelenekkel föltudja hígítani; a lakosságot gazdasági parancsaival nyomorba, hajléktalanságba tudja kényszeríteni. De, a magyar nép múltja iránti érdeklődése ellen tehetetlen. Ezt az érdeklődést, pedig, - az országot elárasztó hazug nyomtatványok és TV műsorok ellenére - a magyarság hazafias és hiteles kiváló tudósai elégítik ki, többek közt, az MVSZ Magyarságtudományi tanulmányok tankönyv, a Magyarságtudományi füzetek, meg a most alakuló Magyarságtudományi egyetem megvalósításával. Ha a magyarság visszaszerzi igaz múltját, akkor avval egyben öntudatát, önbecsületét, önbizalmát, azaz, nemzeti erejét is visszaszerzi. Az, pedig, egy olyan pofont keverne le a Hazánkban élősködőknek, hogy még elmenekülésük után is tántorognának.

Ezért akarja a hatalmat bitorló élősködő mindenáron megbuktatni Patrubány Miklóst, és visszavenni az MVSZ vezetését. Ennek érdekében, sajnos, sokakat, még hazafiakat is, megvezet hazudozásaival, cseleivel, csapdába csalásaival. Gondolkodjunk. Tegyük föl a kérdést: Minek ítélték volna a bankárdinasztia magyarországi bíróságai pl. a máshol is betiltott Jud Süss filmet, ha vetítését az MVSZ elnöke jóváhagyta volna? És mi lett volna e film vetítésének fenyítése? 8 millió forint vagy 8 milliárd forint büntetés? vagy börtön? vagy mind a kettő?
Idézet
 
 
laszlo osvath
#1 laszlo osvath 2012-02-28 00:06
Ha't ideje lenne oesszefogni !!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.9%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 3.8%Norway 0.8%
Russian Federation 2.8%Kuwait 0.3%
Ukraine 2.7%France 0.3%
United Kingdom 2.1%Switzerland 0.3%
Slovakia 2.1%Australia 0.3%
Germany 1.8%Netherlands 0.3%
Sweden 1.7%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 220
This Week: 885
Last Week: 4304
This Month: 11510
Last Month: 17602
Total: 2185093

Belépés