Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2017Mar30

2014. Február 18., Kedd 07:26

MAZSIHISZ VEZETŐI FIGYELMÉBE AJÁNLOM !

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(17 szavazat)
Amennyiben Magyarország a saját magyar múltjával úgy foglalkozik, hogy az a Magyarországon élő MAZSIHISZ vezetőinek nem tetszik, akkor ezek a vezetők úgy viselkednek, mint a durcás gyermekek.

Javaslom számukra, hogy foglalkozzanak a saját népük múltjával és vegyék megtiszteltetésnek a Magyar Kormány részéről azt, ha foglalkoznak velük és még anyagilag is támogatják őket a megemlékezéseikben.

A Magyarország múltjának feldolgozását, megemlékezéseit, szobrait pedig hagyják békében. Ugyanis a különböző identitású emberek más-más szemléleteikből fakadóan magyarázzák a szimbólumokat is.

A magyar identitás felvétele nem kötelező e demokratikus Magyar hazában. Így a MAZSIHISZ-nek sem, amelynek vezetői a saját szájuk íze szerint magyaráznak meg mindent, ami nem éppen róluk szól. Toleranciát nem ismernek más identitással szemben, de a saját identitásukat rá akarják erőszakolni másokra minden tolerancia nélkül. Így szítják saját maguk a békétlenséget.

Véleményem szerint a MAZSIHISZ vezetőinek tudomásul fontos vennie, hogy Magyarország elsődlegesen a magyar identitású embereké, a magyar identitású kormányuk vezetésével. A magyar kormány munkájába nem engednek beleszólni a magyar identitású emberek. Főleg akkor nem, ha a magyar múltról és egy magyar művészi alkotásról van szó!

A MAZSIHISZNEK pedig érzékelnie kell, és észre kell vennie végre, hogy az általuk megkísérelt nyomásgyakorlásokból elege van a magyar identitású embereknek. Ezt, minél előbb jobb, ha felismeri a MAZSIHISZ vezetősége és abba hagyja a magyar kormányra vetített nyomásgyakorlást. A békesség kedvéért!

Komárom-Szőny, 2014. február 17.

Megjelent: 1554 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. Február 18., Kedd 07:32
Tovább a kategóriában: « Csak kérdezek!

Hozzászólások  

 
Pásztori Tibor E
#3 Zabola, HáromszékPásztori Tibor E 2014-03-07 12:11
Aki célzatosan olvas, bármely szöveg sorai között megtalálja, amit akar.
Idézet
 
 
Kovacs
#2 arkadaska78@gmail.comKovacs 2014-02-23 10:24
Nem értem miért kell mindent megindokolni mindenre reflektálni .Bölcsebb lenne ha a képviselőink nem magyarázkodnának,hanem a diplomatikus tudomásulvételen kívül a dolgukkal foglalkoznának .
Mert ha magyarázkodnak már ütközési felületet adnak,de ha nem akkor az így levegőnek nézett fél tehetetlen . Ha leteremti őket valaki akkor ő Antiszemita, Tehát bölcsebb a hallgatás !
Idézet
 
 
Boróka
#1 Kellene egy harmadik emlékmű is!Boróka 2014-02-21 20:21
Egy nép múltjának az értékelése a nép többségének a véleményét kell tükröznie!
Magam nem tartom helyesnek sem a szovjet hősi emlékmű máig fennállását, sem pedig a német megszállási emlékmű emelésének tervét. A két emlékmű egy téren történő elhelyezése után a tér nevét Szabadság tér-ről, nyugodtan a Megszállás terére változtathatjuk!
A következő lépésben pedig a Mazsihisz és a Mazsike közreműködésével a zsidó megszállás emlékművét kellene felállítani!
A három megszállási emlékmű felállítása után a tér megváltoztatott neve tökéletesen szimbolizálná a 2. vh. után máig tartó helyzetet, miszerint a német megszállás után következő szovjet megszállást kiszolgáló zsidóság mára a globalizációt sürgető nyugat kiszolgálójaként tartja megszállás alatt Magyarországot.
A tiltakozó zsidó szervezetek felé frappáns válasznak tartanám a kormányzat részéről a zsidó megszállás emlékművének tervét. Ők se maradjanak ki a megemlékezésből!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Oldalainkat 610 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók

Hungary 68.1%Canada 0.9%
Romania 5.7%Serbia 0.8%
United States 5.3%Kuwait 0.4%
Russian Federation 3.1%Switzerland 0.4%
Germany 2.6%Czech Republic 0.3%
Ukraine 2.6%Australia 0.2%
Slovakia 2.2%Italy 0.2%
United Kingdom 1.7%France 0.2%
Austria 1.5%Netherlands 0.1%
Sweden 1.4%Belgium 0.1%

Today: 57
This Week: 2277
Last Week: 5814
This Month: 24010
Last Month: 23113
Total: 1478040

Belépés