20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 február 18, kedd

MAZSIHISZ VEZETŐI FIGYELMÉBE AJÁNLOM !

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Amennyiben Magyarország a saját magyar múltjával úgy foglalkozik, hogy az a Magyarországon élő MAZSIHISZ vezetőinek nem tetszik, akkor ezek a vezetők úgy viselkednek, mint a durcás gyermekek.

Javaslom számukra, hogy foglalkozzanak a saját népük múltjával és vegyék megtiszteltetésnek a Magyar Kormány részéről azt, ha foglalkoznak velük és még anyagilag is támogatják őket a megemlékezéseikben.

A Magyarország múltjának feldolgozását, megemlékezéseit, szobrait pedig hagyják békében. Ugyanis a különböző identitású emberek más-más szemléleteikből fakadóan magyarázzák a szimbólumokat is.

A magyar identitás felvétele nem kötelező e demokratikus Magyar hazában. Így a MAZSIHISZ-nek sem, amelynek vezetői a saját szájuk íze szerint magyaráznak meg mindent, ami nem éppen róluk szól. Toleranciát nem ismernek más identitással szemben, de a saját identitásukat rá akarják erőszakolni másokra minden tolerancia nélkül. Így szítják saját maguk a békétlenséget.

Véleményem szerint a MAZSIHISZ vezetőinek tudomásul fontos vennie, hogy Magyarország elsődlegesen a magyar identitású embereké, a magyar identitású kormányuk vezetésével. A magyar kormány munkájába nem engednek beleszólni a magyar identitású emberek. Főleg akkor nem, ha a magyar múltról és egy magyar művészi alkotásról van szó!

A MAZSIHISZNEK pedig érzékelnie kell, és észre kell vennie végre, hogy az általuk megkísérelt nyomásgyakorlásokból elege van a magyar identitású embereknek. Ezt, minél előbb jobb, ha felismeri a MAZSIHISZ vezetősége és abba hagyja a magyar kormányra vetített nyomásgyakorlást. A békesség kedvéért!

Komárom-Szőny, 2014. február 17.

A rovat további cikkei: « Csak kérdezek!

Hozzászólás  

#4 belgium/Andennenagy lajos 2017-08-30 13:59
"egy dolog bánt engemet ..." ... (persze sok más is)
a magyar újabbkori történelemmel. Ez az egyre jobban felkapott zsidóüldözés témájában ...

Mo-ról több évtizede már egymásnak ellentmondó számadatok jönnek az áldozatok számáról. Ezek egymásnak szögesen ellent-mondanak és a közöttük való különbség egyszeruen azt állítja, hogy ezek közül csak egy lehet igaz. Ha tehát van
ilyen 10, akkor abból egész biztosan 9 hamis adat (esetleg még a 10. is) ...

ez teljesen diszkredítálja a magyar társadalmat, a magyarság hitelét az európai közösség elott. Nem
értem meg azt, hogy a nép (az Isten-adta ?!) miért nem szólítja föl a magyar döntéshozókat arra, hogy egy hivatalos felmérést tegyenek, amellyel azonosítsanak minden magyar áldozatot ebben !?

szégyen-gyalázat ez a magyar, a Mo-i magyarság részérol !!! Még annyi tisztelet sincs bennük ezen áldozatok és az igaz iránt, hogy ezt megtegyék, megköveteljék !!

nálunk Belgiumban ez már régen megtörtént (és a tudomásom szerint más országokban is). Nálunk egyes szám pontossággal, tehát személyek szerint
ismert ez. Az álldozatok ismertek és ezzel el is ismertek ...

a háború után a szövetséges hatalmak egy elso, nagyjáboli felmérést tetettek minden a kezük alá került országban. Ez 45 vége és 46 elején meg is történtek. Ezek az országonkénti 'hiányzókat' vették
a figyelemben. Akik ezen ország állampolgárai és
ott éltek 1938 elején ... és azok, akik még éltek, ill.
tudott volt az, hogy élok voltak 45 végén. Itt egy
egyszeru különbség adta meg a számadatot, amely
persze ekkor még pontatlan és maximális volt ...
na ezek szerint, pl-ul Lengyeo. ; 3,1 millió, Csehszlovákia 170 000, Mo 180 000 és Romania
vesztesége 580 000 volt ...

miért nincs még Mo-on ez feldolgozva !? Itt nem a számadatok, hanem a személyek, az áldozatok kiléte a lényeges. Miért nem vesztek fáradságot arra, hogy végre kiderítsétek, tudatsátok az áldozatok kilétét ..., amellyel persze ezek száma is
(lehet egyes szám pontossággal is) tudott lenne !?

már csaknem 20 éve kérdezek, reklamálok haza-felé ... és egy nagy 'semmi' erre a válasz. A legtöbbször egy-egy zsidókra-való mutogatás (hát ok nem akarják ezt !). Ez sem elfogadható ! Ugyanis Mo lakossága nagy többségében keresztény. A demokrácia, az egyben többséguralom is. Tehát épp a keresztények ebben a felelosek !!!
úgy a keresztények, mint a zsidók, cigányok is persze felelosek ebben !!!

hogy lehet az, hogy nincs legalább egy O.Gy-i képviselo odahaza, aki felszólítaná a TH-at, hogy az szólítsa föl a kormányt, hogy ideje lenne ehhez !?

már annyira elegem volt, abból, hogy otthonról ilyen összevissza (egy 623 ezertol egy valami 100 ezerig) számokat adnak (ezeket mind mint VALOSAKAT, a HIVATALOSAKAT !!!), hogy egy
francia fórumon is feltettem ezen kérdést. Na ott a valami 6-ból ketto volt csak, amely kimondott számot adott (170 és 190 ezret) és ezk közül az egyik még tanácsolta is volt nekem; ha pontosabbat, a hiteleset akarok, akkor direkt Mo -ra
kell ezt feltegyem ... Nem is válaszoltam meg neki, hogyha idegenektol kérdem ezt azért mert a magyarok maguk ezt nem tudják ...

tudom, nem csak ebben ..., de ebben is, nagyon, de nagyon lerontjátok Mo hírnevét, becsületét !!

szeretettel, L
#3 Zabola, HáromszékPásztori Tibor E 2014-03-07 12:11
Aki célzatosan olvas, bármely szöveg sorai között megtalálja, amit akar.
#2 arkadaska78@gmail.comKovacs 2014-02-23 10:24
Nem értem miért kell mindent megindokolni mindenre reflektálni .Bölcsebb lenne ha a képviselőink nem magyarázkodnának,hanem a diplomatikus tudomásulvételen kívül a dolgukkal foglalkoznának .
Mert ha magyarázkodnak már ütközési felületet adnak,de ha nem akkor az így levegőnek nézett fél tehetetlen . Ha leteremti őket valaki akkor ő Antiszemita, Tehát bölcsebb a hallgatás !
#1 Kellene egy harmadik emlékmű is!Boróka 2014-02-21 20:21
Egy nép múltjának az értékelése a nép többségének a véleményét kell tükröznie!
Magam nem tartom helyesnek sem a szovjet hősi emlékmű máig fennállását, sem pedig a német megszállási emlékmű emelésének tervét. A két emlékmű egy téren történő elhelyezése után a tér nevét Szabadság tér-ről, nyugodtan a Megszállás terére változtathatjuk!
A következő lépésben pedig a Mazsihisz és a Mazsike közreműködésével a zsidó megszállás emlékművét kellene felállítani!
A három megszállási emlékmű felállítása után a tér megváltoztatott neve tökéletesen szimbolizálná a 2. vh. után máig tartó helyzetet, miszerint a német megszállás után következő szovjet megszállást kiszolgáló zsidóság mára a globalizációt sürgető nyugat kiszolgálójaként tartja megszállás alatt Magyarországot.
A tiltakozó zsidó szervezetek felé frappáns válasznak tartanám a kormányzat részéről a zsidó megszállás emlékművének tervét. Ők se maradjanak ki a megemlékezésből!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások