Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Oct26

2012. Április 22., Vasárnap 03:31

Csak úgy, mellékesen megjegyzem

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(5 szavazat)
Csak úgy mellékesen azt is megjegyzem: nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudnám, ki volt és most is ki a környezetemben a besúgó. Elhihetik, hogy az emberek többsége tudta és tudja. Ezért aztán engem nem izgat annyira ez a dolog, mint egyes országgyűlési képviselőket.

No, kedves drágáim! Drága mákvirágaim! Régen írtam, de most megteszem.

Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy ha ti 2010-ben buktatok, és azt gondoljátok, hogy akkor bukjon az egész ország veletek együtt, bizony nagyot tévedtek!
Már 2004-ben megmondtam, hogy Gyurcsány szét fogja trancsírozni nem csak az MSZP-t, de az országot is. Nem hitték el azok, akiknek mondtam.
Úgy lett? Úgy lett!
Most pedig csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy Gyurcsány csak eszköz volt, mint ahogyan most is az, de a körülötte bimbóként tündöklő mákvirágok még ezt nem veszik észre.

 Megjegyzem mellékesen azt is, hogy hiányolom Magyarországnak, mint köztársaságnak, az Alaptörvényéből a „hazaáruló” fogalmának ismertetését. Remélem, hogy legalább az új Btk.-ban szerepelni fog!

Nem mellékesen megjegyzem azt is, hogy a morálról az ne beszéljen ország-világ előtt, akinek olyan súlyos morális vétkei vannak Magyarország népével szemben, mint a hazaárulóknak.

Csak úgy mellékesen azt is megjegyzem: nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudnám, ki volt és most is ki a környezetemben a besúgó. Elhihetik, hogy az emberek többsége tudta és tudja. Ezért aztán engem nem izgat annyira ez a dolog, mint egyes országgyűlési képviselőket.
Annál jobban izgat viszont az, hogy az EU bukik vagy sem? Ha bukik, az nem jelenti azt, hogy Magyarországnak is buknia kell az EU-val együtt.

Na! Ezen gondolkodjatok el mákvirágaim és ne hülyeségeken járjon az eszetek!

Azt is meg kell jegyeznem, hogy a Kádár-érában aki vihette valamire, annak KISZ-tagnak vagy párttagnak kellett lennie. Ez, köztudomású volt akkor is és most is. Sajnálom azokat, akik ezt a tényt még nem ismerték fel. Ezért aztán mutogathatnak nekem a sajtóban ilyen-olyan dokumentumokat erről-arról a személyről, nem fogok meglepődni, de felháborodni sem.

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az tud felháborítani, ha azt látom, hogy hazánkban a mákvirágaink virulnak, jól élnek, de a nép egyre rosszabbul él, nyomorog.
Tudjátok drága mákvirágaim, a ti virágaitok hamarosan elhervadnak és azután csak a száraz mákgubóitokat zörgethetitek a parlamenten kívül.

No, drága, csúszó-mászó, ide-oda röpdöső bogaraim! Drága mákvirágaim! Csak úgy, mellékesen megjegyzem, hogy nem ártana nagyon gyorsan megtanulnotok pártoktól függetlenül gondolkodni, és tisztelni, becsülni a Szent Korona országát, az egész Magyarország népét, mint önmagatokat; de fontos, hogy sürgősen megtanuljátok szeretni, megbecsülni magyarként a magyar szülőhazátokat, a külföldre szakadt magyarokkal együtt. Akinek ez nem megy, az, nagyon gyorsan mondjon le, mert annak sem a Magyar Országgyűlésben, sem az Európai Parlamentben nincs helye semmilyen státuszban!

Komárom-Szőny, 2012. április 21.

Megjelent: 1907 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. Június 30., Szombat 10:50

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 22
This Week: 22
Last Week: 5363
This Month: 17768
Last Month: 18055
Total: 2497161

Belépés